Website Designer Harga Berpatutan Dicari
Fmnauto @ Farouk Mn Sdn Bhd
Wed 4/May/2016 3:00pm [Last Comment]
sykt saya yang beroperasi dikajang dalam bisnes sewa lori mencari sesiapa yang boleh menbuat website untuk sykt kami dgn harga berpatutan,

student2 dan graduan dialu alu kan.

boleh dtg opis sekejap bincang lagi bagus, online pun ok.

jika anda yg sy cari, dan berminat boleh lah whatsapp ke 012-2080515.

*menpunyai cara terkini yg boleh digunakan dan bersesuai dgn bisnes ini adalah suatu kelebihan

Niche: Web Design Malaysia | Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Biz C - Wed 4/May/2016, 3:02pm
Boleh lihat contoh website:

http://www.aiskrimohsemm.com.my/

Jika berminat, boleh hubungi 0175969683  
2. Wahmarketings Com - Thu 5/May/2016, 12:32am
bende bende macam alarm ni buat macam ecormence / mudah tu elok.
tinggal no telephone nama dan email.  
3. Fmnauto - Thu 5/May/2016, 9:11am
0122080515
fmnauto@gmail.com  
4. Venom 2 - Wed 11/May/2016, 8:37am
Boleh view cth laman web kami

wafymobile.com
smartbiogreen.com.my
pasarayaonline.my

berminat boleh call untuk harga terbaik.
pasti terbaik
customer support:601131268497  
5. Nalzam76 - Tue 21/Jun/2016, 10:53am
sekiranya tuan masih mahu membina website...
saya boleh membantu.. website saya bangunkan adalah user friendly dan mobile reponsive, kos efektif dan jimat masa.. boleh hubungi saya 018 9795091  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..