Susahnya Berniaga Masa Tengah Pandemik Ni
Ohsemm769 - Sat 6/Feb/2021 2:59pm
Saya nampak awak berniaga time covid ni… sakit sangat… jualan makin slow, dapat bantuan subsidi kerajaan bawah program PENJANA pun belum tentu dapat cover sewa kedai dengan gaji pekerja…

Yang ada kedai… susah payah masa nak dapat kedai tu dulu jadi kenangan kan?😫… tu yang sayang nak letgo… yang takde kedai pulak… memanglah takat niaga kat whatsapp tak kena modal… tapi kejap ade org beli kejap takde…
Ingat nak belajar cara meniaga kat fesbuk… tapi kena pergi kelas itu kelas ini… modal tu… umo pun dah tak berapa nak muda… nak buat website tu jauh panggang la dari api… betul tu awak… saya faham sangat… takpe… meh saya tlg awak…

Saya nak tolong awak meniaga kat satu tempat ni…

❤️ Yang satu tu pelawat die 40 juta orang sebulan…
❤️ Yang satu lagi ni nak dekat 14 juta sebulan…

Yang 40 juta org pelawat sebulan tu kat Shopee… yang 14 juta pelawat sebulan tu kat Lazada… kira2 sebulan sejuta lah jugak pelawat… kalau sewa kedai kat KLCC yg awak sebulan bayar sewa ribu riban tu pun belum tentu ada pelawat banyak ni… lagi2 time covid ni… betul tak?

Awak nak tahu?... ade tokey kedai jual pakaian kat Johor ni nama die Goon… ada 4 cawangan kedai kat luar sana tu… tutup 3 cawangan die sebab covid ni… tapi bila belajar cara meniaga dengan langkah yang betul kat Shopee dengan Lazada ni… die buka balik 4 kedai… tapi bukan kedai kat mana2 shopping kompleks… die buka lagi 4 akaun kat shopee guna nama lain2…

Power tak power?

Saya cuma nak share panduan kat kat bawah ni… awak tak perlu pun panduan ni kalau awak:

* Dah mahir jual beribu2 di Shopee dan Lazada
* Dah lama jual barang kat Shopee dgn Lazada ni
* Tak pernah langsung atau tak tau langsung cara2 nak membeli di Lazada / Shopee
* Takde idea langsung nak jual ape kat Lazada / Shopee

TAPI…

Kalau awak rasa nak ade pendapatan lain selain dari perniagaan sedia ada tu… jangan buang masa lagi… sebab ape kat sini:

>> Awak akan di ajar cara2 untuk setup kedai yang betul di Shopee / Lazada
>> Awak diajar cara bagaimana untuk promosi kedai online awak di Shopee / Lazada
>> Awak akan di ajar untuk atasi cara2 apabila ada masalah dengan pelanggan
>> Awak akan ditunjukkan lubuk2 supplier

Eh.. banyak lagi lah…

BONUS: Awak nanti boleh join FB Group Support… so takdelah terkontang kanting kan lepas kan lepas beli panduan ni… tanya je ape2 yg awak nak tanya yang tak faham kat dalam group tu… In Syaa Allah akan ade yg membantu…

Dah jangan sakit2 lagi… kang duit makin menipis… banyak benda nak kena bayar tiap2 hujung bulan… cepat kilk link kat bawah ni…

Untuk Panduan Shopee:

http://bit.ly/Panduanmeniagashopee

Untuk Panduan Lazada:

http://bit.ly/Panduanmeniagalazada

Nota: Saya tak janjikan bulan dan bintang… semuanya terpulang atas usaha awak… lepas baca panduan tu pastikan awak praktikkan apa yang di ajar yer… In Syaa Allah akan ada hasilnya… sebagai hambaNya… kita digalakkan berusaha… selebihnya bertawakal lah kepadaNya…

Niche: Bisnes Ebook | Diskusi Bisnes | Web Media Sosial
     
  1. Ozzymint - Fri 19/Feb/2021, 9:51am
    Free advertisement at www.kogati.com  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!