Tapak Perniagaan Untuk di Sewa Bazaar Glam Feeya Fariesya di Perkarangan Tesco Ampang 29mac-31mac2013
Feeya Fariesya Event N Management @ Feeya Fariesya Event & Management
Fri 1/Mar/2013 1:06pm [Last Comment]
Holaaa Holii cikeboom cikeboom!!!
Bazaar GLAM Feeya Fariesya kembali lagi!!!
Kali ini dengan konsep Bazaar bergerak, kami akan berada di Perkarangan Tesco Ampang.. pada 29 Mac - 31 Mac 2013.. cepat-cepat daftar untuk mendapatkan tapak anda.. untuk pendaftaran tapak sila hubungi myra di 0193971977... Let's Go bebeh!!!

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Nurul0206 2 - Fri 1/Mar/2013, 1:08pm
email detail pls
nwhwardrobe@gmail.com  
2. Abdul Halim Ismail - Fri 1/Mar/2013, 10:06pm
saya berminat

abdulhalimismail@gmail.com  
3. Zuliana 9 - Sat 2/Mar/2013, 2:44am
tumpang iklan warga iklan.kami penbekal kemah berbagai saiz untuk di sewa& dijual.kami menpuyai bengkel untuk tempahan kenopi &menjalankan tempahan kemah mengikut saiz pemesan.berminat.msg terus pesanan anda k no o132991944.kl  
4. Barra Global - Sat 2/Mar/2013, 2:59am
macamberminat please emel details.
Barraglobal@gmail.com
tq  
5. Pinkpink Collections - Sat 2/Mar/2013, 11:29am
Ada spe nk kongsi sy nk join sy jual baju  
6. Mcm Entertainment Pa System 2 - Sat 2/Mar/2013, 11:34am
Kami Menyediakan PA SYSTEM Utk Semua Majlis/Event Dari kecil Hingga Lah La Ke Event Besar... Kami Juga Menyediakan Perkhidmatan DJ+EMCEE+KARAKOE, Projector, Penari kanak-kanak, Silat Pengantin, Kompang, Dan Lain-Lain Atas Permintaan Anda... Jika Ingin Membuat Tempahan & Pertanyaan, Sila Hubungi @ SMS 017-3183875 (faizal) & 0172244809 (hairi)  
7. Syed Uthman - Sat 2/Mar/2013, 11:45am
Membina laman web serendah RM 50 SAHAJA. Berminat sila hubungi 0163192582 (Bob)  
8. Hisham Sheikh Aj - Sat 2/Mar/2013, 12:37pm
Apakah produk2 yang boleh dijual....barang makanan, household, sports,fashion, atau segala sesuatu? Harap dapat beri sedikit keterangan.Produk saya ialah hydro cleaning system untuk pembersihan / penjagaan rumah dan kereta serta dapat menbersihkan udara, sekali gus menjaga kesihatan seisi keluarga. Produk yang sgt baik untuk yang mengidapi penyakit alahan, sinus, resdung, eczema, gatal2 kulit, selalu bersin dan dapat menyelesaikan masalah kawasan berhabuk dan sbgnya. Boleh juga menghilangkan hama debu dari tilam, sofa dan carpet.Ok, Sekian.Terima kasih. Brapa harga untuk sewa tapak seluas 20 kaki x 20 kaki?  
9. Ikmal Shahrin - Sat 2/Mar/2013, 1:52pm
feeya boleh emailkan detail pada saya di ajen_cs@yahoo.com SEGERA. TQ  
10. Nazman 7 - Sat 2/Mar/2013, 6:26pm
rumpai laut (pmc) pengedar diperlukan
harga pengedar rm5= 100gm gred aa dan aaa sama saja minat add fb nazt trading atau 0196215358  
11. Ummi 44 - Sat 2/Mar/2013, 7:46pm
emailkan layout, atucara dan harga pd sy..
ummi_nubaila@yahoo.com  
12. Suzie 45 - Sat 2/Mar/2013, 11:41pm
Salam,

Konsep fraincais kedai farmasi serbaneka farmasi seperti watson. Kami mencari calon yg serius dan bersunguh2 berniaga utk memiliki kedai bharga 1 juta ini termasuk sewa dan bil elektrik ditanggung percuma. Modal hanya rm5200 utk anda memiliki. Cepat kouta tahun ini 200 sahaja contact saya pn su utk daftar dan mengikut proses seterusnya 016 2020370  
13. Liyana 116 - Sun 3/Mar/2013, 12:18am
emelkan detail kepada sy..
lyana996rm@gmail.com  
14. Pinkpink Collections - Sun 3/Mar/2013, 1:55am
Ada x sape2 nk kongsi klu ada sy nk msuk  
15. Watie 65 - Sun 3/Mar/2013, 3:56am
Minta emailkan detail kpd saya juga..
smartfaztrading@yahoo.com
Thank u..  
16. Aeen Sahli - Sun 3/Mar/2013, 11:45am
Pinkpink sy nak join... Sy ade kain pasang n perfum tp brapa sewa?  
17. Pinkpink Collections - Sun 3/Mar/2013, 6:33pm
Aen sahli sms sy segera 0126379124  
18. Ezal 6 - Mon 4/Mar/2013, 1:40am
Saya berminat. Saya jual pakaian muslimah. Boleh emailkan detail pada saya.. terima kasih

ezal_unlimited@yahoo.com  
19. Nurulhusna 13 - Mon 4/Mar/2013, 9:28am
sy berminat.. klu leh nak share tapak.. email detail nurulhusna.musa@yahoo.com  
20. Yana Hamzah - Mon 4/Mar/2013, 10:00am
boleh email saya details..amira_ilyana@hotmail.com  
21. Rozz Watty - Mon 4/Mar/2013, 10:18am
emailkan kepada saya :BISKUTRAYA2011@gmail.com  
22. Noranisa - Mon 4/Mar/2013, 12:50pm
boleh emailkn details ke aniesz_83@yahoo.com  
23. Feeya Fariesya Event N Management - Mon 4/Mar/2013, 2:42pm
hisham sheikh.. untuk tapak 20x20 harga sebenarnya rm1600.. tapi kami bagi diskaun rm100 jadi hanya oerlu bayar rm1500 untuk 3hari perniagaan. sila hubungi myra 0193971977 untuk tempahan tapak  
24. En Ariff - Mon 4/Mar/2013, 2:52pm
menjual ayam gunting secara kecil kecilan..hanya rm2500.call 0193205281. layari juga www.akugitarkamu.blogspot.com  
25. Afiq Muqri - Mon 4/Mar/2013, 5:48pm
tumpang lalu tapak niaga untuk disewakan/dijual di uptown stapak danau kota
tapak dibahagian atas berdekatan dgn jeruk buah
size 10x10 kaki
elektrik telah disediakan.
reason nak jual/sewa sbb owner terpaksa balik sabah baa

cepat cal sy din 012-7970656  
26. Mocsu - Tue 5/Mar/2013, 10:32am
Salam. kami mencari perniaga yg ingin berniaga otak-otak & sata sila berhubung dgn kami utk mendapatkan stok.
www.delicioussata.blogspot.com
sms 0192693974/0172488034  
27. D sharz Secret - Tue 5/Mar/2013, 11:03am
email harga sewa & saiz tapak
dsharzsecret@yahoo.com  
28. Feeya Fariesya Event N Management - Tue 5/Mar/2013, 3:05pm
d sharz saya dah emailkan.. sila check email anda.. tq  
29. Deqna 2 - Tue 5/Mar/2013, 6:55pm
Tumpang iklan skit ye.
Tapak uptown Danau Kota Setapak area bawah utk d jual atau d sewa,canopy boley msk 3 buah 8x8.Berminat...pls call 017-2277340  
30. Sesizen Hatomi - Tue 5/Mar/2013, 6:57pm
detail aktiviti pd saya..
yaya5266@yahoo.com  
31. Ahmad Fuad Daud - Wed 6/Mar/2013, 9:41am
Email saya fd_fuad@yahoo.com.my  
32. Pinkpink Collections - Wed 6/Mar/2013, 9:53am
Kekosongan ada lagi ke  
33. Feeya Fariesya Event N Management - Wed 6/Mar/2013, 2:00pm
pinkpink masih ada kekosaongan.. boleh terus datang ke pejabat kami di Wisma Hijrah, Jalan Raja Alang, Kampung Baru  
34. Pinkpink Collections - Wed 6/Mar/2013, 6:52pm
Ok sy nk nanti sy dtg  
35. Balkis 7 - Fri 8/Mar/2013, 3:20am
Salam, tumpang iklan. Saya ni letgo jaring display 5kaki. Harga termurah rm400/6pcs. Free hanger baju, besi pyangkut dll. Condition 9.8/10. Boleh email saya untuk detail balkishalim@ymail.com  
36. Pinkpink Collections - Sun 10/Mar/2013, 5:04pm
Ada sape x nk kongsi dgn sy,klu ada sy nk trus booking,sy jual maxi lycra/jubah moden 0126379124 /bbm 223c816c  
37. Sophieparis Kulim - Sun 17/Mar/2013, 10:28pm
email detail sophiepariskulim@ymail.com  
38. Feeya Fariesya Event N Management - Mon 18/Mar/2013, 2:30pm
sesiapa yang berminat untuk berkongsi tapak makanan dengan peniaga air minuman.. jika berminat sila hubungi kami,.  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..