Trading Poultry Dari Thailand dan Kelantan - Mencari Rakan Kongsi
Siva Vijian 2 @ Rush Resources
Thu 27/Oct/2016 12:41pm [Last Comment]
Kami salah sebuah syarikat yang berminat untuk menjalankan kerja-kerja trading life stock, daging, ayam, kambing dan ikan dari thailand dan kelantan. Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi rakan kongsi dan berpengalaman dalam COLD ROOM dan berpengalaman dalam membuka cawangan, sila hubungi kami. kerjasama anda di hormati.

#WE NEED SERIOUS MIND KNOWLEDGE IN THIS FIELD SO WE TOGETHER CAN GO FAR.
THANK YOU

pls contact :0193879893

Niche: Penternak Ayam | Penternak Kambing | Penternak Ikan | Ingin Berniaga
 
1. Siva Vijian 2 - Thu 3/Nov/2016, 7:26pm
Sesiapa yang berminat untuk menjadi agen untuk menjual kambing hidup jenis boer kacukan boleh hubungi kami.Harga boleh dibincang jika kuantiti banyak.Lokasi transit kami di golok.
0193879893  
2. Siva Vijian 2 - Fri 11/Nov/2016, 4:58pm
Kami pemborong Ayam Daging dari Ipoh dan Kelantan yang kini berpusat di Seremban.
Sesiapa yang ingin mendapat pendapatan lebih boleh menjadi agen kami.
Harga KAMI : Ayam daging Process Segar RM 6.20.
Harga ANDA : Bukan SOAL KAMI.
Untuk perbincangan seterusnya.
019 3879893  
3. Ibrahim 40 - Mon 19/Dec/2016, 5:08pm
berminat livestock kambing.. please send details ibrahim3582@yahoo.com  
4. Ibrahim 40 - Mon 19/Dec/2016, 5:17pm
kami menyediakan kambing untuk peruncit dan pemborong di area bangi dengan harga yg berpatutan.
syarif-0123646837
rashid 0123413582  
5. Muhd Zul Akmal B Bakri - Mon 24/Jun/2019, 7:25pm
ayam proses 5.00kg 0149033413  
6. Edy86 2 - Fri 25/Oct/2019, 6:22pm
Ayam proses ni siap sembelih ke mcm mana ni?  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..