Tanah Stesen Minyak utk Dijual di Kluang, Johor.
Bun Tz - Sat 16/Nov/2013 2:58pm [Last Comment]
Tanah stesen minyak utk dijual di Kluang. Dah siap convert utk pam minyak. Luas 1.4 ekar. Non-bumi lot. Lokasi strategik,ditepi jalan utama.
Call 0187717621 ( Bun ).

Niche: Tanah Untuk Dijual | Kontraktor Minyak Dan Gas | Bisnes Stesen Minyak
 
1. Arahman 6 - Sat 16/Nov/2013, 3:56pm
bos klau masih ada lg tanah utk petronas di kluang boleh la emailkan status gran ke email rdefar@gmail.com @ boleh wat sup ke 0102375253 sekisn tq  
2. Mohd Fauzi Salman - Sat 16/Nov/2013, 4:54pm
kawasan mana ye?  
3. Bun Tz - Sat 16/Nov/2013, 6:38pm
Call for the best price. 0187707621 Bun.  
4. Fmnauto - Mon 18/Nov/2013, 9:51am
tanah dekat petronas dekat tol air hitam nak jual. 2.2ekar. status kediaman.
dari kluang 200 meter sblm petronas. kiri. btl2 sebelah projek indusri yayasan johor kalau xsilap.

sms harga tawaran yg berminat ke 012-2080515.

*akan di convert ke status industri jika tiada tawaran harga sesuai tahun ini.  
5. Adzmanabwahab - Mon 18/Nov/2013, 10:01pm
Salam tumpang iklan..ada tanah lot di PD arah ke Pasir Panjang memang diluluskan untuk pembangunan PETROL KIOSK.Lokasi di tepi jalan.

Jika ada yang berminat untuk melihat sila hubungi saya di talian 014.7362028  
6. Bun Tz - Wed 20/Nov/2013, 2:06pm
Di Jalan Kluang - bandar tenggara.  
7. Hakimi 50 - Wed 27/Nov/2013, 4:35pm
Kepada sesiapa yang berminat nak usahakan petrol stesen berjenama BHPetrol, mempunyai modal sendiri dan mempunyai tanah yang sudah ditukar syarat.. pihak kami boleh membantu anda.. keterangan lanjut sila hubungi kami merio.hakimi@berkatoil.com  
8. Reza 21 - Thu 28/Nov/2013, 8:44am
sila2 la tuan emel ke invisible_tiger77@yahoo.com harap bole bekerjasama terima kasih  
9. Hafiz Kml - Thu 28/Nov/2013, 11:45am
tumpang iklan:

perlukan bekalan gas utk kilang,hospital dan lain lagi ,cth gas yg kami bekalkan adalah seperti berikut:

-nitrogen
-oxygen
-pure argon
-pure nitrogen
-dissolved acetylene n etc

utk dptkan bekalan gas dri syrkt kami yukta eng& logistic sdn.bhd.
blh call no.tel di bwh:

mr.dev:0196031396
mr.deva:0166700523

ok,tq  
10. Arefendy 2 - Sun 8/Dec/2013, 5:47pm
tumpang iklann

tanah di pasir gudang, dan johor bahru. untuk buat pam minyak hendak dijual. berminat whatsapp saya 0129955831 fendy/ aqilahalrazi@yahoo.com  
11. Haikal 7 - Thu 9/Jan/2014, 4:50pm
saya berminat
noorirman@yahoo.com
013-7563338  
12. Mohd Razli - Fri 10/Jan/2014, 11:54pm
En Bun.

Saya Razli,Area Manager Branded marketer jenama Caltex.Berminat dengan jalan yang di propose, call me 012-5245383.Sahabat2 yang lain jika ada berminat untuk menjadi Pengusaha Stesen Minyak Caltex..anda juga boleh menghubungi saya.  
13. Zalrich - Tue 18/Mar/2014, 2:39pm
Tanah status stesen minyak nak jual di jalan utama kuala krai~Gua Musang 3ekar....berminat sila hubungi en zul 019-995 2126  
14. Zul 729 - Mon 20/Oct/2014, 3:30pm
Tapak petrol pump..sy ade..kat serkam melaka..kawasan membangun..dah siap tukar status (converted) dan approval....harga rm3.5juta..nego direct owner...Situ byk org lalu utk ke highway AMJ..lg satu dlm radius 5km drp situ..penempatan padat..tp takde stesen minyak..  
15. Zul 729 - Mon 20/Oct/2014, 3:32pm
Hubungi
Zul : 0196680816  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..