Chiller Baru Servis, Harga Berpatutan, Penghantaran Percuma - Lembah Klang
Shahrul 368 - Thu 3/Oct/2019 11:13am [Last Comment]
Asm tuan-tuan dan puan-puan,

Saya ingin letgo chiller kerana sudah tidak menggunakannya lagi:

Berkeadaan baik, cantik, bersih, 1 pintu, baru sahaja servis (tukar fan motor, tukar relay overload, betulkan lampu, bersihkan body luar dan dalam)

Penghantaran PERCUMA sekitar lembah kelang (dalam masa 3-5 hari bekerja)

Boleh tengok-tengok dulu chiller di kedai di Gombak.

Harga ditawarkan hanya RM890!

Cepat-cepat siapa dapat.

Hubungi saya Shahrul 011-31583013

Niche: Barangan Terpakai | Mesin Freezer Dan Chiller
 
1. Shahrul 368 - Thu 3/Oct/2019, 11:17am
Jika ada berminat sila hubungi saya Shahrul 011-31583013  
2. Shahrul 368 - Thu 3/Oct/2019, 11:24am
Saya juga hendak letgo freezer kerana sudah tidak menggunakannya.

Jenama Elba (yg memang diakui ketahanannya) , berkeadaan baik, bersih, baru sahaja servis (cuci piping, tukar filter, isi gas baru, bersihkan body luar dan dalam)

Harga ditawarkan hanya RM690. Juga penghantaran PERCUMA sekitar lembah kelang (dlm masa 3-5 hari bekerja)

Boleh lihat dulu freezer di kedai di Gombak.

Hubungi saya Shahrul 011-31583013  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..