Tapak Top Niaga Stadium Shah Alam
Mohd 8 @ Haf Boutique - Mon 15/Apr/2013 7:41am [Last Comment]
-Saya sediakan tapak dan kanopi,
-Anda bawa barang ,
-Saya tolong niagakan
-Anda ambil duit sale dan bayar komisyen hari yang sama

Tak perlu sewa tapak ribu2 , win win situation .. Target sale Bulan Ramadhan

Keutamaan : Pakain Dewasa dan kanak- kanak

Jika OK... bole deal terus untuk projek lepas raya

hairiezztrading@yahoo.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. Kak Ila - Mon 15/Apr/2013, 7:53am
    saya tukang jahit sepenuh masa di rumah. ada buat baju kurung dan gaun kanak kanak tapi dalam kuantiti yg sedikit memandangkan saya juga ambil tempahan jahitan. brp kuantiti minimum yg boleh dihantar pada en mohd 8?
    zalilawati.hamzah@gmail.com 0122942173  
  2. Hadi 44 - Mon 15/Apr/2013, 8:22am
    perfumes @ perfumes kereta blh x..
    hadizarina@yahoo.com @ 019-6351676  
  3. Along81 2 - Mon 15/Apr/2013, 8:43am
    Salam.Saya ada jual tudung dan baju muslimah. Call 012-3449711 / 011-29005121  
  4. Nurul Aini Roosle - Mon 15/Apr/2013, 12:42pm
    Komisen Kire camane?  
  5. Akma 54 - Mon 15/Apr/2013, 3:57pm
    As"salam Mohd 8...saya ada butik pakaian wanita,pakaian kanak2, Tudung dan baju melayu...jika berminat email di puteriakma83@yahoo.com atau hubungi 017-6598305 Pn. Akma  
  6. Mohd 8 - Mon 15/Apr/2013, 6:08pm
    Harap dapat emailkan sebahagian gambar2 produk anda terlebih dahulu. Terlalu ramai yang email saya untuk join, saya hanya perlu memilih untuk mengelakkan berlaku produk yang sama....

    TAK PERLU BAYAR SEWA, BAGI saya komisyen jualan sebab tolong jualkan sahaja...  
  7. Asrul Rongi - Tue 16/Apr/2013, 8:18am
    tapak downtown mines untuk dijual,10x20,kelengkapan seperti besi utk gantung baju n tudung sudah sedia ada,kpas sling,khemah yg boleh tutup pintu, nak dekat bulan puasa dah ni rm 9 k boleh kurang hingga rm 6500 0126777152 linda  
  8. Izam89 2 - Tue 16/Apr/2013, 10:42am
    kAlau baju tshirt lelaki minat x ? X berkolar ,



    Tapak uptown danau kota setapak
    Nak jual , tmpt mmg top .. Sape cpt dye dpt 0129127792  
  9. Aidah 10 - Tue 16/Apr/2013, 12:53pm
    Sy nak jual tikar atau baju perempuan ...bleh tak .  
  10. Anis Shafeera - Tue 16/Apr/2013, 3:35pm
    GADGER CARNIVAL 2013
    HARI BELIA NEGARA

    Berminat blh contact kami di 03-91313314

    Terima Kasih  
  11. Faisal 99 - Wed 17/Apr/2013, 12:50am
    SHARE TAPAK KARNIVAL BELIA NEGARA!

    Tarikh: 23 hingga 26 Mei 2013.
    Masa: 8pagi - 11malam.
    Luas Tapak: 10"X10" utk anda sahaja.
    Harga: RM750 utk keseluruhan event.
    Lokasi Tapak: Percint 2, Putrajaya.
    Jenis Jualan: Barangan Kering(makanan kering juga boleh).

    Tapak ni tapak Jom Heboh tahun lepas. Jom Heboh tak dapat join karnival ni pada tahun ni. Apa2 boleh hubungi 019-6074567 (Faisal). Jangan tanya di sini. Mungkin sy tak perasan atau terlepas pandang. Call/sms sy je terus. Jangkaan pengunjung melebihi 2.5 juta orang. Siapa cepat dia dapat  
  12. Anuar 10 - Wed 17/Apr/2013, 3:09am
    Saya nak jual t-shirt lelong murah import dari bangladesh. Harap dapat bekerjasama. 012-2935980  
  13. Mohd 8 - Wed 17/Apr/2013, 5:39pm
    en. anuar 10
    sila email saya
    tq  
  14. Benascollection - Thu 18/Apr/2013, 9:43am
    Pakaian wanita...bj kurung bermanik nk tak
    Bole wassap atau sms 0193697686  
  15. Mohd 8 - Thu 18/Apr/2013, 4:19pm
    bena : sila email foto
    tq  
  16. Anuar 10 - Thu 18/Apr/2013, 6:19pm
    saya dah emel. tq  
  17. Taska Ulul Albab - Fri 19/Apr/2013, 9:38am
    Biskut raya ok tak  
  18. Zaza Lilly - Fri 19/Apr/2013, 6:33pm
    saya berminat. menjual baju kurung cotton manik eksklusif. emel heartcotton2013@gmail.com  
  19. Mia Amany - Sun 21/Apr/2013, 9:00am
    Berminat.sy menjual baju kurung peplum dgn dan modern kanak2  
  20. Wan Syarifah Faridah - Sun 21/Apr/2013, 5:12pm
    berminat ade jual barangan budak.  
  21. Littletang - Mon 22/Apr/2013, 11:53am
    saya ada baju kanak-kanak. kalau boleh kerjasama, call 0122680721  
  22. Aeryhazairi - Thu 25/Apr/2013, 2:57am
    sila layari www.facebook.com/fabuleuxbebe untuk contoh saya. sila Pm di facebook atau emailkan pada katil_terbang@hotmail.com jika berminat. kami menjual baju kanak-kanak burberry dan rompers kelab bola untuk bayi.  
  23. Mohd 8 - Tue 14/May/2013, 12:48pm
    Jika anda mempunyai barang seperti tshirt RM5 dewasa dan kanak2.....

    saya sediakan tapak dan kanopi ( xde sewa )

    anda hantar barang, habis niaga anda ambil duit sale dan bagi saya komisyen jualan  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)