Toyoltech Pulse Voltage Stabilizer
Sham 588 - Fri 15/Jan/2016 8:41am [Last Comment]
(APA ITU TOYOLTECH)

1. Toyoltech adalah Voltage Stabilizer yang mampu menjimatkan penggunaan bahan api serta meningkatkan prestasi kenderaan ke tahap paling maksimum tanpa modifikasi.

2. Toyoltech akan melancarkan sistem elektrikal kenderaan dan memberi keseimbangan serta mempercepatkan penghantaran kuasa kenderaan bila diperlukan tanpa delay.

3. Toyoltech akan menjadikan enjin smooth, shifting gear mudah dan braking akan kuat mencengkam.

4. Semua peralatan dan aksesori kenderaan akan menjadi lebih efisyen.
(Cth: Aircond sejuk, head lamp lebih terang, Audio jadi lebih mantap)

5. Sesuai digunakan untuk semua kenderaan Baru @ Lama yang menggunakan bahan api Petrol @ Diesel.

6. Mudah digunakan hanya perlu Plug n Play tanpa perlu potong wayar dan boleh dipindah pakai ke kenderaan yang lain.

7. Jaminan 2 tahun.

Anda Berminat!!!

Sila Whatsapp 0183834416 untuk info lanjut.

Niche: Bisnes Aksesori Kereta
 
1. Sham 588 - Fri 15/Jan/2016, 8:43am
Lihat testimoni yang telah menggunakan Toyoltech Pulse...

https://m.facebook.com/GTi-fans-clubpage-gambar2-penguna-power-booster-948995508491340/  
2. Ar Badut - Fri 15/Jan/2016, 5:20pm
betul ke namanya Toyoltech?  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..