Gym & Pusat Kecergasan untuk Dijual (Diambil Alih) - Shah Alam
Khalijah 7 - Mon 12/Aug/2019 9:47am
Saya ingin menjual perniagaan gym & fitness centre di Shah Alam.

Gym ini lengkap dengan peralatan gym, pintu masuk kaca (tempered glass), meja kaunter beserta dengan cash register, computer dan printer, perisian sistem gym, sistem kawalan cctv, bilik persalinan, tandas lengkap dengan bilik mandi, lokar tempat simpanan barang, chiller minuman sejuk, meja dan kerusi di luar untuk tempat menunggu dan beristirehat, sistem audio, lantai wood floor dan juga gym mat yang tebal dan berkualiti.

Peralatan gym berkeadaan bagus dan berkualiti. Saya ingin menjual perniagaan ini kerana saya tidak mempunyai masa yang cukup untuk menguruskannya kerana kerap berada di luar kawasan untuk perniagaan saya yang lain.

Gym ini terletak di kawasan apartment, kondominium dan pangsapuri di sekeliling nya. Saya ingin menjual perniagaaan gym ini lengkap dengan kesemua peralatan dan kemudahan

Boleh hubungi saya di 012-664 2282 untuk sebarang pertanyaan.

Harga yang ditawarkan RM100,000

Niche: Peralatan Sukan | Sukan Beladiri | Bisnes Untuk Dijual
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..