Tanah Untuk Dijual Ulu Yam RM29 ribu1ekar (Klip Video) Tanah Lot Selangor (Direct Owner)
Asry 4 - Thu 14/Feb/2013 12:05pm [Last Comment]
Klip video: https://www.youtube.com/watch?v=t8xI0nt4m8s
Website: http://landforsale-tanahuntukdijual.blogspot.com/2013/02/tanah-untuk-dijual-murah-29ribuekar.html

=>JUALAN TERDESAK ! Anda perlukan tapak tanah untuk projek pertanian? Atau anda berminat untuk membeli tanah murah dan menyimpannya untuk dijual tanah tersebut ketika harga meningkat nanti? Kami ada sesuatu yang istimewa untuk anda.

Berurusan terus dengan tuan tanah. Tanah Untuk DiJual di UluYam. Hanya 7km dari bandar Ulu Yam Bahru. 2km dari Kompleks Pusat Latihan Asnaf Selangor. Tanah Untuk Dijual Segera... Murah SANGAT ni!! Harap Jangan Tawar Lagi...

$29K seekar [Mukim Ulu Yam, Daerah Batang Kali Negeri Selangor]. Tinggal hanya 10 keping geran 2 ekar setiap satu (pada tarikh iklan mula disiarkan).

Anda ingin beli tanah untuk dijual murah di Hulu Selangor? Peluang Terbaik. Terus hubungi 012-7793042 sekarang juga kerana tinggal beberapa lot tanah sahaja untuk dijual. Untuk makluman: sudah ada pertanyaan untuk beli kesemua 10 lot tanah untuk dijual tersebut tetapi belum muktamad - masih dalam perbincangan harga. Masih ada peluang untuk anda.

Tanah subur Ulu Yam untuk dijual secepat mungkin. Mesti Jual segera!(Tuan tanah hadapi masalah aliran tunai). Tanah Untuk DiJual Murah hanya RM58Ribu Sekeping(2ekar).

Tanah lot dekat dengan beberapa kawasan rekreasi, berdekatan dengan Ulu Yam, Batang Kali. Tanah Rizab Melayu status pertanian.

Tanah Untuk DiJual Murah $29Ribu/Ekar.
Tanah Lot Pertanian ini paling sesuai untuk dibuat ladang kelapa sawit, kebun buah-buahan atau ladang ternakan.

Murah - lebih rendah dari harga pasaran. 2ekar dalam 1 Geran ini terletak di Mukim Ulu Yam, daerah Batang Kali Untuk Dijual Murah.

No. telefon untuk dihubungi ada dalam klip video diatas.

Maklumat lanjut mengenai Ulu Yam :
http://ms.wikipedia.org/wiki/Bandar_Ulu_Yam_Baharu

Video Berkaitan - Tanah Untuk Dijual [VIP Lot] - Direct Owner : http://www.youtube.com/watch?v=eQC7qkmdoUA

Niche: Tanah Untuk Dijual
 
1. Asry 4 - Thu 14/Feb/2013, 1:22pm
Terima kasih kepada mereka yang menelefon. Untuk tanah dijual Ulu Yam tu jika tidak dapat akses video URL di atas sila cuba URL ni: TANAH UNTUK DIJUAL ULU YAM http://youtu.be/t8xI0nt4m8s
Terima kasih....  
2. Kaarl - Fri 15/Feb/2013, 4:07pm
ada jalan ke tapak berkenaan?  
3. Asry 4 - Fri 15/Feb/2013, 10:03pm
Rasanya ada...Saya tak pastilah Kaarl...sebab ada 10 keping geran. Saya ni social media consultant kepada owner - buatkan video tu. Please call me 012-7793042 and I will give you the owner's phone number. (Genuine buyers only). Katanya harga tu muktamad jadi agen hartanah kurang berminat kerana tak boleh markup.  
4. Onlinestrategist - Fri 15/Feb/2013, 10:32pm
Sesuai nak buat rumah tak... tanah untuk dijual kat Ulu Yam ni  
5. Syahrizam - Fri 15/Feb/2013, 10:57pm
Boleh ke tanah status pertanian untuk dibuat rumah? Lagi satu, ini geran individu ke?  
6. Asry 4 - Mon 18/Feb/2013, 9:24pm
Memanglah geran individu Shahrizam... 1 geran 2 ekar = RM58ribu sekeping. Mungkin tak sesuai buat rumah sebab tanah sekitarnya sedang ditanam ladang besar kelapa sawit.... Tapi setentang jalan... banyak resorts....  
8. Shakinah Binti Shafie - Fri 5/Apr/2013, 5:43pm
Salam, saya cuba hubungi 01277923042 tapi tak dapat. Sangat2 berminat nak beli tanah ni, sila bantu.
Terima kasih  
9. Hanadanisya - Fri 3/May/2013, 10:42am
sy pun berminat nak beli, tp sy nak buat rumah.. boleh email kpd sy hanadanisya@gmail.com  
10. Sobri Mohd Akhir - Wed 15/May/2013, 11:12am
Salam. Tuan, saya pun berminat utk membeli tanah yg 1 geran 2 ekar tu. Ada lagi x  
11. Mkt - Mon 1/Jul/2013, 4:29pm
Saya minat boleh saya tengok grant tanah dan lokasi. email ctoc2002@yahoo.com  
12. Difmantech - Wed 31/Jul/2013, 1:49pm
salam tuan....ada lagi tanah tu....berapa jauh dari pusat bandar KL?sesuai tak utk buat projek ternakan ayam?  
13. Rafidah Abdul Rahim 2 - Tue 17/Sep/2013, 11:09am
saya berminat tanah tersebut untuk membuat rumah, geran individu.
Please email sekiranya ada tanah lain untuk buat rumah.
Sekian, terima kasih.
abdulrahimrafidah@yahoo.com
rafidahar@ummc.edu.my  
14. Kinakonia Manzil - Wed 9/Oct/2013, 3:06pm
Masih ada lagi ke? Boleh email geran pada kinakonia@gmail.com  
15. Affan Khilfi - Tue 29/Oct/2013, 7:03am
En asry, sy mnat nk buat video

011 1573 0599  
16. Shazrik - Thu 6/Feb/2014, 5:44pm
Salam Tuan,
Saya berminat dengan tanah tuan di ulu yam. Cuba call number tuan tapi tidak dapat dihubungi. Boleh saya dapatkan email tuan?
Terima Kasih.
Salam  
17. Abdul Razak 9 - Mon 10/Mar/2014, 11:36am
Salam..
Maaf mencelah sesiapa sesiapa yg berminat utk mohon tanah kerajaan di Rawang dan Ulu bernam hubungi saya Abd Razak. Bayar duit proses document dahulu bwh 1k.  
18. Abdul Razak 9 - Mon 10/Mar/2014, 11:44am
No tel saya 018-8199684  
19. Zarina 146 - Sun 27/Apr/2014, 1:54pm
Salam Abdul Razak 9, boleh terangkan lebih lanjut tak maklumat utk mohon tanah kerajaan di Rawang dan Ulu Bernam tu spt ape prosedurnya, keluasan tanah, jenis tanah, jenis pegangan dsb. Boleh e-mail detail kat e-mail saya : yonta79@gmail.com  
20. Rizal21 4 - Sun 12/Jan/2020, 2:02pm
Wasap 01111226011  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..