Mesin Freezer Dan Chiller

         Sort: Newest | Last Comments
51. Freezer Display untuk Dijual (2)
Al Bakers, Wed 10/Aug/2016 10:07am
GLASS freezeer display sangat sesuai untuk jualan frozen food 3 glass doors..

52. Chiller Tempered Glass Half Price (1)
Sue Aida 3, Tue 9/Aug/2016 2:11pm
Chiller tempered glass dalam keadaan sangat baik untuk dijual. pernah..

53. Chiller Frezeer (2)
Fazz solution, Mon 11/Jul/2016 8:44am
Display glass freezer chiller 2 door. 26unit. Rm1700perunit 0124034987

54. Chiller/Freezer utk Dijual (1)
Ibrahim 132, Tue 5/Jul/2016 2:15pm
2 pintu chiller freezer utk djual Condition 9 10. rm1200 1600 Cash on delivery..

55. Chiller Freezer 2nd Hand utk Dijual
Nor Hafizah Mohamed Hakami, Fri 1/Jul/2016 11:57am
Chiller freezer 2nd hand utk dijual RM2500. RM2000 pun jalan. condition 9 10..

56. Pengedar Chiller Freezer Coldroom Ice Maker
Mohamad Shazami, Mon 27/Jun/2016 2:33pm
Kami adalah daripada syarikat Grefac M Sdn Bhd Anda mencari freezer chiller..

57. Chiller dan Freezer (Berjaya) 2-4 Pintu untuk Dijual
Sha 125, Wed 15/Jun/2016 11:15am
RM 10 000 termasuk penghantaran chiller freezer 4 pintu chiller 2 pintu ice..

58. Freezer utk Dijual - Johor Bahru
U choose, Tue 14/Jun/2016 11:08am
Sy ada freezer 2nd utk jual jenama liebbher snow midea barang boleh dtg tengok..

59. Chiller Berjaya 2nd Hand (1)
Iluvdesserts, Sat 14/May/2016 10:14am
Chiller 2 pintu brand Berjaya Untuk dijual segera Masih elok plastik badan pun..

60. Repair & Service Freezer, Chiller, Aircond, Refrigerator, Electrical Problem and Plumbing Shah Alam (1)
Shahmdnor 2, Fri 6/May/2016 10:10am
SAYA menyediakan perhidmatan repair service aircond freezer chiller peti ais..

61. Ingin Mencari Freezer Plg Kecik Range Harga Dalam RM400
Hambataat7, Thu 5/May/2016 2:51pm
Sesiapa ada menjual Freezer plg kecil dan berkualiti dengan harga lingkungan..

62. Mencari Chiller/Freezer Second Hand - Murah
Norahsikin, Thu 5/May/2016 1:48pm
Saya berminat nak membeli chiller freezer yang murah untuk menyimpan daging..

63. Cepat Sebelum Terlambat (1)
Seastone, Tue 3/May/2016 12:54pm
Hormat. Iklan A Saya sedang mencari dan ingin membantu kepada sesiapa sahaja..

64. Chiler 1 Pintu untuk Dijual (2)
Nad 96, Fri 29/Apr/2016 12:34pm
Chiller 1 pintu utk dijual. Masih cantik hensem. Sebab jual upgrade 2pintu..

65. Cold Room Freezer Chiller (3)
Mohamad Shazami, Wed 6/Apr/2016 9:03am
Kami menawarkan khidmat pemasangan cold room baru dengan harga yang berpatutan..

66. Mencari Freezer Terpakai
Fatihah 74, Thu 24/Mar/2016 2:23pm
Kami mencari mini freezer terpakai untuk penyimpanan aiskrim. Sila hubungi 016..

67. Chiller Freezer 5ft - 6ft.
Azmi 453, Wed 23/Mar/2016 11:21am
Sy mencari freezer panjang 5ft 6ft. bajet dalam 800 900. boleh wassap sy..

68. Freezer RM800 Shj (1)
Foodmarkette, Tue 22/Mar/2016 2:15pm
Chest freezer brand acson untk dijual. Masih mcm new condition 2x2. 5x1..

69. Melaka - Chiller 3 Pintu untuk Dijual - RM1800 (2)
Ben 54, Wed 9/Mar/2016 11:08am
Chiller 3 pintu untuk dijual. RM1800. Lokasi Melaka Tengah berdekatan terminal..

70. Meja Kopitiam dan Chiller untuk Dijual
Rosalinda 2, Wed 2/Mar/2016 1:50pm
Saya mempunyai 4 buah meja kopitiam yang ingin dijual dengan harga rm150..

71. Mencari Chiller & Freezer (3)
Fieyha, Fri 26/Feb/2016 11:45am
Saya mencari chiller 3 pintu freezer utk di letgo di sekitar kuala terengganu..

72. Chiller 3 Pintu (5)
Azrin 116, Fri 5/Feb/2016 12:34pm
Memerlukan chiller 3 pintu dengan segera harga rm 1500 kebawah. Area selangor..

73. Chiller Diperlukan Dengan Kadar Segera! (3)
Litigation Conveyancing Services 2, Tue 2/Feb/2016 11:27am
Saya memerlukan chiller 1 pintu dengan kadar segera. Harga RM1000 ke bawah dan..

74. Ingin Berniaga? (7)
Solution Provider, Fri 29/Jan/2016 1:53pm
Adakah anda ingin berniaga didalam bidang makanan atau FNB? kami ada pakej..

75. Mini Chiller untuk Dijual (7)
Nurul 2094, Tue 12/Jan/2016 2:20pm
Saya ingin menjual mini chiller jenama SameMax 200L Condition 10 10. Hanya..

76. Coldroom Freezer Chiller Barang Restoran Terpakai Harga Istimewa
Saypool16, Thu 7/Jan/2016 11:46am
I. coldroom terpakai freezer chiller saiz 10x8x8 kondisi baik stok terhad..

77. Menjual Chiller Dua Pintu (Baru 2 Bulan Guna) - Area Utara (2)
Firdaus 687, Wed 23/Dec/2015 9:59am
Saya hendak menjual Chiller Dua Pintu. Baru digunakan selama 2 bulan. Area..

78. Pakar Servis Chiller dan Peti Ais - Selangor (2)
Mujahid 12, Fri 18/Dec/2015 10:13am
Kepakaran kami ialah membantu menyelesaikan masalah chiller peti ais yg rosak..

79. Food Display (Chiller dan Warmer) untuk di Jual - Putrajaya
Das Modehaus, Thu 17/Dec/2015 2:56pm
Used Display Cooler with LED Lamp 160L Dim 951mm x 627mm x 735mm Harga RM1800..

80. Memerlukan Freezer Bersaiz Kecil (Portable) untuk Jualan (5)
Shafiq Rozali, Wed 9/Dec/2015 12:01pm
Saya amat memerlukan freezer bersaiz kecil dalam masa terdekat ini yang..

81. Chiller 1 Pintu untuk Dijual - KL (1)
Bibi Diyana 2, Tue 8/Dec/2015 10:59am
Area jalan klang lama Conditions 10 10 Harga Rm1000 boleh datang tngk sndri..

82. Freezer Secondhand utk Dijual (6)
Lin Nabilah, Mon 23/Nov/2015 10:02am
Nak jual freezer dengan harga RM1 500. 00. Baru pakai beberapa bulan lepas tu..

83. Chiller Satu Pintu untuk Dijual (3)
Honeymoney, Mon 9/Nov/2015 2:42pm
Chiller satu pintu untuk dijual. RM800. sila hubungi saya whatsapp 60176501301

84. Chiller 3 Pintu utk Dijual - Rawang
Wan 1522, Tue 20/Oct/2015 9:38am
Chiller utk dijual. lokasi rawang 0193851216 hrga 2500 termasuk pengankutan

85. Mencari Pembekal Brg Frozen dan Frezzer Display Unit - Seremban (10)
Ahmad Nazri 11, Mon 19/Oct/2015 1:31pm
Saya ingin membuka dual buah kedai Segar Dan beku di seremban pada bulan..

86. Mencari Pengedar Air Minuman, Peti Ais, Pengedar Rokok Serta Kaunter Cabinet di Melaka (8)
Zery 5, Sat 17/Oct/2015 10:21am
Sy mencari pengedar air tin atau kotak minuman serta peti aisnya sekali utk..

87. Freezer, Food Display, Water Boiler, Tebar Roti Canai utk Dijual - Ipoh (5)
Mohd Tap Bin Tokaran, Wed 7/Oct/2015 11:35am
Freezer dua pintu berukuran 6 panjang x 3 tinggi x 21 2 lebar baru setahun..

88. Freezer and Chiller (Terpakai) - Shah Alam (3)
Norlaila Ramli, Tue 6/Oct/2015 11:18am
Unit freezer 6 pintu dan 1 unit chiller 3 pintu untuk di jual. Lokasi di Shah..

89. Untuk di Jual - 2 Door Display/Chiller (Berjaya) (1)
Shamsudin Bin Ngah Dikon, Sat 3/Oct/2015 12:42pm
Saya ada 2 Door Display Chiller untuk dijual. Hanya di pakai satu setengah..

90. Mencari Freezer 5 Kaki Lebih (2 Unit) (2)
Azmi 453, Wed 30/Sep/2015 1:14pm
Saya mencari mesin freezer tak kisah ape2 brand janji sejuk dan condition elok..

91. Freezer 750litre untuk Dijual - Puchong (1)
Rezekidotbiz, Tue 15/Sep/2015 2:48pm
Freezer jenama Snow Kapasiti 750 litre Kegunaan baru guna selama 5bulan sahaja..

92. Stall 3' dan Chest Frezzer untuk Dilepaskan - Selangor (6)
Mohamad Fadzil Bin Razali, Tue 15/Sep/2015 2:46pm
Saya ingin menjual stall 3 satay nasi ayam dan chest frezzer stall 3 rm 550..

93. 3 Buah Frezzer (3 Kaki) 2nd Hand untuk di Jual Area Setapak, Kuala Lumpur. (5)
Nfs Razak, Wed 9/Sep/2015 2:45pm
Saya mempunyai 3 buah frezzer untuk dijual. Tujuan saya menjual adalah..

94. Mencari Chiller Cake - Johor/Melaka (2)
Haslina Habib, Fri 4/Sep/2015 10:13am
Saya mencari chiller cake good condition murah URGENT sekitar Johor Melaka..

95. Mencari Fridge Side By Side Secondhand RM400-550 (1)
An Ika Co, Thu 27/Aug/2015 2:43pm
Sy hendak membeli peti ais side by side yg second hand dan masih boleh..

96. Drink Chiller utk Dijual
Thepurplehouz, Wed 26/Aug/2015 8:40am
Chiller 1pintu brand singer beli rm2200 nak jual rm1800 jarang guna whatsapp..

97. Cold Room Freezer Chiller (3)
Saypool16, Tue 11/Aug/2015 11:33am
Kami menawarkan khidmat pemasangan cold room baru dengan harga yang berpatutan..

98. Mesin dan Peralatan Bisnes Kioks utk Dijual - Klang (7)
Yusrina 3, Mon 10/Aug/2015 11:01am
Saya ingin menjual mesin dan peralatan kioks saya. Antaranya 1 Mesin wafer. 2..

99. Chiller untuk di Jual - Senawang N9 (5)
Halima Tun Sadiah, Mon 3/Aug/2015 9:56am
SY ada chiller satu pintu yang baru guna dalam 3 bulan untuk dijual masih..

100. Freezer Diperlukan di Klang (1)
Juliana 87, Mon 27/Jul/2015 2:20pm
Saya memerlukan freezer samada chest freezer atau upright vertical verzer..

< Prev | Page 2 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 400 topics)