Tukang Rumah Paip Plumber Wiring - Azis Wangsa Maju
Azis 9 @ Plumbing dan Renovation Wangsa Maju
Mon 28/Sep/2020 6:59am [Last Comment]
01112275338 Azis

Perhidmatan kami
Membuat kerja kerja
Ubahsuai rumah dan pejabat
Mengecat rumah dan pejabat
Ubahsuai bilik air dan dapur
Baiki atap bocor dan bumbung
Buat partition porch dan gate
Buka dan pasang tiles / jubin
Buat table top
Plaster siling
Water proofing
Tukar pasang pintu
Dan kami juga membuat kerja wiring
Seperti pasang lampu kipas
Dan kami juga membuat
Paip bocor dan tersumbat
Paip besi asal karat dan tersumbat nak tukar sistem paip baru
Baiki kepala paip patah atau trip paip rosak patah dalam dinding
Baiki paip bocor dalam dinding
Baiki paip bilik air patah bocor
Baiki tukar pasang stop cock rosak
Baiki stopper shower yang leaking dan rosak
Pemasangan paip air baru
Baiki tandas tersumbat
Baiki sinki tersumbat
Baiki floor trap tersumbat
Baiki mainhole tersumbat
Penukaran mangkuk tandas pecah atau yang lama kepada jenis baru
Penukaran sinki dlm bilik air pecah atau yang lama kepada jenis baru
Penukaran tangki air bocor atau yang lama kepada jenis baru
Membaiki tangki air mengalami permasalahan over flow
Penukaran water pupm rosak atau pasang baru
Penukaran pintu bilik air rosak atau yang lama kepada jenis baru
Lain.2 berkaitan dengan plumber

Jika puan dan tuan berkenan hubungi
01112275338 azis atau wahtsapp
https://wa.me/601112275338

Harga boleh di runding terima kasih kerana menghubungi kami

Niche: Wiring Aircond Plumbing Repair | Ubahsuai Rumah | Ubahsuai Pejabat
 
1. Aslam 14 - Wed 30/Sep/2020, 12:18pm
''nasib baik ada service 24jam mcm ADMS CREATIVE ENTERPRISE ni... tiba2 wiring problem blackout 1 rumah call masa tu,masa tu juga mereka dtg!!!!'' komen salah satu customer dari dengkil.

tukar db box dan wayar baru...

anda ada masalah wiring rumah seperti customer kt ni??? jangan pening2 blh hubungi atau klik trus link tertera. service 24jam dan ada jaminan lagi. tak rugi pilih service kami. tak percaya boleh cuba hubungi no ni http://wa.me/0123460748


tunggu dulu!!! kami juga memyediakan perkhidmatan renovation, plumbing dan juga cleaninag area kl, selangor dan seremban.

jom call atau whatsapp sekarang en. mohamad
0123460748
http://wa.me/0123460748  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..