Rohaimi 3

Profile
NameEmy
Forum NickRohaimi 3
Handphone01115584389
CompanyRohaimi
URLrohaimi.simplesite.my
RegisteredWed 10/Aug/2011, 4:14pm
Topics by Emy
1Karipap Frozen - KL/Selangor - Tue 12/Feb/2019 11:04am
2Cleaning Services - KL/Selangor (1) - Thu 4/Oct/2018 9:41am
3Makanan Pagi dan Membekal Botol - Fri 15/Sep/2017 10:31am
4Tempahan Sarapan Pagi - Area Ampang, Hulu Langat (1) - Fri 14/Apr/2017 10:57am
5Tempahan Makanan (2) - Mon 27/Feb/2017 2:15pm
6Tanah Dikehendaki (2) - Mon 23/Jan/2017 12:22pm
7Pembekal Botol (2) - Tue 11/Oct/2016 10:58am
8Membekal Makanan (1) - Mon 11/Jul/2016 10:39am
9Botol dan Makanan (1) - Wed 25/May/2016 11:14am
10Ruang Niaga (1) - Tue 19/Apr/2016 2:58pm
11Kuih Frozen dan Botol Plastik (5) - Tue 1/Mar/2016 2:31pm
12Botol Plastik dan Kuih Muih Frozen - Thu 21/Jan/2016 12:30pm
13Kuih Frozen dan Plastik Container - Sat 19/Dec/2015 11:54am
14Membekal Plastik Container (4) - Tue 17/Nov/2015 10:37am
15Kuih Frozen - Wed 7/Oct/2015 10:31am
16Barangan Handphone - Tue 1/Sep/2015 10:32am
17Kereta Sambung Bayar - Myvi Tahun 2008 - Fri 31/Jul/2015 1:03pm
18Kuih Frozen - Mon 16/Mar/2015 2:50pm
19Perlukan Loan (11) - Mon 9/Feb/2015 1:28pm
20Kuih Muih Frozen (2) - Thu 23/Oct/2014 10:16am
21Frozen Food (7) - Mon 22/Sep/2014 9:27am
22Produk Sejuk Beku (3) - Fri 22/Aug/2014 1:35pm
23Perlukan Pinjaman (4) - Fri 27/Jun/2014 11:02am
24Subjek Susah Lulus (2) - Wed 2/Oct/2013 10:42am
25Loan (2) - Fri 16/Aug/2013 9:00am
26Pertukaran - Tue 9/Apr/2013 8:57am
27Pinjaman Perniagaan dan Peribadi (16) - Thu 21/Feb/2013 12:42pm
28Perkhidmatan Katering (3) - Wed 16/Jan/2013 10:28am
29Mencari Rumah Untuk Disewa (10) - Wed 5/Sep/2012 9:38am
30Spoler Myvi untuk Dijual - Wed 21/Dec/2011 10:33am
31Peluang untuk Melabur (Emas) (4) - Mon 21/Nov/2011 12:09pm
32Produk Kesihatan Loket Quantum (3) - Thu 15/Sep/2011 11:49am
33Mencari Kerja Part Time - Waktu Malam, atau Sabtu dan Ahad (8) - Thu 11/Aug/2011 11:58am
Comments by Emy
1Group Pekerja Asing Telegram - Fri 5/Oct/2018 2:51pm
berminat.. 0172603916
2Kepada Sesiapa yg Berminat Berniaga Baju T-Shirt Serendah RM6/Helai - Sat 10/Jun/2017 9:58am
0172603916
3Group Whatsapp Kerja - Tue 18/Oct/2016 9:37am
add 0172603916
4Peluang Perniagaan Pasar Ramadhan - Tue 24/May/2016 12:07pm
emai sya rohaimi. delmi@tm. com. my, ctc no 0172603916
5Mencari Botol Plastik - Sat 23/Apr/2016 4:19pm
boleh watsap sya 0172603916, ampang
6Peluang Perniagaan 2016 Pasar Malam & Bazar Ramadhan - Wed 30/Mar/2016 2:50pm
0172603916 amy
7Kuih Frozen dan Botol Plastik - Fri 11/Mar/2016 2:34pm
kuih karipap, kasturi dan pulut panggang, kuih cucur badak,kuih2 pau goreng,popia,samosa, donut rm 4
8Mencari Pekerja untuk Kedai Makan: Segera - Tue 1/Mar/2016 4:00pm
sya memerlukan pkerja indonesia sebagai cleaner, brminat call/watsap 0172603816
9Delivery Makanan - Wed 3/Feb/2016 5:24pm
sya blh mbekalkan nasi berlauk di kwasan wangsa maju, ampang, taman melawati, setapak kl dan kawasan2 berhmpiran, minimum order 25pack,harga rm 3.50 satu pack,blh watsap 0172603916.
10Mencari Pemborong Botol Kaca Murah - Sat 16/Jan/2016 8:20pm
blh call watsap sya 0172603916
11Kereta Perodua Myvi 1.3 Sx Manual 2014 Sambung Bayar - Mon 21/Dec/2015 3:30pm
tumpang iklan, sya ada myvi untuk sambung byr, thun 2009, manual, 1.3 sx ,deposit 6k blh runding lg.watsap 0172603916
12Mencari Pembekal Bekas Plastik Isi Makanan Empat Segi - Tue 15/Dec/2015 6:16pm
saya pembekal plastik container dan pelbagai barangan plastik, termasuk kotak untuk pelbagai guna ctc,watsap sya 0172603916
13Tgh Cari Myvi Sambung Bayar Direct Owner Budget Bawah RM5000 - Thu 10/Dec/2015 10:30pm
salam sya ada keter utk disambung byr, myvi thun 2009 manual 1.3 blh call sya 0172603916
14Pekerja Part Time Diperlukan di Ampang - Fri 27/Nov/2015 4:03pm
watsap 0172603916
15Nak Start Bisnes Frozen Food - Sun 2/Aug/2015 12:42pm
Sya ada membekalkan kuih muih frozen blh watsap@sms sya 60142300474@60172942443.
16Mencari Kereta Sambung Bayar. Budget Deposit RM4000 - Fri 31/Jul/2015 12:19pm
Sya ada kereta myvi manual tahun 2008 utk sambung bayar, deposit 6k, berminat watsap sya 60142300474/60172942443.
17Kereta untuk Dijual Secara Sambung Bayar - Exora & Viva - Fri 24/Jul/2015 2:21pm
Sya pun ada sebuah keter myvi manual tahun 2008,utk smbung byr htang tnggal dua thun lg, blan 566, deposit 6000.brminat call/watsap 60142300474.
18Siapa nak Bonus Raya! - Thu 14/May/2015 7:10am
Email sya tot_kennethh@yahoo.com
19Pekerja Bangla di Perlukan - Tue 31/Mar/2015 3:55pm
Salam sya memerlukan agent yg blh buat ic, watsap sms sya 01115584389.
20Kuih Frozen - Mon 10/Nov/2014 4:07pm
Salam tumpang iklan ye, sya ada menjual kuih frozen seperti pulut panggang, popia otak2, samosa, murtabak dan bnyk lg, hrga rm 4-5, sya di ampang brminat ctc sya 01115584389.
21Perkhidmatan Katering Murah - Tue 28/Oct/2014 4:57pm
Tumpang iklan, kepada sesiapa yg nk buat tmpahan kuih muih frozen@yg digoreng blh hbungi sya.sesuai untuk induvidu, katering,event dan sbgainya,area kl dan selangor sahaja.Harga kuih muih rm 4 , 10pc,hrga blh runding lg bgi yg order bnyk.Ctc no sya 01115584389.
22Ingin Menjadi Dropship - Tue 21/Oct/2014 2:20pm
Minat jdi ejen frozen food? Senang je bkeh jual kat kwn2.., ctc watsap sya 01115584389
23Mencari Kerja Part Time - Tue 21/Oct/2014 10:52am
Minat jdi ejen frozen food?watsap sya 01115584389
24Mencari Idea Berniaga - Mon 20/Oct/2014 11:26am
salam berminat nk jadi ejen frozen food? call/watsap 01115584389
25Frozen Food - Fri 17/Oct/2014 11:45am
Donut frozen untuk dijual, ejen jga diperlukan hrga rm 4.
26Kedai Makanan Sejukbeku dan Kering di Kota Damansara - Fri 17/Oct/2014 11:42am
Menjual donut frozen dan pelvagai kuih muih lain, ejen jga dialu alukan 01115584389.
27Perniagaan Mudah Tanpa Modal - Fri 17/Oct/2014 11:40am
Slm tmpang iklan ye, sya ada jual frozen food seperti karipap, donut, pulut udg, pizza, roti bom, cucur badak, kuih kasturi , popia, samosa dan lain2.hrga rm 4/pac, 10 pc.western food pun ada berminat 01115584389, jagan reply sini ye jrang online. ,
28Kerja Part Time/Full Time - Fri 17/Oct/2014 10:06am
Salsm tmpang iklan ye, sya mencari sesiapa yg nk jual kuih 2 frozen food, hrga rm 4/pac, ada 10 pc. Klau beli bnyk hrga bleh krg lg, brminat 01115584389
29Memerlukan Pembekal Ayam Chicken Chop di Jitra, Kedah - Thu 16/Oct/2014 2:41pm
Sya bleh menbekaljan chicken chop sya di kl, 01115584389
30Penting! Saya Ingin Menjadi Ejen Dengan Modal yang Kecil dan Mudah. (Saya Berumur 17 Tahun) - Thu 9/Oct/2014 3:22pm
Befminat jadi ejen produk sejuk beku? Bleh jual kat kwn2, sedara mara@sapa2 sahaja, modal rm 30 sahaja watsap/call sya 01115584389
31Mencari Kerja Kosong Part Time Dari Rumah - Thu 9/Oct/2014 9:22am
Ingin menjadi ejen produk sejuk beku? Bolej dijual di ofis2@ di mana. Watsap sms 01115584389
32Barang Niaga nak Let Go - Wed 8/Oct/2014 3:55pm
Saya ada sebuah freezer untuk dijual, baru sangat2, nk jual sebab tersalah beli. Boleh watsap/call sya 01115584389 sya di area ampang.
33Frozen Food - Wed 8/Oct/2014 3:05pm
Buat masa sekarang sya ada dlm 400 pek produk sejuk beku yg baru sampsi sya jual dengan hrga rm 5 satu pek, hrga asal rm 6.
34Mencari Kerja Sambilan @ KL/Selangor - Fri 3/Oct/2014 3:23pm
en berminat jadi ejen produk sejuk beku? watsap / hubungi saya 01115584389
35Menjual Kerusi Banquet. Lelong! Mai Beli! - Tue 23/Sep/2014 2:16pm
Salam sya memerlukan meja serta kanopi klau bleh terpakai pada hrga murah. 01115584389 (sms watsap).
36Pinjaman Mudah, Semua Sektor - Mon 22/Sep/2014 5:35pm
Sya brminat watsap saya 01115584389
37Produk Sejuk Beku - Popia Otak Otak - Area Utara - Fri 19/Sep/2014 4:53pm
Salam Tumpang iklan, sya mbekal produk sejuk beku , kini mencari ejen@ pembeli untuk memasarkan produk2 kami, terdapat pelbagai produk srhuk beku seperti kuih muih tradisional, mkanan western.Produk muslim .Dengan modal serendah rm 50 anda layak menjadi ejen kamim. Berminat sms/call/watsap 01115584389
38Tak Tahu Produk Apa nak Jual. Ada Motorsikal dan Modal RM500. - Thu 18/Sep/2014 12:53pm
Salam Sya mencari ejen untuk mengedar produk sejuk beku keluaran halal mart, produk muslim.modal serendah rm 50 sahaja,ada pelbagai jenis produk.Berminat sms/watsap 01115584389.
39Mencari Kerja Partime Sabtu & Ahad Sekitar Puchong - Thu 18/Sep/2014 11:59am
Brminat untuk menjadi ejen produk sejuk beku? produk halal keluaran muslim modal serendah rm 50 sahaja, ada pelbagai produk.Bleh sms/watsap sya 01115584389
40Agen Dropship di Perlukan. - Thu 11/Sep/2014 9:09am
Tlong email...tot_kennethh@yahoo.com
41Pembekal Kuih Muih Diperlukan di Kuala Lumpur - Wed 10/Sep/2014 9:44am
Salam tumpang iklan.. Sya menerima tempahan kuih-muih seperti kuih seri muka lompang dan kuih tepung talam untuk sebarang majlis atau apa2 event.Boleh ctc watsap 01115584389.
42Kami Mencari Pekerja Part Time Lelaki/Wanita Menjual Nasi Berjenama Riee Marvellous - Nasi Budget Istimewa KL di Beberapa Lokasi Strategi - Wed 13/Aug/2014 2:52pm
Sya dh email, klau nk apply mcm mner ye ?
43Part Time/Full Time - Wed 6/Aug/2014 2:45pm
Watsap sya 01115584388
44Seaiapa Boleh Bagi Maklumat atau Pernah Buat Pinjaman dgn Loan Lenders Luar Negara - Mon 16/Jun/2014 2:08pm
Btul tu, sya pun prnh apply tpi x jdi
45Beli Lot RM100 Dapat RM180 - Tue 22/Apr/2014 2:22pm
tolong add fb sya emy delmi
46Siapa Boleh Bagi Pinjam 10k? - Mon 17/Mar/2014 3:36pm
boleh cuba kat sini juga http://1pembiayaan.com/hop.php?ref=rohaimi
47Memerlukan Pinjaman Wang ASAP - Mon 17/Mar/2014 12:35pm
http://1pembiayaan.com/hop.php?ref=rohaimi
48Memerlukan Pinjaman Peribadi - Thu 13/Mar/2014 12:48pm
boleh cuba ni http://1pembiayaan.com/hop.php?ref=rohaimi
49Memerlukan Pinjaman 10k Untuk Membayar Hutang - Wed 12/Mar/2014 12:46pm
CUBA YANG NI http://1pembiayaan.com/hop.php?ref=rohaimi
50Perlukan Pinjaman Peribadi Sebanyak 5k - 6k - Wed 12/Mar/2014 11:10am
untuk pinjaman, boleh cuba sini juga... http://1pembiayaan.com/hop.php?ref=rohaimi