Tempah Sampul Duit Raya Logo Perniagaan Sendiri
Safira Printing Services @ Safira Printing Services Enterprise - Fri 17/May/2019 11:06pm
Promosi Sampul Duit Raya Tahun 2018 kini kembali lagi dengan harga paling rendah berbanding harga pada tahun sebelum ini. PERCUMA penghantaran, PERCUMA design (ready made) dan percuma kuantiti tambahan apabila menempah sampul duit raya disini.

----> RM230/500pcs (free 100pcs)
----> RM270/1000pcs (free 250pcs)
----> RM390/2000pcs (free 500pcs)

Anda boleh menghantar design sendiri, tetapi jika anda masih tidak mempunyai design, kami mempunyai berpuluh-puluh design yang sedia ada, anda hanya perlu sediakan logo dan wording sahaja. Sila rujuk www.safira.com.my untuk lihat senarai design yang disediakan.

Penghantaran percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia tanpa sebarang had kuantiti. Tempah sekarang sementara promosi ini sedang berlangsung. Jangan tempah pada minit terakhir kerana tempoh masa proses dan design mengambil masa 10 hari masa bekerja!

SAFIRA PRINTING SERVICES ENTERPRISE menyediakan servis printing pada harga yang murah dan cara pesanan yang mudah serta kualiti printing terbaik. Kami memberi feedback/respons yang cepat pada tempahan atau pertanyaan anda melalui email dan SMS. Potongan harga diberikan kepada pelanggan yang buat tempahan printing kali kedua dan seterusnya.

1. Kami membantu anda menjimatkan kos pemasaran dan pengiklanan.
2. Kami membantu anda print pada harga murah dan berkualiti.
3. Kami membantu anda menjimatkan masa tempahan dengan beri feedback pertanyaan kurang dari 1 jam.

SAFIRA PRINTING SERVICES ENTERPRISE
Bangunan Mini UTC Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur
Tel : 017-636 4629
E-Mail : safiraprintingservices@gmail.com
Website : www.safira.com.my

Account No: 86001 98731 (CIMB)
Beneficiary: Safira Printing Services Enterprise
Recipient E-Mail: safiraprintingservices@gmail.com

Niche: Cetakan Kad Dan Sampul | Studio Grafik Dan 3d
     
  1. Nizul - Mon 14/May/2018, 6:36pm
    takde pakej 100 pcs ke..
    kalau ade wasap saya 0179893192  
  2. Nor 147 - Wed 24/Apr/2019, 9:40am
    emelkan utk 100 pcs vivadivasue@yahoo.com  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)