Chiller Freeze 3pintu utk Djual
Noor Mizan - Sat 22/Sep/2018 9:13am
Salam, sy ada chiller second hand 3pintu utk djual...

chiller besar sesuai utk sayuran n buahhan.. sy juga ada 2 deep freezer, meja besi boleh tahan utk bt tmpt potong2 ikan ayam dan dging lembu... rak display sayur dan rak gondola utk d jual... sy nk tolak harga cincai je smua skli atau satu2...

tel 0111457418

Niche: Barangan Terpakai | Kedai Runcit Dan Serbaneka | Mesin Freezer Dan Chiller
     
  1. Vijian - Tue 2/Oct/2018, 12:43pm
    Peti Ais - 2 Pintu

    Untuk dijual...harga boleh runding lagi...
    Boleh Call or Wattsapp 0143662210  
  2. Juel - Fri 19/Oct/2018, 10:11am
    Papan plywood 20kpg.Barang dalam kedai gunting rambut seperti cermin besar ada 4, kerusi rak nak jual murah murah je.. Bleh call n wasaapp 0182132596  
  3. Liyana 243 - Sat 27/Oct/2018, 10:20am
    Salam,

    Kepada sesiapa yang sedang mencari kontraktor yang berpengalaman dalam membina dan mengubahsuai rumah kediaman @ office dan sebagainya boleh hubungi kami, atau kepada sesiapa yang berminat nak tahu lebih lanjut juga boleh hubungi kami. Kami tidak terhad dengan pengubahsuaian rumah sahaja, even repair toilet pon boleh.
    tq.

    Boleh call di talian 03 8322 5666
    atau boleh whatsapp 014 638 8438  
  4. Norshikin Mohamed - Sun 16/Dec/2018, 6:41pm
    saya pn nor dr kapar, klang, selangor. di mana lokasi tuan? saya berminat dgn barangan seperti rak gondola dan freezer, terima kasih. whatsapp saya 0165986682  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.