Mencari Bisnes yang Sesuai Dengan Modal RM100k.
Amra0628 - Wed 12/Jul/2017 9:28am [Last Comment]
Salam warga Majalah.

Saya nak minta pendapat semua.

Bisnes apa yang boleh saya lakukan dengan wang berjumlah RM100K?

Mohon komen yang bernas sahaja.

Niche: Mencari Pelabur | Ingin Berniaga
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Man21 3 - Wed 12/Jul/2017, 9:46am
    saya memerlukan bantuan harp encik dpt membantu, bleh email sy nahimungkar8@gmail.com  
  2. Shafiq Shokri - Wed 12/Jul/2017, 10:12am
    Wassalam Cik,

    Jika Cik mencari bisnes yang telah lama bertapak di Malaysia hampir 40tahun dan mahu jadi sebahagian dari pemilik bisnes dengan peluang janaan bonus berganda-ganda, Cik boleh pilih salah satu atau semua lebih 450 produk dalam bisnes ini.

    Jika berminat boleh hubungi saya di 0113-5705060 atau email shafiqshokri@gmail.com.

    Terima kasih.  
  3. Alimamak - Wed 12/Jul/2017, 10:28am
    Kalau 100k tu boleh la niaga dlm msia ni...kalau awak x de pengalaman saya berani cop awak akan habis wang keseluruhan dgn mudah...banyak giler penipu sekarang ni..macam2 cara dan kaedah diguna..kalau nak bis, belajar jadi kuli dulu baru cari experience...lpas tu cuba buat kecil2lan dan maintain dulu...dalm setahun da ok baru besarkan sedikit2...kalau awak terus labur 100k memang kedana la jawabnye haha...good luck  
  4. Alimamak - Wed 12/Jul/2017, 10:36am
    Oh sorry..awak mintak pandangan biz apa ya...ok,sy bg beberapa biz yang awak pertimbang sendiri..
    1.sekarang grab dan uber banyak memerlukan pemandu,jadi ramai org nk jd pemandu..masaalahnye keta x ada..so awak buat keta sewa under grab uber...payment in sya allah canteeek
    2.buat satu industri kecil sewa dimana2 stor buat kilang jual batang tebu siap kikis kulit
    3.join mana2 kedai makann melayu yang popular beli raw metarial dan guna namanya sebagai partner
    4.dan lain2...ilmu tu mahal harganya dr wang ringgit hehhe  
  5. Ct 56 - Thu 13/Jul/2017, 1:30am
    Sy sedang mencari rakan kongsi utk kafe sy.. Utk detail blh wasap Sy 0177724498  
  6. Abdulrasip - Thu 13/Jul/2017, 5:41am
    Saya sedang mencari rakan kongsi untuk perusahaan ayam organik . Kalau ada yang berminat sila hubungi saya di 0127350573 untuk berbincang. terimakasih .  
  7. Nurfa 4 - Thu 13/Jul/2017, 10:50am
    buat produk jenama sendiri. moq rendah. modal kecil. untung besar. xsmpai 5k pun. tp untung 15k ke atas. whtsapp sy jika berminat. 0109298106.  
  8. Edry 8 - Thu 13/Jul/2017, 11:56am
    Tuan, Sila rujuk advertisement saya, mungkin berminat. Saya memerlukan MR. Funder dgn jumlah RM25,000. pulangan profit jika bersetuju 36 bulan x RM1000.00 = RM36,000.
    Whatsapp saya di talian 017 4507324 / email lazyboystravelodge@gmail.com.

    http://www.majalah.com/?classified.funder-investor-untuk-backpackers-hostel-atau-budget-guests-house-good-invest.G24GSKQQCR  
  9. Nasrul 68 - Thu 13/Jul/2017, 12:17pm
    pati perfume borong 250ml rm70 ada pertanyaan , sila hubungi nasrul atau petra ? 01111266082 / 0102778494
    khas untuk peniaga kecil.
    masih mencari cari pati tulen 100% tanpa campuran

    Men:
    Bvlgari - Aqva Pour Homme
    Bvlgari - Men
    Bvlgari - Extreme
    Burberry - The Beat
    Burberry - Brit
    Calvin Klein - CKin2U
    Calvin Klein - Escape
    Calvin Klein - Eternity
    Calvin Klein - One
    Calvin Klein - One Shock
    Calvin Klein - Euphoria
    Carolina Harierra - 212 VIP
    Carolina Harierra - 212 Men
    Chanel - Allure
    Chanel - De Blue
    Christian Dior - Fahrenheit
    Christian Dior - Fahrenheit 32
    Christian Dior - Homme Sport
    Davidoff - Coolwater
    Davidoff - Hotwater
    Davidoff - The Game
    Davidoff - Echo
    Davidoff - Champion
    Dunhill - Desire Blue
    Dunhill - Desire Red
    Dunhill - London
    Gorgio Armani - Black Code
    Gorgio Armani - Aqua Di Gio
    Gorgio Armani - Code Sport
    Gorgio Armani - Si
    Gucci - Gucci Guilty Pour Homme
    Gucci - Rush
    Hugo Boss - Boss Bottle
    Hugo Boss - Red
    Hugo Boss - Hugo
    Hugo Boss - Hugo Energise
    Hugo Boss - Orange
    Hugo Boss - In Motion
    Issey Miyakie - L'eau D'issey
    Jean Paul Gautier - La Male
    Mont Blanc - Starwalker
    Paco Rabbane - 1 Million
    Paco Rabbane - Invictus
    Paco Rabbane - Black XS
    Ralph Lauren - Polo Sport
    Ralph Lauren - Polo Black
    Ralph Lauren - Polo Blue
    Ralph Lauren - Polo Red
    Versace - Eros
    Versace - Blue Jeans
    YSL - Kuoros

    Women
    Anna Sui - Dolly Girl
    Anna Sui - Rock Me
    Avril Lavigne - Forbiden Rose
    Beyonce - Heat
    Briney Spears - Fantacy
    Briney Spears - Midnight Fantacy
    Burberry - Body
    Burberry - Brit
    Burberry - Weekend
    Chacarel - Amor Amor
    Calvin Klein - CKin2U
    Calvin Klein - Escape
    Calvin Klein - Eternity
    Calvin Klein - One
    Calvin Klein - One Shock
    Calvin Klein - Euphoria
    Carolina Harierra - Good Girl
    Carolina Harierra - 212 Sexy
    Carolina Harierra - 212 Women
    Chanel - Chance
    Chanel - Allure
    Chanel - No 5
    Chanel - Coco
    Chanel - Coco Mademoiselle
    Chloe - Chloe
    Chloe - Roses De Chloe
    Christian Dior - Addict
    Christian Dior - Addict 2
    Christian Dior - Jadore
    Christian Dior - Midnight Poison
    DKNY - Be Delicious
    DKNY - Be Desired
    DNKY - Be Tempted
    DKNY - Be Electric
    Dolce & Gabbana - D&G
    Elizabeth Arden - Green Tea
    Elizabeth Arden - Untold
    Escada - Cherry In The Air
    Escada - Joyful
    Escada - Pacific Paradise
    Estee Lauder - Pleasure
    Estee Lauder - Sensous
    Gorgio Armani - Code
    Gorgio Armani - Si
    Givenchy - Very Irresistable
    Givenchy - Play Intense
    Gucci - Flora
    Gucci - Guilty
    Gucci - Rush
    Hugo Boss - Orange
    Hugo Boss - Femme
    Hugo Boss - Nuit
    Issey Miyake - L'eau D'issey
    Jenifer Lopez - Still
    Kenzo - Flower
    Lancome - Hypnose
    Lancome - Miracle
    Lancome - Tresor
    Lancome - Tresor In Love
    Marc Jacob - Daisy
    Marc Jacob - Dot
    Marc Jacob - Honey
    Marc Jacob - Oh! Lola
    Paco Rabbane - Lady Million
    Paco Rabbane - Black XS
    Paco Rabbane - Olympea
    Paris Hilton - Passport
    Paris Hilton - Paris Hilton
    Paris Hilton - Can Can
    Paris Hilton - Siren
    Prada - Candy Florale
    Selvatore Ferragamo - Incanto Shine
    Victoria Secret - Bombshell
    Victoria Secret - Scandalous
    Victoria Secret - Fearless
    Victoria Secret - Love Spell
    Victoria Secret - Sweet Temptation
    YSL - Mon Paris
    YSL - Opium
    YSL - Rive Gauche

    Pati minyak wangi malaysia
    Pati perfume Malaysia  
  10. Cikgu Haz - Thu 13/Jul/2017, 2:10pm
    Review Jutawan App - adakah produk Jutawan App Scam, Jutawan App Tipu
    .
    Buat Duit Pantas Dgn ROBOT Android
    .
    Hanya Guna Aplikasi Jutawan App
    .
    Klik sini >> http://pakteh.com
    .
    .
    Tag:
    jutawan aplikasi, jutawan app tipu, aplikasi jutawan app, jutawan app review, mohd afiq danial, jutawan app betul ke, betul ke jutawan app tu, download jutawan app, muat turun jutawan app, app jutawan scam  
  11. Qaznie - Thu 13/Jul/2017, 8:04pm
    asalam, saya salah seorang anggota polis , saya ada buat partime sahaja di syarikat ahb di petaling jaya hanya untuk bumiputra sahaja ,keuntungan saya sekarang 9k sebulan tanpa usik gaji. berminat call whatapp saya 0165258483  
  12. Mohd Ridhuan 9 - Thu 13/Jul/2017, 8:30pm
    Salam Sejahtera ,

    Di sini saya mencari partner / JV untuk Syarikat Membekal Keperluan Pejabat Ke jabatan kerajaan.
    Untuk makluman Syarikat saya dah beroperasi Aktif lebih dari 4 tahun dan berstatus Enterprise.
    -Memerlukan Suntikan tambahan dana dari pelabur / partner ( Surat Perjanjian Pelaburan akan disediakan) untuk menambah bilangan pekerja ( Tele-sales )
    juga untuk kukuhkan kewangan untuk menyertai tender2 dan menyertai lebih banyak tawaran tender dan sebutharga kerajaan.
    -Syarikat kami mempunyai hubungan yang baik dan rekod yang baik di setiap agensi kerajaan.
    -Aktif dan Berjaya kekalkan target total sales 50K sebulan ke jabatan kerajaan
    -beroperasi di gombak ,
    Jika berminat atau nak tahu lebih lanjut tentang perniagaan saya boleh datang ke office atau email ke mifniaga@yahoo.com / 03-61208338 Riduan TQ  
  13. Bryan 15 - Fri 14/Jul/2017, 1:08am
    Kepada Amra, jika berminat nak melabur dalam perniagaan yang saya usahakan/idea yang ada, bolehlah emailkan contact detail anda ke: bhobbymy@gmail.com atau berhubung terus ke 01110051557. Di sini bolehlah berbincang lanjut tentang proposal yang akan saya kongsikan. Terima Kasih  
  14. Ptboy85 - Fri 14/Jul/2017, 12:56pm
    *JUTAWAN APP INI APA SEBENARNYA ?*

    App ni umpama fb...boleh digunakan utk promo bisnes lain..just setting dalam apps dan tekan start utk apps ni jalan sendiri utk promosikan bisnes kita sendiri

    cthlah owner fb tu offer..sapa berjaya jual apps fb ni akan diberi komisen rm200/sale

    Rasanya kita akan promo tak sbb apps tu bagus

    Camtu jugak apps ni..bila kita promo apps ni dan berjaya jual.akan dpt rm200/sale

    Jadinya anda nak promo apps ni ke tak utk dptkan komisen..

    Promo apps ni dia boleh auto gunakan apps tu sendiri just tekan start dan akan jalan sendiri..

    Boleh jugak terus dari apps ni kemana2 media social yg telah disediakan dlm apps ni

    sambil tu anda promokan link affiliate apps tu dimana2 fb ke wasap group semua2 la secara manual macam biasa kita promo tu

    Mana nak register affiliate ?

    Buka ebook tengok mukasurat 70 yg diberi dan ikut arahan seterusnya

    Bila org klik dan beli..kita dpt sale dan boleh tengok sale di button ''pendapatan'' yg ada dlm apps tu

    Apps ni semua lengkap dan sekarang saya pun guna apps ni utk promosikan bisnes saya sebab semuanya tersedia dlm apps ni

    *INGAT*

    Jika tidak mendapat apa2 pulangan, pihak admin akan refund balik modal dalam masa 60hari. Sila simpan resit pembayaran dan email admin untuk claim semula.
    Jangan tunggu lama-lama.. klik dibawah ini..
    πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
    http://j.mp/2ss1h9a  
  15. Hairul 152 - Fri 14/Jul/2017, 2:51pm
    Blh pm sy 0108986848  
  16. O11 - Fri 14/Jul/2017, 11:54pm
    akaun baru mcm scam je  
  17. Ezri 4 - Sat 15/Jul/2017, 12:40pm
    Salam amra0628..saya ada peluang perniagaan bernas utk anda..

    Keuntungan : transaksi retail perbelanjaan online & offline
    Pasaran : Malaysia & Indonesia

    P/S nak tahu lebih lanjut..call/wasap no dibawah

    010-3665687  
  18. Chef Shahrir - Thu 20/Jul/2017, 12:25pm
    Bukak Simple Central Kitchen. Buat bisnes :
    Food Manufacturing. Konsep Ready To Eat (Cook-freeze @ fresh delivery & ration pack concept), Food Paste. Beleh dapat grant.. Dalam masa yang sama jalan bisnes katering.  
  19. Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 20/Jul/2017, 3:28pm
    Berminat catering & food truck
    Saya sedang mencari rakan niaga
    Perniagaan masih berjalan pealatan
    Sedia ada saya mencari tukang madak
    Briyani & nasi ayam berminat whatsap
    011 52915553 instagram shariffmj
    Fb smji catering & event  
  20. Amirul Hadi Azmi - Thu 20/Jul/2017, 5:48pm
    bisnes carwash automatik memeang terbaik boleh hubungi saya 013-4444115..
    kami dar BMR Consultant boleh bantu..boleh set masa utk sesi perbincangan :)  
  21. Vita 2 - Thu 20/Jul/2017, 9:29pm
    bt bisnes rumah burung walet lgi bgus  
  22. Mohamed Shariff Mat Jam - Fri 21/Jul/2017, 9:54pm
    Maaf tuan hati dlm MC  
  23. Hasan Alwi - Sat 22/Jul/2017, 4:16am
    join busines haji. keuntungan 10-50% seminggu. mudah dan senang. Halal dan patuh syariah. Jom kita jumpa. whps 01156921729  
  24. Cikgu Fizi 2 - Mon 24/Jul/2017, 12:39am
    Jika tuan berminat untuk invest dalam projek JV lombong emas pulangan lumayan..boleh pm.or deal..sbb doc syarikat complete..boleh bincang n lihat sendiri potensi biz ni...whataps sy 0194491892..(jika berminat)  
  25. Farah 1002 - Mon 24/Jul/2017, 9:59am
    perlukan khidmat guaman 0108022550  
  26. Mocta - Tue 25/Jul/2017, 12:13am
    Assalamualaikum
    Saya cadangkan tuan beli tanah secara pukal dikawasan berpotensi membangun dan pecahkan kepada housing lot..Disetengah2 tempat RM100k dah boleh beli 2 ekar tanah..boleh dipecah kepada 12 lot..harga jualan minima RM25k/ Lot..
    Bisnes ni dijamin tak rugi kerana yang dibeli adalah tanah..dan dapat tanah..bukan dapat point dll..
    Saya boleh perkenalkan Tuan kepada kawan2 yang menceburi bidang ini untuk Tuan belajar selok belok bisnes yang menguntungkan ini..
    0139538089/0139007791 Mokhtar  
  27. Amirul Hadi Azmi - Thu 27/Jul/2017, 1:21pm
    CAR WASH AUTOMATIK IDAMAN KINI BUKAN LAGI MUSTAHIL UNTUK DIJALANKAN!!
    SELALU WONDERING UNTUK MEMILIKI MODEL BISNES TERBAIK INI KAN?

    ##TERDAPAT DUA JENIS MESIN CUCI KERETA AUTOMATIK IAITU NON CONVEYOR DAN CONVEYOR..
    **SILA RUJUK GAMBAR DIATAS..**

    SIAPA & MENGAPA KAMI??

    *BERKEPAKARAN DAN BERPENGALAMAN DI DALAM PERNIAGAAN SELAMA LEBIH DARI 3 TAHUN DI DALAM PELBAGAI BIDANG
    *MEMPUNYAI JARINGAN (network) YANG LUAS DI DALAM PERNIAGAAN
    *KUMPULAN YANG KUKUH DARI PELBAGAI LATAR BELAKANG

    APA YANG BOLEH KAMI BANTU ANDA??

    *PENCARIAN LOKASI PREMIS TERBAIK
    *PEMBAHAGIAN MODAL ANDA(JANGAN GUNA SEMUA DULU)
    *PENYUSUNAN SOP(standard of procedure) BAGI PERJALANAN BISNES ANDA
    *PELAN PEMASARAN DAN PERNIAGAAN
    *MEMBEKAL PEKERJA YANG SEPARA MAHIR ATAU MAHIR KEPADA ANDA
    *MEMBUAT REKOD ALIRAN TUNAI BAGI BISNES ANDA
    *LANGKAH TURNOVER JIKA BERLAKU SESUATU KEPADA BISNES ANDA
    *CARA PEMBAYARAN GAJI (TETAP & KOMISYEN)
    *BORONGAN BARANG2 KELENGKAPAN CARWASH
    *HAD PENGGUNAAN DAN CARA BUAT DUIT TEPI MELALUI CARWASH
    *SENARAI PEMBEKAL BERTAULIAH DAN BERKUALITI
    *PEMILIHAN JENIS CARWASH IAITU SECARA RAMBO,GARAJ,ATAU SHOPLOT MENGIKUT BAJET ANDA DAN LOKASI YANG DIPILIH.

    ########################################################################

    ***TAWARAN INI HANYA TERBUKA KEPADA MEREKA YANG BOLEH BERI KOMITMEN DAN BUKAN BAGI YANG INGIN HIDUP SENANG TANPA BERSUSAH PAYAH**(ini carwash anda sendiri kami hanya consult dan bimbing sehingga perlu)

    *****Kami Juge Mempunya Bisnes Car Wash yg Berpotensi utk Diambil Alih Oleh Anda Jika Berminat dan Berkemampuan utk Mengendali... :):):)

    WHATSAP 'AUTO WASH' & LOKASI ANDA KE 013-4444115 atau 019-948 0182 atau 013-279 7217
    WHATSAP 'AUTO WASH' & LOKASI ANDA KE 013-4444115 atau 019-948 0182 atau 013-279 7217
    WHATSAP 'AUTO WASH' & LOKASI ANDA KE 013-4444115 atau 019-948 0182 atau 013-279 7217
    Read more at http://www.mudah.my/Car+Wash+Automatic+cuci+kereta+automatik+-56406261.htm#AJsTrplCRZlmoBsu.99  
  28. Suzira 6 - Thu 27/Jul/2017, 8:27pm
    salam. Join saya dalam bisness rumah tetamu atau hostel dengan nama kata lain bajet lodge,,, boleh email saya suzi.izan@gmail.com. Saya nak convert bisness dari homestay. Property adalah 2 buah biji bunglow dgn 6 bilik tidur.. saya perlukan dana 30k dari pelabur yang inginkan pulangan profit dalam tempoh 2 tahun. SAYA perlukan dana dgn segera. Keterangan terperinci email saya, suzi.izan@gmail.com.  
  29. Lawang1972 - Thu 27/Jul/2017, 10:37pm
    jika tuan berminat untuk melabur dlm biz pakaian dan jahitan, boleh email saya lawang2u@gmail.com.

    terima kasih.  
  30. Edry 8 - Sat 29/Jul/2017, 3:41pm
    Perlukan RM35,000.00. Pulangan RM2500.00 x 24 bulan = RM60,000. Modal RM35,000K masih tertanam.
    Sebulan sebelum genap 2 tahun , deal perjanjian sama ada continue investment atau reduce investment atau closed deal. Sila call saya 0174507324. SEGERA. TK Majalah.  
  31. Wahmarketings Com - Sun 30/Jul/2017, 1:30pm
    kalau takde sewa kedai. renovate kedai . cukup rm 100k tu. kebnaykkan orang kita dia terlupa. bila buat niaga 100k tu bukann 100 peratus perabis pada Stok. bukann pada kedai. bukan pada bahan mentah. kena gunakann sedikiit pada marketing. pada advertisement. pada promotoion... Ramai orang ingat bila bukak kedai. ada stok. konon dapat stok murah. ingat niaga boleh pergi. but the fact is..

    Advertisement + marketing. = > Kebabom Result.  
  32. Nizam 62 - Sun 30/Jul/2017, 10:48pm
    En Amran..kalau minat beli tanah saya 2.7ek..dekat dgn jalan utama. Kawasan cantik. Boleh buat lot2 dusun..jual balik atau boleh usahakan getah ke..ternak lembu ke...tanah making naik Harga..ade aset xjatuh Harga..
    Minat pm 0169007078 utk deal harga  
  33. Adsmartbiz - Mon 31/Jul/2017, 12:02pm
    Salam..
    Join bisnes telco OneXOX..Modal RM90.00 shj..
    0127143654  
  34. Arul 20 - Tue 1/Aug/2017, 12:56am
    Ternak ikan. Berminat? Wasap ke 0192337817  
  35. Impiana 2 - Wed 9/Aug/2017, 11:32am
    kedai barang arab makan minuman ,dah ada kedai beroperasi 3tahun owner nk jual perniagganya (bersara) harga bawah 50k boleh bincang lg area shah alam cal sy klu berminat 0192592615  
  36. Servis Buat Website - Thu 10/Aug/2017, 12:14am
    Ada banyak bisnes yang kita boleh buat.

    Jadi produk owner.
    Buka warung kecil.
    Buat bisnes online.
    Dan lain-lain.

    Pendek cerita.

    Yang jual insuran akan ajak tuan buat insuran.
    Yang jual emas akan ajak tuan jual emas.
    Yang main saham akan ajak tuan jual beli saham.

    Saya banyak kali dengar kawan saya cerita pasal
    orang yang keluarkan modal besar untuk jadi owner produk.
    Akhir sekali produk tersadai bawah katil dan duit lesap macam itu saja
    sebab tak boleh nak jual produk.

    Bukan sebab produk tak bagus.
    Tapi sebab tak ada marketing.

    Bila buat bisnes, kena sediakan juga budget untuk buat marketing.
    Kebarangkalian orang pertama kali buat bisnes dan rugi sangat besar.

    Belajar buat bisnes yang modalnya kecil dulu.

    Saya buat servis bina website.
    Nanti boleh hubungi saya bila tuan perlukan website untuk bisnes tuan.

    Fahmi - 010-316 9237  
  37. Khadijah 53 - Sun 20/Aug/2017, 3:32pm
    Sis, jika awk takde pengalaman berniaga, better awk cari mentor yg baik dan PASARKAN PRODUK ORG LAIN.. bukan tak boleh awak ada produk sndr, tapi kalau awk buat produk sendiri, awak kene cari agen, kene buat marketing, kene jaga akaun.. semua tu akn makan masa dan modal.. belajar dulu marketing, buat network. Da stabil,kalau rs nk buat produk sndr, silakan =)
    Sy bermula hanya dgn rm100 sebagai modal.. alhamdullilah, da 1thun, jumlah yg sy dapat, lebih kurg rm10k.. tiada kedai, tiada pekerja, takde stok.. insyaAllah doakn tahun ni sy boleh dapat rm50k pula.. hanya pasarkan produk org lain.. dan pastikan produk tu berkualiti dan selamat.. tak baik aniaya org..huhu..

    Berminat nak tahu biz apa, boleh whatsapp saya 0195510690

    *tips: pilih bisnes yg tak buat awk dlm risiko yg BESAR dan produk tu customer guna setiap hari dan repeat sale adalah TINGGI =)  
  38. Zayanah Trading - Sun 20/Aug/2017, 4:59pm
    Kalau awk terfikir nak buat online/offline jual pakaian wanita/lelaki/kanak kanak , boleh buat tempahan jahit pukal dgn sy . Boleh wasap sy utk quotation +60182589681  
  39. Niza 207 - Thu 31/Aug/2017, 10:46am
    Saya mencari pelabur utk memulakan projek tanaman cili fertigasi. Jika cik berminat boleh whatssapp saya @ 0133711511  
  40. Zairi803 - Mon 4/Sep/2017, 10:35am
    Whatsapp sy 0127080733...peluang menjana pendapatan...modal disediakan sekiranya layak  
  41. Muhammad 585 - Sun 10/Sep/2017, 11:45pm
    BARANGAN ELEKTRONIK APPLE SEPERTI IPHONE MACBOOK PRO IPAD

    BARANG -BARANG FASHION BERJENAMA SEPERTI BEG TANGAN KASUT DAN JAM DARI EROPAH DAN SERATA DUNIA SEPERTI GUCCI LV DAN SEGALA JENIS JENAMA TERKENAL POPULAR


    JIKA BERMINAT SAYA MENAWARKAN SHOPPING SERVICE DENGAN MENCARIKAN ANDA SUPPLIER DIRECT KILANG ADA JAMINAN YANG PENTING SEMUA JENIS BARANG ADALAH ORIGINAL DAN BARU.

    SILA HUBUNGI SAYA ARIF 011-11127606 UNTUK MAKLUMAT LANJUT.  
  42. Badshah 2 - Thu 21/Sep/2017, 1:10am
    Berminat boleh join bisnes online santai2, je dgn menjadi ejen bagi produk SHOM serendah RM50 shj daftar ahli. Modal encik tu boleh wujudkn mini stokis sendiri. Pulangan berganda2 dgn hanya di hujung jari shj. Biz gaya mudah yg santai, ada ILMU, SISTEM dan MENTOR...
    Serius nak ada biz dan bina impian meh wasap saya.. 0196995334  
  43. Asyraf Zulfikri - Sun 24/Sep/2017, 9:50pm
    Salam tuan.

    Boleh whatsapp saya di 017-3083596 untuk idea bisnes.

    - Business system provider  
  44. Azliera - Tue 26/Sep/2017, 11:36am
    Saya perlukan share partner utk menguruskan tzpak pasar tani dan uptown di tengah bandar klang seluas 2 ekar (sebagai penganjur)
    Berminat call azliera
    011-21063816
    017-3002962  
  45. Elghassani 2 - Fri 6/Oct/2017, 6:02pm
    Beli share facebook kt bskl confirm kaya hahaha  
  46. Business 11 - Sat 7/Oct/2017, 1:17am
    WhatsApp saya 01123030036.
    Insyallah.. Kita boleh berbincang.  
  47. Asyraf Zulfikri - Wed 18/Oct/2017, 4:39pm
    KETAHUI RAHSIA BUAT DUIT SEBANYAK RM10,000 SEBULAN DENGAN BISNES BORONG DARI NEGARA TEMBOK CHINA!

    Whatsapp segera di 017-3083596  
  48. Lombongbitcoin - Sat 28/Oct/2017, 8:16am
    Simpan bitcoin bro..dengan simpan bitcoin anda xrugi.. nk tahu info ttg bitcoin boleh wasap sy di

    01120802090  
  49. Elghassani 2 - Mon 30/Oct/2017, 7:39pm
    Bina platform bitcoin investment program anda sdiri
    whatsapp 0165414538  
  50. Hairulfirdaus Bin Mohamed Azis 2 - Mon 30/Oct/2017, 7:49pm
    I have a formulations dalam beverages.. Tak Kira juice atau dairies product. Boleh business juices dalam botol or pouches.
    Boleh email saya firdausazis07@gmail.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 51 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
T-shirt Just Kick It
Price: RM 37.50
Sabun Mandian Herba Alhaura Beauty
Price: RM 35.00
BT01 Daffodil Seat Cover
Price: RM 180.00
Khawla Casual Blouse
Price: RM 95.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
(Cap Kapak) Minyak Angin
Price: RM 16.40
4-Seater Link Chair
Price: RM 1400.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Sabun Muka Milo Imaan
Price: RM 15.00
Thelly's Tulip Cotton - Grey
Price: RM 150.00
Set Gelora Asmara
Price: RM 120.00
Virtual Office - Pejabat Maya
Price: RM 290.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
Nur Care Alcohol Swab 100's
Price: RM 7.50