Tak Tahu Produk Apa nak Jual. Ada Motorsikal dan Modal RM500.
Muhammad Safie Pie - Thu 18/Sep/2014 12:46pm [Last Comment]
salam warga majalah , ada tak sapa2 yang bole bagi idea perniagaan apa yang sesuai naiki motor ? ada tak produk yang laris di pasar malam ? terima kasih . sekejap , ada satu lagi . kalau tak ada produk. ada tak kawan2 cik yang tengah cari pekerja , gaji lumayan lagi ok . teruk takpaa . terima kasih :)

pie_ronaldo@yahoo.com

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Rohaimi 3 - Thu 18/Sep/2014, 12:53pm
Salam
Sya mencari ejen untuk mengedar produk sejuk beku keluaran halal mart, produk muslim.modal serendah rm 50 sahaja,ada pelbagai jenis produk.Berminat sms/watsap 01115584389.  
2. Kerja Menaip - Thu 18/Sep/2014, 2:11pm
satay ikan  
3. Fadil Biz - Thu 18/Sep/2014, 9:49pm
msj/whatsapp ke 0162582526-fadil  
4. Richman Consultant - Fri 19/Sep/2014, 1:30am
Email detail mohdsyaifulazwan@gmail.com  
5. Mastura 84 - Fri 19/Sep/2014, 12:41pm
assalam.ingin tmbh pendapatan dgn menjual produk pengguna baru dipasaran.dgn menjadi stokis anda layak mendapat keuntungan runcit & bonus dr syarikat.produk sgt bagus & testimoni dh berjaya buktikan produk dterima ramai.modal rendah & blh jana shnga 1K sebulan.hubungi sy 0126816095  
6. Mohd Hanizar - Fri 19/Sep/2014, 4:59pm
Salam ada 26 juta pengguna prepaid telco..SEKARANG!!!Anda topup anda dapat income TIADA LIMIT..modal kecil x menyesal hanya RM90 (RM30 nilai kredit) + RM10-DVD penerangan lengkap program + RM10(poslaju) semuanya RM110 +perlindungan insuran RM100K (PERCUMA)..perkenalkan kpd rakan@family diaorang topup Anda dapat income..TIADA RISIKO/BOLEH DIWARISKAN..012-2418082  
7. Eizmaa81 - Sat 20/Sep/2014, 9:15am
Saya ada biz yg x perlu naik motor pn bleh buat dari rumah. X perlu jual barang amik stok simpan stok. Kerja senang modal pn rendah nk mula. Berminat wasap eima 0137833593  
8. Husain 4 - Sat 20/Sep/2014, 7:29pm
Sempena dekat aidiladha ni boleh cari barang-barang yang pasti orang cari masa hari raya antaranya sampin songket.

Kalau ada motor lagi bagus boleh offer seris COD. Iklan barang di mudah.my dan hantar by hand.

Mula dengan modal RM250 dulu (dapat 12 sampin songket) atau TANPA MODAL jadi dropshipper sahaja, dapat harga diskaun sebagai ejen. Ada order baru pass pada kami dan kami deliver by pos.

Kalau berminat untuk tahu lebih lanjut whatsapp 017957361

FB/IG : Teratak Songket  
9. Tasha 31 - Sun 21/Sep/2014, 1:51pm
EMAS ADALAH ASET TERUNGGUL
🔅Salah satu keistimewaan emas ialah ia dianggap bernilai oleh seluruh umat manusia. Ia juga merupakan aset yang paling mudah ditukarkan kepada wang kertas. Tidak ada aset lain yang boleh menandingi kecairan emas. Ia bukan sahaja boleh dicairkan di Malaysia tetapi boleh dicairkan di seluruh dunia.
Dgn bermodalkan rm380 anda berpeluang menerima 5jenis pendapatan..dpt emas + dpt duit + dpt ilmu emas free!! - Dgn bermodalkan rm380 anda berpeluang menerima 5jenis pendapatan..dpt emas + dpt duit + dpt ilmu emas free!!
Dgn bermodalkan rm380 anda berpeluang menerima 5jenis pendapatan..dpt emas + dpt duit + dpt ilmu emas free!!
1) RP 1(rm500)- hanya perlu seorang under anda utk layakkn anda dpt free rm500 dibyr sikit2 oleh company.jika lebih anda dpt lg bonus networking dibawah
2) Bonus tajaan
3) Bonus kumpulan
4) Bonus matching
5) Bonus mobil stokis
Info tambahan: bonus auto withdraw setiap 10hb 20hb & 30hb sebulan 3x minima auto withdraw rm50 ke atas bonus akan dimasukkan ke akaun bank dlm masa 1-5ari berkerja.
Saya sudah dpt anda bila lagi. Bisnes reality produk reality xperlu risau... silap2 beli goldbar hari ni harga ahli rm148 esok harga naik rm200 segram boleh terus jual.. untung rm52 itu baru segram if ade 100g berapa untungnye...
Pm saya jika berminat 0199712272
Www.lubukemasmurah.com/tashagold  
10. Aini Suhada Binti Amer - Sun 21/Sep/2014, 3:49pm
saya sedang cari pekerja kiosk satay di shah alam...start bulan oktober 2014..call aini 0193119356  
11. Tuan Idham - Mon 22/Sep/2014, 9:36am
[Assalamualaikum Muhammad Shafie Pie dan Rakan2 Majalah.com]

Ingin jana pendapatan sbg agent/ Dealer cheese kek leleh kami.

Income sehari rm60~rm125 (Minimum) ANDA BUAT ANDA DAPAT.

Kelebihan:
1] FREE coaching business dgn kami.
2] FREE guide utk menyenangkan anda dapat menjana income bersama kami.
3] FREE DELIVERY * Tertakluk kepada terma.


Boleh call/sms/ whatsapp/ telegram segera : 0137976049 / 0199386949

Hantarkan Details: type: AGENT CKL>> Nama/Tempat Tinggal/Pekerjaan  
12. Mohd B Sarip - Mon 22/Sep/2014, 1:19pm
tampa modal call 0142233004  
13. Arif 189 - Mon 22/Sep/2014, 4:00pm
salam..awk boleh try klik link ni..detail sume kat situ...dgn anggaran modal awk tu..dh selesa dah nk mulakan..

http://www.penggunabijak.com/mtique  
14. Nor Fatehah 3 - Tue 23/Sep/2014, 5:49pm
saya menjual perfume pati...kalau nak cuba blh sms/wasap 0133429278  
15. 28jamdeodorant - Fri 26/Sep/2014, 1:11am
modal rendah.produk ringan. naik basikal pun bole. dan tengah meletup skarang..

info :

www.28jamdeodorant.blogspot.com

Selamat berjaya  
16. V45 - Fri 3/Oct/2014, 8:11pm
salam pie. awk nk jadi sub agen renew insurans kereta dan roadtax tak? komisen 4% dari premium. kalau awk introduce byk bisnes mgkin sy bleh pertimbangkan utk bagi lebih komisen. hubungi saya sapri di mohdsapria.ms@gmail.com. utk info customer boleh dr mana sj di m'sia. road tax dan insurans akan dihantar terus ke alamat customer dgn kourier.awk cari customer sj selebihnya sy uruskan. senangkan?  
17. Munet Marzuki - Wed 8/Oct/2014, 9:20am
berminat untuk menambah produk sejuk beku di mart anda...PEKASAM DAGING... diadun bersama MADU DAN AIR ZAM-ZAM...sedap dimakan dengan nasi panas2..berminat sms/whattapp 01132270685  
18. Akif Sams - Wed 15/Oct/2014, 4:26pm
Bagaimana dengan modal RM300 anda boleh menjana pendapatan sehingga RM15,000? Ingin tahu? Tapi hanya terbuka kepada mereka yang betul2 berminat dan sedia untuk belajar sahaja. Boleh whatsapp (akif-017 7487148) untuk perjumpaan. Keutamaan kepada yang berada di Shah Alam dan sekitarnya. Terima Kasih  
19. Khairul Anuar 34 - Thu 16/Oct/2014, 2:24pm
salam.saya mencari pekerja utk jaga stall di serdang..kalau ada berminat boleh call 0183547497..basic 1200..  
20. Ikhwan 28 - Wed 26/Nov/2014, 2:44pm
Salam, Modal bisnes saya hanya RM100. Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut.
016-262 9696  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..