Anda Lepasan SPM, STPM, Diploma, O Level? Ingin Sambung Belajar di Universiti Swasta?
Aliyan 2 - Wed 14/Jul/2021 10:11am [Last Comment]
Assalammualaikum wbt..
Salam Sejahtera..

Anda lepasan SPM, STPM, Diploma, O Level?
JOM kita kongsi peluang yang ada.

S - Ingin sambung belajar di Universiti ? 🤔

J - Ya, kami ada peluang untuk anda warga BUMIPUTRA yang berkelayakan untuk sambung belajar di Universiti swasta di Petaling Jaya Selangor yang berdaftar dibawah IPTS. 😀

Anda atau ada ahli keluarga yang berminat. Boleh pilih Program yang diminati dibawah ini. 😀

S - Kos tinggi lah untuk sambung belajar!!🤔

J - Jangan risau, semua bidang dibawah ini telah mendapat kelulusan dari pihak MARA untuk bantuan pembelajaran.😀

S - Macam mana saya nak mohon?🤔

J - Jika berminat, anda hanya perlu memberi maklumat diri serta salinan sijil - Sijil terakhir pembelajaran anda.😀

Kami akan uruskan permohonan anda berasaskan kelayakan serta bidang yang anda diminati.😀

Program yang tersedia ada:

- Doc of Medicine
- Doc in Dentistry
- Bachelor of Pharmacy
- Bachelor of Mechanical Engineering
- Bachelor of Biomedical
- Bachelor of Arts in Mass Comm
- Bachelor BA
- Bachelor of Electric and Electronic
- Bachelor of Comp Sci (Cybersecurity)
- Bachelor of Nursing
- Bachelor of Arts in Multimedia Tech
- Bachelor of Biotechnology
- Bachelor or Psychology

Banyak lagi program program lain...

Mohon jugak anda panjangkan hibahan serta peluang ini kepada kenalan, sanak saudara yang anda ada sebagai amal jariah kalian.😄

Link permohonan akan diberi selepas anda membuat pertanyaan dengan kami. Anda hanya perlu isi link dan hantar permohonan tersebut.

Untuk mencapai impian anda.
Sila hubungi kami:

En Wan :
010 261 5949

Atau click WhatsApp link :
https://wa.link/j69quc

Nota: Kemasukan pelajar dibawah pembiayaan MARA ini adalah terhad, Sila hubungi kami dengan segera.🙂

'' Usaha Tangga Kejayaan''

# jomsambungbelajar

Niche: Pusat Pendidikan Tinggi | Kursus Dan Seminar
 
1. Nor 147 - Mon 19/Jul/2021, 10:48pm
salam tumpang ya.

Adakah anda buntu nak siapkan tugasan lecturer? busy kerja dan tiada masa nak cari jurnal? saya membantu PJJ yg memerlukan bantuan..selalunya MBA dan oum student ramai yg memerlukan bantuan..selagi topik itu saya boleh cover , akan dibantu..

boleh hubungi saya 0166371460 kak ns.

antara bidang yg saya biasa ambil OSHA/LAW/NURSING /BIS AND FINANCE

jangan segan utk pm ya nanti boleh bincang lanjut.tq  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..