Syah 18

Profile
NameSyah
Forum NickSyah 18
Handphone012 6912396
RegisteredThu 16/Dec/2010, 12:13pm
Comments by Syah
1Pinjaman Peribadi! Kadar Faedah Serendah 1.5% Sebulan! Hubungi Talian 24jam! KL/Selangor/N9 Layak Mohon! 017-662 9238 Hubungi Kami Sekarang. Kami Sedia Bantu - Wed 9/Jan/2019 10:23am
mencari pinjaman peribadi berjumlah RM1000.00 untuk tempoh 1 bulan dengan kadar interest paling rendah dan tanpa caj yuran. boleh whatsapp sahaja 012-6912396
2Promosi Pinjaman Peribadi Dengan Interest Serendah 3.35% utk Staff Tetap & Kontrak. Untuk Ag Payslip Kelayakan Sehingga 70% - Wed 9/Jan/2019 10:19am
Selamat Pagi. saya mencari pinjaman peribadi untuk tempoh bayaran 1 bulan sahaja dengan jumlah RM1000.00. saya mencari kadar interest paling rendah dan murah. sila offer saya jika ada. whatsapp sahaja 012-6912396
3Group Whatsapp Pekerja Sektor Swasta - Wed 9/Jan/2019 9:50am
Syahrizan Fikri Whatsapp 0126912396
4Pekerja Part Time Diperlukan - Bandar Sunway - Wed 9/Jan/2019 9:49am
saya berminat whatsapp saya 0126912396
5Group Whatsapp Pekerja Sektor Swasta - Thu 29/Nov/2018 4:20pm
add saya juga 0126912396
6Group Whtsapp Cari Kerja Melayu Shj - Thu 29/Nov/2018 4:15pm
add saya juga 0126912396
7Looking for Data Entry Vacancies As Part Time. - Tue 30/Oct/2018 10:39am
saya berminat. pengalaman akaun dan admin. email syah8979@gmail.com / WA 01269912396
8Part Time Gym Front Desk Reception - Shah Alam - Sun 14/Jan/2018 9:42pm
saya berminat. whatsapp 0126912396
9Partime Mystery Customer Untuk Semua - Tue 20/Jan/2015 12:04pm
saya dah emelkan. tq
10Pembekal Bahan Mentah dan Kering - Seremban/Senawang - Tue 2/Dec/2014 11:48am
salam. emel: syah8979@yahoo.com
11Pinjaman Bercagar. - Tue 19/Aug/2014 4:18pm
salam. saya nak cagar geran motorsikal Yamaha FZ 150i saya selama 5 bulan sahaja. Motor dah habis bayar geran nama sendiri. Motor tahun 2012. Berapa boleh saya dapat pinjaman? 0126912396 (Syah)
12Perkhidmatan Beli Borong Barang Dari China! - Wed 14/Aug/2013 8:23am
salam. berminat nak jadi dropship. sila emel saya detail syah8979@yahoo.com TQ
13Package Memulakan Bisnes Jual Barangan Outdoor & Tactical - Wed 14/Aug/2013 8:03am
salam. boleh bagi detail atau katalog beserta harga pada emel saya :> syah8979@yahoo.com. TQ
14Masalah Loan Rce Yayasan Perlis - Tue 13/Aug/2013 12:02pm
salam. saya memohon bantuan sesiapa yang tahu cara nak setelkan loan MBSB dgn overlap tetapi payslip saya dah lebih 80% potongan gaji. kerja di badan berkanun kerajaan persekutuan. sila emel saya syah8979@yahoo.com
15Zero Interest% (Rebutlah Peluang Ini) - Mon 29/Jul/2013 10:07am
emel detail pada saya :> syah8979@yahoo.com
16Pengilang & Pengeluar Pelbagai Jenis Pakaian dan Souvenier Dengan Harga Terus Dari Kilang! - Fri 12/Jul/2013 9:27am
saya mencari pengedaar/pembekal/pemborong topi jenis Camo, sila bagitau saya jika ada di emel :> syah8979@yahoo.com atau whatsapp saya 0126912396. tq
17Pemborong Kasut Bola Padang, Futsal, Sport dan Hiking Jenama Nike, Adidas, Puma, Mizuno, Asic, Timberland, Jeep, North Face, Columbia dan Jenama2 Terkenal Lain. - Thu 11/Jul/2013 11:55am
saya berminat dengan kasut jenama colombia sahaja. sila emel detail dan katalog pada saya emel :> syah8979@yahoo.com. TQ
18Cap Atau Topi Berjenama Jual Borong - Thu 11/Jul/2013 11:44am
salam. saya mencari topi jenis Camo yang kosong. jika sesiapa ada sila emel kat saya syah8979@yahoo.com atau wasap/sms 0126912396. TQ
19Kasut Bundle Branded 2013 Promosi Terbaru (Adidas, Nike, Puma, Acics, Converse, Timberland, Clark, Doc Mart) Pemborong Termurah & Terbesar di Malaysia Harga Direct Kilang Bermula RM6.50 - Thu 11/Jul/2013 11:25am
salam. boleh emelkan katalog berkaitan semua kasut yang ada jenama Columbia sahaja di emel saya :> syah8979@yahoo.com. tq
20Kasut Bundle 2012 RM 10.50/Psg Harga Terus Dari Kilang Adidas, Nike, Puma, New Balance, Columbia, Harga Borong Gred A Serendah RM10.50 Promosi Hari Raya - Thu 11/Jul/2013 11:22am
Salam. tolong emel kat saya semua detail dan gambar berkaitan kasut brand Colombia sahaja di emel :> syah8979@yahoo.com. TQ
21Topi Berjenama - Tue 9/Jul/2013 9:28am
saya mencari topi jenis Camo, corak celoreng yang kosong - tiada logo atau brand. sila sms/whatsapp saya Syah 0126912396 - URGENT!
22Bedak Tanaka Murah! Murah! Dapatkan Sekarang - Thu 4/Jul/2013 3:45am
bedak tanaka murah....sms/whatsapp nisa 0143383808
23Pembekal Barang Kedai RM9.90 (Pakaian, Jam, Beg, Talipinggan, Cerminmata, Aksesori Lelaki & Wanita dan Sebagainya) Juga Pembekal Jersi Berkualiti - Thu 20/Jun/2013 10:56am
salam. saya mencari pembekal topi jenis Camo. jika ada sesiapa yg tahu sila sms/whatsapp saya Syah 0126912396 atau emel: syah8979@yahoo.com. TQ
24Membekal Ayam Dara (900g - 1.2kg) Fresh/Frozen - Tue 18/Jun/2013 2:26pm
saya nak cari pembekal ayam dara area Seremban/Sendayan. kalau ada sesiapa yang tahu sila maklum saya Syah 0126912396 atau emel syah8979@yahoo.com. TQ
25Ayam Dara 1.1-1.3kg (Limited Stock!) - Tue 18/Jun/2013 2:07pm
nak tau kawasan mane? saya mencari ayam dara untuk bulan Ramadhan nanti sekitar Seremban. syah8979@yahoo.com
26Kerja Dari Rumah (Admin Assistant - Facebook) - Tue 18/Jun/2013 1:51pm
saya juga nak detail. emel syah8979@yahoo.com
27Mencari Pemborong Topi Fullcap Berjenama - Mon 10/Jun/2013 12:23pm
saya juga mencari pemborong full cap yg kosong (tiada logo/jenama) serta cap jenis visor (tiada tutup diatas kepala) tu, dengan pelbagai design atau material yg bagus. siala maklum saya sekiranya ada @ 0126912396 - Syah. TQ
28Tapak Uptown Dataran Senawang Untuk Disewa. Urgent - Mon 3/Jun/2013 2:42pm
saya nak berniaga di Uptown Senawang tu. nak kongsi atau tumpang letak barang (upah) boleh juga. sila sms/whatsapp saya Syah 0126912396. TQ
29Tapak Uptown Dataran Senawang Untuk Disewa - Kongsi - Mon 3/Jun/2013 2:40pm
saya berminat nak letak barang atau kongsi tapak sewaan. sila emel/whatsapp saya Syah 0126912396
30Sewa Tapak Niaga Uptown Ttj, Seremban - Sat 1/Jun/2013 2:01pm
Saya berminat utk niaga uptown Seremban. Boleh x emel pada saya - syah8979@yahoo.com detail lain2 berkenaan sewa tapak uptown Seremban. TQ
31Membeli Buku Terpakai - Sat 1/Jun/2013 12:53am
salam. saya ada banyak majalah berkaitan memancing. jika tuan minat sila sms/whatsapp saya @ 0126912396. TQ
32Agent Dropship Diperlukan (RM3 - RM10) Per Product, Terhad 20 Terawal! - Sat 1/Jun/2013 12:42am
sesiapa berminat utk jadi ajen Dropship seluar boxer lelaki utk kesihatan sila emel saya - syah8979@yahoo.com
33Membekal Air Mineral, Air Tin 100plus F&N, Season dgn Harga Murah, Penghantaran Disediakan. - Wed 8/May/2013 5:10pm
saya mencari pemborong air tin/kotak/mineral area Seremban. sms/whatsapp saya 0126912396
34Sapa Nak Buat Slip Gaji - Wed 17/Apr/2013 4:08pm
saya setuju dgn tuan Razaksapawi kata tu. kalau nak tipu payslip pun jangan la senang2 je buat payslip tu. sebab bank akan buat rujuk silang dengan bank statement dan penyata EPF....
35Site Agent - Part Time Lumayan - Tue 2/Oct/2012 12:02pm
saya berminat...sila PM saya di syah8979@yahoo.com TQ
36Nak Jual Rumah - Tidak Tahu Bagaimana Caranya? - Thu 9/Feb/2012 10:57am
Salam. saya pun skrg ada nak jual rumah di Miconix Nusari Aman 2A Bandar Sri Sendayan, Seremban, double-storey 20x70, intermediate (sebelah corner lot), masa beli 250k-S&P price, loan kerajaan 205k, rumah dah 100% siap, kunci rumah akan dapat dalam bulan Mac 2012 , so bagaimana cara nak jual? sekian, t.kaseh
37Mencari Kerja Part Time Dari Rumah - Mon 27/Jun/2011 4:26pm
maznah, semua link klik2 sana sini tu tipu je. bila jadi ahli kena promote kat org lain pulak baru dpt duit komisen tu. kita nak cari kerja yg betul2 bukan guna cara macam tu kan...
38Mencari Kerja Kosong/Part Time After Office Hour - Sat 25/Jun/2011 10:45pm
ketupat, bagaimana untuk hubungi anda supaya dapat lebih detail/maklumat?
39Peti Ais 2 Pintu Untuk Dijual - Tue 4/Jan/2011 11:15am
salam. chiller ni masih ada lagi ke? saya mmg sedang mencari chiler ni skrg. sila emel saya butiran lanjut di syah8979@yahoo.com. T.kaseh
40Repaire dan Jual Barangan Elektrik 2hand - Tue 4/Jan/2011 11:00am
Salam tuan. Saya berminat utk dapatkan sebutharga perkakas cooler/chiller (2nd-hand) utk letak air minuman spt yg disediakan di kedai2 runcit. Kalau boleh dapatkan harga utk yg mempunyai 1 pintu spt rupabentuk jenama F&N/Yeo's. Sila reply di emel saya. T.Kaseh tuan zahar
41Muslim Travel Departure - Jom Jom Jom! - Thu 23/Dec/2010 2:56pm
Sila berikan saya detail harga pakej utk ke Beijing. Date nak pergi pada 30/01/2011 balik 04/02/2011. Utk 2 dewasa dan 1 baby (1 tahun). emel saya syah8979@yahoo.com atau syah8979@gmail.com. TQ.
42Supplier di Perlukan - Kedai Serbaneka di Shah Alam - Thu 16/Dec/2010 2:05pm
Saya boleh membekalkan segala jenis bentuk air minuman ringan dan makanan ringan. Apa sahaja pun boleh asalkan berkaitan makanan/minuman. Boleh call/sms di 012 6912396 atau emel syah8979@yahoo.com
43Hasrat Maqbul Trading Menjemput Pengeluar Produk Makanan Ringan/Minuman Ringan/Barang Runcit (Consignment) - Thu 16/Dec/2010 12:23pm
Syarikat saya boleh membekal segala jenis minuman ringan spt air berkarbonat, mineral, air jus, air perasa dan sebagainya. Juga boleh membekal makanan ringan (jajan) jika perlu. Boleh hubungi saya terus melalui Call/Sms 012 6912396 atau emel syah8979@yahoo.com / syah8979@gmail.com