We Have Foreign Workers Under Cargo (Warehouse) & Cleaning Sector
Natassha 3 - Tue 3/Mar/2020 10:37am [Last Comment]
Hereby we want to inform that we have foreign workers under sector cargo (suitable for warehouse) and also cleaning services (cleaners).

These workers is under our company quota (nationality Bangladesh & Pakistan), their permit is valid and they're ready to work. For further information regarding the contract basis and charges.

Kindly whatsapp me at 0177478019.

Thank you

Niche: Pekerja Asing | Servis Pembersihan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Aslam 14 - Thu 5/Mar/2020, 6:57am
Tak ada masa untuk mengemas rumah/pejabat?

Nak pindah rumah tapi tak ada masa untuk bersihkan?

Serahkan pada pakar. Takperlu bimbang.

Kami sedia bantu anda dengan menyediakan khidmat kemas@cuci rumah/pejabat.

Harga yg berpatutan malah kerja yg memuaskan! Di jamin berpuas hati...

* kerja pembersihan rumah termasuk mop, sapu, cuci bilik air, basuh pinggan, cuci tingkap, cuci kipas, kemas store dan lain lain kerja rumah kecuali kerja luar rumah seperti berkebun, cuci kereta, cuci longkang luar pagar.

* peralatan/pencuci seperti mop, penyapu, floor cleaner dan sebagainya kami sediakan dan, tiada charge. Charge hanya akan di kenakan jika mngunakan peralatan seperti chemical, scrubing, polish dan specialist cleaner.

SERVIS MENCUCI RUMAH/PEJABAT KOSONG *cuci sebelum berpindah masuk *cuci selepas pindah keluar *mencuci secara khusus untuk rumah/pejabat yang telah siap diubah suai, baik pulih atau cat.. *membersih kawasan luar rumah (external cleaning) termasuk tingkap luar. *floor buffering.. tiles, mozek, granet dan lantai simen

Juga menyediakan perkhidmatan PLUMBING, WIRING DAN RWNOVATION.

Perkhidmatan kami di jamin berpatutan dan terbaik...

Pelanggan puas hati, kami senang hati...

Lokasi: kl, selangor, seremban.

Untuk pertanyaan dan booking
Sila hubungi @ terus whatsapp
0123460748
En mohamad....  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..