Tapak Niaga di Menara Rebung Telekom Malaysia Pada Waktu Gaji May & June Serta Ramadhan 2014. Like Facebook Busainna Bazaar utk Info/Whatsap 0129246227
Busainnaevent @ Busainna Event
Sat 26/Apr/2014 1:37pm [Last Comment]
Salam semua,
kami buka penyertaan bagi tapak niaga, maklumat lanjut dibawah:

LOKASI : DEWAN SERBAGUNA, MENARA TELEKOM MALAYSIA, KERINCHI, KUALA LUMPUR

MASA : 10 PAGI - 6 PETANG

TARIKH : Busainna Grandsale
a) 26 - 29 May 2014 (4 hari)
b) 23 - 26 June 2014 (4 hari)
Busainna Ramadhan Fair
c) 14 - 17 Julai 2014
d) 21 -24 Julai 2014

HARGA : RM 190 / sehari

Target Pengujung : Warga pekerja Menara TM kira-kira lebih 10,000 orang dan warga kerja bangunan sekitar.
Bagi penyertaan sebelum 7 May 2014 akan dapat diskaun RM200.00. Segera register bersama kami.

HUbungi kami : 0102782808 fiza / 0129246227 dya
Email : busainnaevent@gmail.com
Layari gambar-gambar event kami dan pelan lantai event di Facebook Busainna Bazaar dan jangan lupe like untuk dapatkan update !

Terima kasih.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Iryanti - Sun 27/Apr/2014, 12:56pm
Blh emailkan detail ke yankril_cool84@yahoo.com tq  
2. Aida Norafida - Sun 27/Apr/2014, 6:02pm
Berminat.pls email detail ye.edyda9819@gmail.com  
3. Mohd 8 - Sun 27/Apr/2014, 8:13pm
Ni dewan yg dekat surau tu ker atau dewan lain?  
4. Ebai 2 - Mon 28/Apr/2014, 1:43am
Sy meniaga buah buahan segar ais blended dan uncle best fried chicken bole ke ek? Mohon email detail ke ebaienterprise@yahoo.com  
5. As 2 - Mon 28/Apr/2014, 11:41am
salam. saya minat - pls email info kat mskay.malaysia@gmail.com tq!  
6. Mizan 49 - Mon 28/Apr/2014, 11:56am
pls. email :miezan829@gmail.com  
7. Durinkitchen - Mon 28/Apr/2014, 12:12pm
Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

Untuk makluman tuan/puan, terdapat pelbagai jenis puding di pasaran yang merangkumi pelbagai perisa dan rasa yang dicipta sebagai pencuci mulut. Malah penggemar puding juga akan sentiasa mencari puding terbaik di pasaran apatah lagi bulan Ramadhan hampir tiba.

Oleh itu, kami di Durinkitchen merupakan pembekal Puding Di-Raja yang merupakan dessert / pencuci mulut yang suatu ketika dahulu merupakan sajian di Istana bagi kerabat Di Raja Pahang. Kini kami di Durinkitchen membuka tempahan untuk anda, peniaga, caterer, student, pekerja pejabat atau sesiapa sahaja yg ingin menambah pendapatan sampingan. Jika anda mempunyai tapak niaga atau mempunyai tempat untuk menjual Puding Di-Raja ini, Durinkitchen sedia untuk membekal kepada anda. Anda boleh menghubungi kami di durinkitchen@gmail.com. Lokasi adalah terhad disekitar Lembah Klang.

Harga yang kami tawarkan adalah RM5/sebekas bagi bekas 350ml. Untuk makluman, kami juga tidak akan meletakkan sticker perniagaan untuk anda menjualnya dengan nama perniagaan anda sendiri.

Sekiranya anda berminat, hubungi kami di durinkitchen@gmail.com

TQ  
8. Ayeh - Mon 28/Apr/2014, 1:30pm
TUMPANG IKLAN...
KAMI MENYEDIAKAN BEBERAPA PAKEJ PERNIAGAAN seperti
PAKEJ AYAM GUNTING
PAKEJ SATAY AYAM BEREMPAH
PAKEJ ICE BLEND
PAKEJ ICE BUBBLE MILK SHAKE
PAKEJ WAFFLE

KIOSK MUDAH SIMPAN
KIOSK MENARIK DAN SIMPLE..
PERALATAN,BAHAN MENTAH DAN KURSUS DI SEDIAKAN
KEUNTUNGAN 100% MILIK ANDA.
UNTUK KETERANGAN LANJUT BOLEH HUBUNGI DI 012-9849580.EN.MAARIFF  
9. Aneka Kek Potong Muslim - Mon 28/Apr/2014, 2:10pm
Assalamualaikum,

PELUANG NIAGA ANEKA KEK POTONG BULAN RAMADHAN

Kami adalah pengilang/pembekal aneka kek potong mempelawa kepada yang berminat untuk berniaga aneka kek potong di lot pasar ramadhan akan tiba nanti.

KELEBIHAN :

-Keuntungan sehingga 130%
-Modal permulaan hanya Rm300 sahaja
-Amat kurang persaingan
-PRODUK MUSLIM 100%
-Penghantaran percuma mengikut kuantiti
-Mempunyai lebih 100 jenis aneka kek potong

***Kuota terhad 1 lot untuk setiap 1 kawasan sahaja...cepat booking.**


Untuk maklumat lanjut sila hubungi

014 365 5567-Chef Nua
(Call Sahaja,,maaf sms tak layan)  
10. Ezad 57 - Mon 28/Apr/2014, 2:50pm
Tumpang iklan yer,

program usahawan/nita muda 2014
syarat:

- umur antara 20-35 thn
- warganegara Malaysia
- tiada pengalaman diperlukan
- tempat terhad (tinggal 10 tempat lagi sahaja drpd 20 had kuota yg telah mendaftarkan diri)
- latihan akan diberi percuma
- bimbingan mentor sehingga usahawan berjaya
- tarikh tutup 30 april 2014
- cepat sebelum terlambat
- emelkan resume kpd aquajad@gmail.com dengan segera.  
11. Suzie Azijul - Mon 28/Apr/2014, 5:26pm
PEMBEKAL BAJU RAYA
ada baju melayu, kurung moden, kurung pahang, kurung peplum, kurung scallop, dress. untuk dewasa dan kanak2.harga borong terus dari kilang. whatshapp 013-247 8750 atau datang ke pusat pengedaran kami di Shah Alam  
12. Busainnaevent - Mon 28/Apr/2014, 7:09pm
wsalam kami sudah email kepada semua vendor. terima kasih  
13. Rania 7 - Mon 28/Apr/2014, 10:00pm
EMAIL DETAIL rania_uzlah@yahoo.com  
14. Elly 103 - Mon 28/Apr/2014, 11:41pm
Email detail to ellyrozita@gmail.com

Saya serius berminat utk participate  
15. Mohd Helmy 4 - Tue 29/Apr/2014, 3:08am
Email saya detail tapak  
16. Copypaste 2 - Tue 29/Apr/2014, 4:58am
Sedap!!

Sambal goreng!!

Sedia menerima tempahan!!

10kg 20kg dan lebih lagi!!

Whatup 0104334556  
17. Mrsann - Tue 29/Apr/2014, 8:30am
Email detail outdoor@indoor myempire07@yahoo.com  
18. Noor Elly - Tue 29/Apr/2014, 11:26am
Tlg email details ke ellynoor60@yahoo.com. TQ  
19. Maryam 830915 - Tue 29/Apr/2014, 12:52pm
pm saya detail...hafizam81@hotmail.com  
20. Natasha Nadzari - Tue 29/Apr/2014, 8:00pm
Salam tolong email juga ke natasha.nadzari@gmail.com  
21. Pnaz - Wed 30/Apr/2014, 10:05am
email kat saya details
feenaz_iar81@hotmail.com  
22. Hafizah 117 - Wed 30/Apr/2014, 12:50pm
email sy..norhafizahmustafa@gmail.com  
23. Fb Busainna Bazaar - Wed 30/Apr/2014, 5:25pm
Salam vendors,
1)berita baik bagi event di Menara Rebung TM, keluasan tapak bukan lagi 7x7kaki, kami akan berikan keluasan tapak 8x8 kaki.
2)berita kurang baiknya disini, terdapat perubahan bagi tarikh, event tidak dianjurkan pada 23-26 Jun 2014 tetapi akan diubah kepada 30 Jun sehingga 3 Julai 2014. Perubahan atas sebab2 teknikal.  
24. Mumtaz Zaini Wangian Kasturi Ilham - Wed 30/Apr/2014, 7:36pm
Slm ... sy bermnt . Emailkn impian612@yahoo.com .. nk byr pymnt segera  
25. Fb Busainna Bazaar - Wed 30/Apr/2014, 7:37pm
Salam kami dah email pada semua vendor terima kasih  
26. Cik Seri - Thu 1/May/2014, 12:13pm
salam. email sy seri2202@gmail.com  
27. Cik Seri - Thu 1/May/2014, 12:18pm
salam. yg ingin berkongsi booth dgn saya di dataran underground pada 17&18hb may ini. sewa rm150 , kita berkongsi booth. saya menjual makanan . sms @whatsapp 0196372208  
28. Khaslinda Mohd Said - Thu 1/May/2014, 7:13pm
emailkn detail layout dan lain2 kscollections84@gmail.com  
29. Syaza 39 - Fri 2/May/2014, 11:39am
Mohon emailkan details.Sy berminat. Tq.
Syuhaidao@yahoo.com  
30. Mr Jack 4 - Sat 3/May/2014, 3:03am
tumpang jgn x tumpang.....tapak bazar ramadhan di lot parking giant seksyen 7 s.alam....30 ke 50 khemah 20x20 utk peniaga barangan kering....minat....leh e mail iskandar79212000@yahoo.com...plan taapak sedia ...  
31. Pelangi 5 - Mon 5/May/2014, 5:40pm
details ke pjc.majalah@yahoo.com  
32. Razan Ariff - Tue 6/May/2014, 12:41pm
saya niaga gajet ...monopod dan power bank...sedikit produk kesihatan....email....xangolan@gmail.com......TQ  
33. Aishah88 5 - Tue 6/May/2014, 10:10pm
Pm details nuraishahahmad88@yahoo.com  
34. Azza 15 - Wed 7/May/2014, 2:48am
I nak book utk semua date tu cmner ye
email I boleh
cutiescuppies@gmail.com  
35. Mqa Rich Group - Wed 7/May/2014, 8:43am
Assalam

Tumpang share ya..

Dulu emma bingung memikirkan nak berniaga apa sbb nak berniaga mst kn ada modal...tanggung risiko rugi...rompakan..kecurian...xde masa nak jaga kedai

Emma juga seorang peg kerajaan tp mmg amat2 memerlukan side income.so emma terjumpa 1 program smart shopper...

U shopim barang2 keperluan harian spt mandian,shampoo...dll u collect point...hujung bulan tukar dengan usd. Lagi menarik...xperlu risau untung rugi..sbb yang pastinya u sentiasa beli barang 2..masa bebas ke mana saja...xperlu nak buat sales macam direct selling...

Interesting???watsap me 0177023769  
36. Zaza Kamaruddin - Fri 9/May/2014, 10:41pm
sya berminat blh email details atau whssp sya di 01126398748 zaza kamaruddin  
37. Nurz Zara - Sat 10/May/2014, 3:44pm
email detail plsss

ihazirah@yahoo.com  
38. Lida Rahim - Sun 25/May/2014, 1:21am
Emel details ke axelida@yahoo.com
Tq  
39. Nurul Jannah Mohd Nor - Sat 31/May/2014, 1:39am
TAPAK NIAGA BAZAR RAMADHAN DI KG PANDAN, ZEBRA SQUARE KL
KHEMAH ARAB 10x10
KERUSI/MEJA DISEDIAKAN
HANYA RM1800 UNTUK 20 HARI BERMULA JULY 1 - 20!! HUBUNGI HUZAIMI 0129173602/NURUL 0133994420 UNTUK BOOKING SEKARANG!! MURAH! MURAHHH!!  
40. Norida 6 - Fri 6/Jun/2014, 2:05am
Ada lagi ke tapak (14-17 July)? Whatsapp
Nori 012-282-8811  

Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..