Sukan Beladiri

         Sort: Newest | Last Comments
1. Jawatan Kosong Jurulatih Taekwondo
Hypermax Taekwondo Club, Mon 19/Jun/2017 10:42am
Hypermax Taekwondo mencari jurulatih full time sambilan part time Sabtu Ahad..

2. Ingin Menubuhkan atau Ingin Mengadakan Latihan Taekwondo/Silat Olahraga Ditempat Anda? (Selangor/Putrajaya)
Sean 12, Mon 10/Apr/2017 9:51am
ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA. KEPADA SEKOLAH, PERSATUAN PENDUDUK ATAU..

3. Ijazah Ilmu Panglima Hikmah Haq
Firdaus 356, Mon 23/Jan/2017 11:20am
Anda berminat mempelajari seni silat tapi tiada masa untuk menghadiri kelas..

4. Sukan Bela Diri (1)
Syafiq Ros, Thu 15/Dec/2016 12:56pm
CLASS cardio boxing anda terlalu gemuk. kami sediakan class cardio boxing..

5. Taekwondo Class 2017 (2)
Koryotaekwondoclub, Thu 8/Dec/2016 1:45pm
JUMAAT Dewan Apart Impian Damansara damai 8. 30mlm sabtu tadika bijak kl 8. 00..

6. Position: Jurulatih Taekwondo - Melaka & Johor (3)
Syafiqahmizi93, Thu 24/Nov/2016 1:07pm
Saya mencari penolong jurulatih taekwondo secara separuh masa kriteria seperti..

7. Personal Trainer Serendah RM150 (2)
Mv Booking, Thu 10/Nov/2016 10:26am
Personal Training Buddy Training Group Training T c 1. training fee..

8. Perkhidmatan Penyiasat Persendirian Diperlukan (4)
Sas Fop, Wed 9/Nov/2016 12:42pm
Kriteria Calon 1. Mempunyai kelulusan dan kelayakan. 2. Bekas polis atau polis..

9. Pengambilan Kursus Asas Pertahanan Awam 2016 (2)
Nor Hayati 4, Wed 9/Nov/2016 11:12am
PENGAMBILAN KURSUS ASAS PERTAHANAN AWAM 2016 11 11 2016 13 11 2016 HUTAN LIPUR..

10. Puchong Taekwondo Training Centre for Everyone
Mrtaekwondo, Wed 9/Nov/2016 9:30am
MR TAEKWONDO GYM PUCHONG ADDRESS NO 7 3 JALAN PUTERI 2 2 BANDAR PUTERI PUCHONG..

11. Silat Pengantin (Tari Solo) Selangor, Negeri Sembilan
Napie 9, Tue 25/Oct/2016 10:19am
Saya ade menyediakan khidmat persembahan silat untuk pengantin. persembahan..

12. Kelas ITF Taekwon-Do (5)
Mrfarhann, Wed 21/Sep/2016 11:14am
Sesiapa yang ingin belajar seni mempertahankan diri iaitu ITF Taekwondo..

13. Ijazah Ilmu Panglima Hikmah Haq
Firdaus 356, Thu 15/Sep/2016 12:04pm
Di sini saya ingin menurunkan ilmu beladiri hikmah tahap tinggi kepada yang..

14. Silat Cekak Hanafi (2)
A1 722810, Thu 15/Sep/2016 11:21am
Nak tanya kat mana tempat yang boleh belajar silat cekak hanafi kat kl ni?

15. Ingin Belajar Silat? Jom Sertai Kami! (1)
Saga Barong Naga Malaya, Wed 31/Aug/2016 12:28pm
Kelas silat anjuran PERGURUAN saga barong naga malaya perguruan sbnm merupakan..

16. Kasut Taktikal (3)
Jebatsmart, Fri 19/Aug/2016 9:26am
Kami membekalkan kasut taktikal untuk kegunaan persendirian atau mereka yang..

17. Promosi Tapak Booth Percuma! (1)
Nur Ain 166, Thu 18/Aug/2016 9:19am
Hye semua PERHATIAN pd sesiapa yg sedang mencari mempromosi kelab aktiviti..

18. Tactical Pant
Mr X 8, Wed 10/Aug/2016 10:39am
NEW IX7 IX9 latest model tactical pant. model ix7 ix9 tactical pant type full..

19. Mencari Jurulatih di Gym/Personal Trainer (1)
Nurul 2214, Mon 8/Aug/2016 2:03pm
Saya berumur 23 tahun duduk di putrajaya. saya ingin mencari jurulatih di gym..

20. Belajar Seni Beladiri Dengan Titik Akupuntur (1)
Kamal 84, Wed 11/May/2016 11:43am
Pressure Point Self Defense Assalamualaikum. Saya dengan sukacita dan berbesar..

21. Skuad 69 PDRM Zon Selatan (Pengambilan Ahli) (8)
Skuad69, Wed 4/May/2016 1:22pm
Ingin menjadi ahli SKUAD 69 pdrm cawangan zon selatan pendaftaran adalah..

22. Taekwondo Class
Koryotaekwondoclub, Thu 14/Apr/2016 2:09pm
JUMAAT Dewan Apart Impian Damansara damai 8. 30mlm sabtu dewan mbsa paya jaras..

23. Katana Kerambit Buku5 (1)
Shahril 144, Fri 8/Apr/2016 2:18pm
Sye ade menyediakan pakej yang menarik untuk anda jualan secara pukal juga..

24. Kelas Karate di Kuantan Pahang
Karate Kuantan Pahang, Thu 3/Mar/2016 9:23am
PENDAFTARAN sepanjang tahun kelas karate untuk anak anak di studio y centre..

25. Need A Freelance Mix Martial Art Instructor at Your Place? (2)
Syifa 24, Fri 26/Feb/2016 9:31am
Saya berkemampuan utk mengajar seni bela diri campuran. seperti silat kick..

26. Silat Pengantin Majlis Perkhawinan (2)
Syahwi49, Fri 5/Feb/2016 2:18pm
RM300 setiap persembahan berdurasi 10 15minit Nama Silat Seni Silat Kalimah..

27. Mencari Pembekal Kelengkapan (Uniform) Kesatria (6)
Asiq Hamdi, Tue 12/Jan/2016 12:04pm
Mohon emel kepada saya quotation untuk kelengkapan Kesatria Tentera sebanyak..

28. Barang Kedai Pakaian dan Aksesori Tentera untuk di Lelong (2)
Mohd Fauzee 5, Sat 26/Dec/2015 11:44am
A salam. sy fauzi dari n. 9 ingin memaklumkan kpd yg berminat unt membeli..

29. Kaftac Holster Enterprise - Custom Handmade Holsters and Sheaths (1)
Kaftac Holster Enterprise, Wed 2/Dec/2015 9:52am
Specialize in Custom Handmade Holsters and Sheaths Made out from Thermoplastic..

30. Mencari Pedang Samurai (1)
Mohd Faizal Fikrri Jusoh, Thu 19/Nov/2015 12:31pm
Askum dan salamat sejahtera saya mencari sesiapa yang memiliki pedang samurai..

31. Mencari Supplier Barangan Askar/Loreng (2)
Amirul466, Thu 19/Nov/2015 11:26am
Saya mencari supplier pembekal barangan askar terdiri daripada stokin loreng..

32. Kursus Beladiri Ekspres Sehari untuk Wanita Bekerjaya - Kedah (2)
Md Fadli 2, Mon 9/Nov/2015 9:25am
Salam1 Malaysia METROBEKAM bertempat di Ayer Hitam Kedah. Kami menganjurkan..

33. Pembekal Barangan Gym dan Fitness (12)
Mokhtaza, Tue 27/Oct/2015 10:26am
Kami membekal barangan gym dan fitness ke seluruh malaysia termasuk proses..

34. Menjual Supplement Murah untuk Gym Buddies!
Big Muscle Food, Fri 23/Oct/2015 10:44am
Brother sister yang berminat WorkOut. Kami menjual supplement gym dan..

35. Mencari Funder Tapi Tak Perlukan Wang Funder (5)
Bahri 5, Thu 22/Oct/2015 8:24am
Saya dalam bisnes sport event management untuk pengurusan sukan seperti..

36. Superking New Formula! Kesan Seawal 1 Minggu! 'Bukan Badan Je Jadi Sado, Adik Bawah Pun Sado Skali! Keluar Urat-Urat' (1)
Penjimat Minyak, Thu 8/Oct/2015 10:16am
RAHSIA otot naik dengan cepat. bukan badan je boleh jadi sado tapi adik bawah..

37. Supplements for Gym (3)
Big Muscle Food, Mon 21/Sep/2015 9:48am
We are a group of fitness enthusiasts who strive to provide the best wholesale..

38. Gurumu Mix Martial Arts - Bedong Kedah
Iman Hakim, Wed 26/Aug/2015 2:30pm
MUAY thai ladies self defense kick boxing taekwando gukwoone to develop your..

39. Pengambilan Ahli Baru Gelanggang Silat Sendeng
Empayar Muslimin Enterprise, Wed 19/Aug/2015 10:41am
SAYA selaku jurulatih dan orang yang bertanggung jawab untuk meluaskan empayar..

40. Kursus Asas Pengawal Peribadi 2015 'Concept of Executive Close Protection' - Gemenceh N9
Close Protection Unit Resources, Thu 13/Aug/2015 12:17pm
Anda berminat dibidang kerjaya pengawal peribadi? Masih mencari kursus kerjaya..

41. M-Sotropin: Tablet Preworkout + Bina Otot & 6pack Dengan Pantas (016-3374920)
Kedai Abam Sado, Tue 28/Jul/2015 11:28am
Alhamdulillah dari perut buncit jadi 6pack dalam seminggu! Pergh kesan memang..

42. Pendaftaran Dibuka untuk Gurum Mix Martial Art - Bedong Kedah (2)
Iman Hakim, Tue 21/Jul/2015 11:56am
Sesiapa yg berminat untuk menyertai atau mendaftar masuk ke GURUMU mix martial..

43. Pencarian 'Dewi Gelanggang' untuk Kejohanan Muayfight 2015 - Model Wanita Amatur Diperlukan
Iskhandar 2, Fri 10/Jul/2015 11:32am
Kami merupakan penganjur Kejohanan MuayFight 2015 yang bakal berlangsung dari..

44. Ilmu Panglima Hikmah Haq (3)
Firdaus 356, Mon 6/Jul/2015 12:24pm
Di sini saya ingin menurunkan ilmu beladiri hikmah tahap tinggi kepada yang..

45. Gym untuk Dijual Segera - Ipoh
Boy1988 2, Wed 27/May/2015 2:38pm
Terletak di bandar ipoh dengan kelengkapan yang lengkap. Gym yang terletak di..

46. Pemborong Supplement Gym/Bina Badan Dengan Harga Murah! (3)
Aidil89, Mon 25/May/2015 10:43am
Murah! Kami adalah pemborong supplement gym khas untuk pngusaha gym reseller..

47. Kayu Karate Supply
Pakdat, Fri 15/May/2015 12:10pm
Registered SSM AS0361879 h Kami dari pij enterprise as0361978 h membekal kayu..

48. Taekwondo Class
Koryotaekwondoclub, Tue 28/Apr/2015 9:23am
W. m kelas taekwondo wtf berdaftar dgn teakwondo malaysia. kelab terbaik di..

49. Pengedar Supplement Gym or Bina Badan (12)
Faizal 503, Wed 15/Apr/2015 2:31pm
Sesiapa yg ingin mmbuka kedai jual online atau ingin jual di rumah shaja..

50. Fitness Instructor JB
Zuhairah 4, Mon 6/Apr/2015 2:38pm
We provide weight loss and fitness workout with real solutions for people who..

< Start | Page 1 | Next >                  LastPage   (Total 171 topics)
!