Tapak Niaga di UM Bazaar @ Universiti Malaya - Kemasukan Segera Feb Ini.
Ahmad 497 - Mon 4/Feb/2013 2:50pm [Last Comment]
Salam kepada semua warga MC.

Kami dari pihak Oasis Kayangan Trading bekerjasama dengan Universiti Malaya
menganjurkan UM Bazzar di Kompleks Perdana Siswa UM, KL. Tapak ini adalah
tapak kekal sepanjang semester 2 iaitu bermula pada bulan Februari sehingga
Jun 2013. UM Bazzar ini beroperasi pada setiap hari Rabu dimana jumlah
pengunjung yang terdiri daripada mahasiswa UM dan staff adalah target market.

Maklumat mengenai sewaan tapak dan tarikh jualan adalah seperti berikut.

Tarikh mula niaga : 20 Februari 2013
Temph sewaan : 1 Semester pengajian (5bulan)
Sewa Tapak : RM1000 ( setiap Rabu sahaja)
Deposit : RM300 ( Dikembalikan)
Luas Tapak : 10 X 10
Waktu operasi : 9 Pagi - 7 Malam
Lokasi : Bersebelahan Student Mall, Kompleks Perdana Siswa Uni Malaya
Jumlah Tapak : 20 Tapak

Barangan jualan adalah pelbagai jenis barangan kering dan basah. Bekalan
elektrik pihak kami tidak sediakan. Pihak kami hanya membekalkan khemah 10x10
sahaja.

Cepat hubungi kami untuk dapatkan tapak UM Bazaar di Universiti Malaya ini.
Tapak terhad.

Jika anda berminat, pihak kami akan keluarkan 1 tarikh dimana semua peniaga
diberi peluang untuk site visit lokasi tapak UM Bazaar ini.

Hubungi kami di
SMS & Call
017-967 8277
email : umbazaar@gmail.com

Oasis Kayangan Trading dengan kerjasama Universiti Malaya.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Mohd Saifuddin Ismail - Mon 4/Feb/2013, 2:53pm
minat
sent detail: meafdean27@gmail.com  
2. Ipoh Kacang Putih - Mon 4/Feb/2013, 4:05pm
bagi anda yang berminat niaga kacang putih di bazaar,

layari
www.bisnismalaysia.blogspot.com

thanks!  
3. Ratna - Mon 4/Feb/2013, 10:08pm
saya bminat, plz email detail ke; nengsi_gk@yahoo.com.  
4. Dennison Lukose - Tue 5/Feb/2013, 1:53am
saya pun minat email detail ke

dennisonlukose@yahoo.com

sekian tq  
5. As Cake And Pastry Agent - Wed 6/Feb/2013, 7:07pm
Salam,

Kami adalah pengeluar/pembekal kek potong mencari sesiapa yang berminat untuk berniaga kek potong.

PRODUK KELUARAN MUSLIM

Kami mempunyai lebih 50 jenis kek,antaranya:Tiramisu,blackforest,cheese cake,pandan layer dan banyak lagi..

Untuk maklumat lanjut sila hubungi
014 365 5567- Chef Nua

PENGHANTARAN PERCUMA  
6. Zuhra - Thu 7/Feb/2013, 12:12am
byr penuh ke rm1000 tu?

send detail ke
zuhra_nurhayani@yahoo.com  
7. Azhari Arifin - Thu 7/Feb/2013, 5:54am
minat...send detail to...tegapusaha@gmail.com  
8. Mohd 8 - Thu 7/Feb/2013, 7:19am
email ke hairiezztrading@ yahoo.com  
9. Haiza 3 - Thu 7/Feb/2013, 7:56am
saya berminat
email details ke intan3267@yahoo.com  
10. Besut - Thu 7/Feb/2013, 11:37am
MINAT sent email kat besut86@yahoo.com  
11. Shopping Kaki - Thu 7/Feb/2013, 11:45am
Saya berminat, sila email full detail ke styleinsoppping1@hotmail.com. TQ.  
12. Fazly 2 - Thu 7/Feb/2013, 12:32pm
tumpang lalu..karnival JP joran di pantai puteri melaka pada 10/2 ni..khemah separuh RM275..saya niaga pakaian..berminat sila call 0196185851..urgent(partner ada hal )
niaga 8/2 sampai 10/2  
13. Bob1985 - Thu 7/Feb/2013, 1:46pm
Mahal gile tpk  
14. Kiddo 2 - Thu 7/Feb/2013, 2:42pm
tumpang lalu..
saya ada 1 tapak niaga untuk diambil alih di Karnival Bestari, UM pd 6-10
march 13 ni. sy dah bayar deposit rm350 tapi ada halangan pula untuk join.
ini mklumatnya,

Satu bazar jualan akan diadakan pada:-
6 - 10 Mac 2013
Kolej Keempat Universiti Malaya, Kuala Lumpur

Bazar bersempena Festival Bestari 2012/2013 ini berlangsung selama 5 hari
dengan acara dan jadual yang ditetapkan oleh pelajar Kolej Keempat UM sendiri...

Berikut adalah saiz booth dan kadar sewaan yg sy dah book:-

10x20 RM 700.00 (dep yang dah di bayar rm350)
boleh ambil tapak saya dengan bayar kat saya balik rm350 untuk deposit tu,
bakinya boleh berurusan sndri dengan penganjur.

boleh hubungi saya, Bie 019-940 7922 atau duniakiddoku@gmail.com
sekian.  
15. En Ariff - Thu 7/Feb/2013, 4:43pm
terhangat di pasaran.....
Promosi bln feb 2013
ALI'S FRIED CHICKEN HANYA RM2500 SAHAJA.
CALL 0193205281
siapa cepat dia dapat.....  
16. Hafiz Hasbullah - Thu 7/Feb/2013, 6:55pm
kami ada membekalkan Tshirt bercorak tribal dan aztec untuk lelaki. Semua design terhangat di pasaran! Kompem laku! Jualan macam pisang panas!

klik link kat bawah!

http://www.facebook.com/levelco  
17. Ridwan Bin Ramli - Thu 7/Feb/2013, 10:31pm
Audio Live System & Stage System

rizqibackline sounds & lighting menyediakan

*Audio LIve Sounds
-Kv2 Audio
-L Aucoustic System

* Stage
*Lighting
*Crew

Lawat Facebook.com/rizqibackline utk album kami..
jika berminat sila hubungi saya di no 019-3269950 atau emailkan ke rizqibackline@gmail.com  
18. Riyas 2 - Fri 8/Feb/2013, 4:34am
SALAM. KAMI PEMBEKAL MAFLA PALESTIN . SESIAPA YG BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA . HARGA BORONG MEMUASKAN . 016-6382197 ALIAS  
19. Acoi 3 - Fri 8/Feb/2013, 9:38am
pls email detail
acocoi86@yahoo.com
TQVM  
20. Farhana 75 - Fri 8/Feb/2013, 4:05pm
salam..
boleh email sy details? tq.  
21. Tengku Rahida Haidar - Sat 9/Feb/2013, 9:54pm
Saya berminat...
Email saya trahida@yahoo.com.my  
22. Sherie86 - Mon 11/Feb/2013, 11:26am
Salam saya berminat, saya nak niaga makan dan minuman spt makanan laksa dan mee rebus. boleh ke? tlg email detail. tq  
23. Annisa Ghazali - Mon 11/Feb/2013, 12:47pm
saya berminat email Lisatalents@yahoo.com  
24. Mr Suha - Tue 12/Feb/2013, 11:32pm
SUABECK@YAHOO.COM DETAIL .........  
25. Hasyam - Wed 13/Feb/2013, 11:03am
saya membekal pelbagai saiz kanopi mudah lipat utk kegunaan event/ bazar..harga borong..hubungi 0122355796.. penghantaran sekitar lembah klang tq  
26. Suzie 45 - Thu 14/Feb/2013, 11:34pm
Salam,

Pelbagai cara utk menjadi usahawan dan kami memberi peluang kepada sesiapa yg serius utk memiliki kedai farmasi serbaneka seperti watson. Kedah bharga RM800k ini ditaja tmasuklah sewa dan bil elektrik bulanan anda. Anda perlu komitmen dan modal RM 5200 utk dpt semua. Contact saya sementara kuota ada lagi pn su 016 2020370  
27. Aliff 12 - Tue 19/Feb/2013, 12:31pm
minta email ke qqe_ent@yahoo.com  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..