Surgical Mask Earloop 3 Layer & Niosh N95 Particulate Respirator. Protection Dari 2019 - Nov Coronavirus!
Adwa Aisy - Thu 30/Jan/2020 1:49pm
Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Kami membekalkan surgical mask & NIOSH N95 Particulate Respirator dengan Harga Yang Berpatutan.
Stok adalah SANGAT2 TERHAD. Bertindak SEGERA Sebelum Kehabisan Stok!!

Call / Whatsapp :
018-3112236

INFO & PERINGATAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA :

1. PASTIKAN anda mengamalkan tahap kebersihan diri yang tinggi iaitu KERAP MENCUCI TANGAN dengan menggunakan air dan sabun atau bahan pencuci tangan (hand sanitizer).

2. JIKA PERJALANAN TIDAK DAPAT DIELAKKAN, sentiasa bawa bersama PENUTUP MULUT & HIDUNG (MASK) serta bahan pencuci tangan.

3. ELAKKAN dari melawat ladang haiwan, pasar menjual haiwan hidup, tempat sembelihan atau menyentuh sebarang jenis haiwan.

4. ELAK dari mengunjungi TEMPAT TUMPUAN RAMAI dan bergaul rapat dengan individu yang mempunyai gejala serta elak dari makan sebarang produk Haiwan mentah atau tidak dimasak dengan sempurna.

5. SILA DAPATKAN RAWATAN perubatan dengan KADAR SEGERA sekiranya jatuh sakit iaitu mengalami gejala jangkitan pernafasan SEPERTI BATUK, DEMAM, atau SUKAR BERNAFAS dalam tempoh 14 HARI selepas pulang dari lawatan dan maklumkan mengenai sejarah perjalanan kepada doktor yang merawat.

STAY SAFE!!!

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Ingin Berniaga | Diskusi Bisnes
     
  1. Adwa Aisy - Fri 31/Jan/2020, 4:02pm
    Thanks To All The Buyer . Stay Safe Everyone !!  
  2. Muzamir 5 - Sun 2/Feb/2020, 4:47pm
    Salam..boleh email details pada saya muzamirahmad57@yahoo.com atau wasap di 016-2374707  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)