Syarikat Bakery untuk Dijual - Manjung, Perak
Shah30 4 - Wed 4/Apr/2012 11:40am [Last Comment]
Syarikat Roti Segar (M) Sdn Bhd ingin menjual keseluruhan syarikat dengan harga RM10 juta. Syarikat ini terletak di Manjung,Perak. Selain itu, Roti Segar juga mempunyai pengalaman hampir 20 tahun dan mampu mengeluarkan 8 tan tepung sehari serta memiliki kakitangan yang cekap dan produktif. Antara produk yg dikeluarkan adalah:

1)Pelbagai jenis donut
2)Pelbagai jenis kuih raya,biskut dan 'cookies'.
3)Pelbagai jenis pizza
4)Pelbagai jenis ban istimewa
5)Pelbagai jenis pastri
6)Pelbagai jenis kek span dan kek kafe
7)Pelbagai jenis pau
8)Pelbagai jenis puding
9)Pelbagai jenis makanan berat dan
10)Pelbagai jenis minuman

Untuk sebarang urusan sila berhubung di talian 0123578360.-NIK

Niche: Bisnes Roti Dan Bakeri | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Mizzie - Fri 6/Apr/2012, 12:52pm
    alamak...dah nak jual...
    kenangan masa dalam TLDM dulu tu.....  
  2. Khairul 342 - Fri 6/Apr/2012, 10:43pm
    hah..dah nak jual terigat bubur nasi  
  3. Boblomu - Wed 11/Apr/2012, 11:04pm
    apa masalah sampai nak jual business nie? Business dah lama bertapak.  
  4. Shah30 4 - Sat 14/Apr/2012, 11:34am
    sedikit masalah teknikal . kami berharap ada pihak yang sudi menyambung perniagaan sykt ini. tambahan lagi sykt ini mempunyai potensi yang baik.  
  5. Kamarul Hisham - Thu 19/Apr/2012, 4:38pm
    roti segar kenangan masa bebudak dulu bakal tinggal nostalgia....  
  6. Liya 10 - Wed 9/May/2012, 5:07pm
    Agaknya berapa lama boleh dapat modal balik?  
  7. Shah30 4 - Thu 10/May/2012, 2:00pm
    kalau berminat sila call dan saya akan email kan margin bussiness ..  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)