Syarikat Anda Memiliki Pekerja Asing Sektor Perkhidmatan, Perkilangan, Binaan, Perladangan dan Pertanian Tanpa Permit?
Coport - Sat 16/Oct/2010 3:22am [Last Comment]
Kami menyediakan perkhidmatan untuk permohonan baru dan memperbaharui permit/visa pekerja asing bagi sektor perkhidmatan,binaan&kilang,perladangan serta pertanian.

Kami sedia membantu syarikat-syarikat yang mengalami masalah tersebut,sila email masalah anda kepada
rltc.corporation@gmail.com

Berkhidmat demi negara.

Niche: Pekerja Asing | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Ibm2w - Sat 16/Oct/2010, 5:49am
berapa harga bg sambungan permit kerja dan buat yg baru bg yg kosong.email ke IBM2W@yahoo.com.TQ  
2. Mohd Azrul 2 - Sat 16/Oct/2010, 9:52am
saya pun nak tahu kos dier..baru bercadang nak ambil pekerja indo pembinaan dan pertanian

email kat saya

mabma79@yahoo.com  
3. Coport - Mon 18/Oct/2010, 11:30am
Saya dah email detail to Ibm2w dan Mohd Azrul 2.  
4. Sipool 2 - Tue 19/Oct/2010, 4:04pm
email pd saya costnya...ada beberapa prospek...tq  
5. Sipool 2 - Tue 19/Oct/2010, 4:10pm
sorry lupa email....sipool2010@yahoo.com  
6. Hwang Zhou - Mon 1/Nov/2010, 4:45pm
boleh bagi kos, semua bidang , saya ada banyak perkerja memerlukan  
7. Shahrulnizam 2 - Thu 4/Nov/2010, 2:01am
email detail untuk sektor pertanian dari permohonan untuk kdn hingga ke peringkat pengambilan pekerja asing.
lg satu berapa kos untuk permit bebas dan kos sambung visa untuk tempoh satu tahun ok ...email kat alloy_gsr@yahoo.com.my  
8. Go Ori - Sun 13/Mar/2011, 8:00pm
minta email detail utk sektor perkhidmatan pengambilan pakar reflexologi dari permohonnan utk KDN dan IMI hingga peringkat lulus. kos per head count dlm tempoh 2 thn yg sah. email enzyme.tcm@gmail.com  
9. Ida 107 - Sun 1/May/2011, 6:57pm
perlu menguruskan permit tukang masak untuk adik ipar dari Indonesia (adik ipar ada di malaysia sekarang).  
10. Mohd Adi - Tue 13/Sep/2011, 4:42pm
minta hubungi saya adi -0172088837. saya nak renew visa perkerja  
11. Alidzan - Mon 28/Nov/2011, 7:59pm
saya plan nak ambil pekerja asing untuk sektor kilang, sama ada dari indonesia atau dari nepal. sila beri sebut harga lengkap dari proses permohonan di jtk, kdn sehingga pekerja sampai di sini.

sila e-mail info ke : alidzan70@yahoo.com. tq.  
12. Kk 4 - Thu 28/Jun/2012, 7:34pm
saya nak buat permit kerja amah indon yg sekarang dah ada di mlaysia..macamana? pls email cara n kos? tq bruiser3088@gmail.com  
13. Syafieq 3 - Tue 11/Sep/2012, 9:33am
sila tel/sms/email sebarang pertanyaan untuk pasport/permit/visa...hazsyafieqhadi@yahoo.com...0173125491./t,q  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..