Tapak Uptown Dataran Senawang Untuk Disewa. Urgent
Uptown Dataran Senawang - Sat 9/Feb/2013 2:21pm [Last Comment]
Assalamualiakum warga majalah .

Kami ingin membuka peluang utuk peniaga-peniaga kecil sekitar senawang dan seremban untuk menyewa di UPTOWN DATARAN SENAWANG.Harga yang ditawarkan RM 600 sebulan.Untuk promosi kami telah mengurangkan harga sewa seperti berikut.

Bulan pertama : RM 300
Bulan kedua : RM 400
Bulan ketiga : RM 500
Bulana keempat : RM600 dan bulan-bulan yang seterusnya.

Waktu perniagaan - Jumaat,Sabtu dan Ahad setiap minggu.

Deposit - 2 bulan (dipulangkan semula)

-Khemah dan lampu disediakan.

masih ada dalam 35 kekosongan

Hubungi - 012 - 2121149

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Hairul Nizam 2 - Sat 9/Feb/2013, 3:43pm
ni yg kat jalan antara McD dan Giant Senawang tu kan? Ke yg atas padang belakang McD?  
2. Uptown Dataran Senawang - Sun 10/Feb/2013, 2:43am
Hairul : diantara McD dan Giant senawang En.Hairul  
3. Izz 16 - Tue 12/Feb/2013, 10:05am
assalam.. tapak sewa utkbulan puasa kat dataran senawang ada x. sy berminat. sila email:izzprops85@gmail.com  
4. Maslina 3 - Wed 13/Feb/2013, 10:16am
salam..
bila tarikh pembukaan nye? dan sampai bila? sebab yang saya tahu..tempat tu masa bulan puasa memang tapak peniaga yang regular . SO, if buat uptown kat sintu, peniaga regular bulan puasa nak niaga mana yer?  
5. Ana 215 - Wed 13/Feb/2013, 11:01am
ada sape tau mengenai tapak niaga sempena korsert hm x 16hb nie..  
6. Hairul Nizam 2 - Wed 13/Feb/2013, 1:55pm
yg niaga kat uptown tu pun 2 kanopi jer..hehehehe

ntah kekal atau tak sampai puasa nanti..  
7. Hasyam - Thu 14/Feb/2013, 10:39am
salam..syarikat sy membekal kanopi mudah lipat pada harga kilang..hubungi sy 0122355796 syam atau emai eezlinrazalienterprise@yahoo.com tq  
8. Syah 18 - Mon 3/Jun/2013, 2:42pm
saya nak berniaga di Uptown Senawang tu. nak kongsi atau tumpang letak barang (upah) boleh juga. sila sms/whatsapp saya Syah 0126912396. TQ  
9. Putri 39 - Wed 14/May/2014, 12:13am
Sesiapa yang nk share..boleh x wassap saya..sy nak join time puasa ne..sy hrp...ade .0183977646 ( bell)  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..