Ayie94 2

Profile
NameAyie94
Forum NickAyie94 2
Handphone0187754849
CompanyRamzie Maju Enterprise
RegisteredTue 4/Jun/2013, 3:28pm
Topics by Ayie94
1Menjual Hand Sanitizer Secara Borong - Mon 23/Mar/2020 7:40pm
Comments by Ayie94
1Hostel Pekerja di Perlukan - Johor - Sat 4/Sep/2021 10:44am
Saya Ada tempat boleh email saya di ramzie94r@gmail.com
2Bisnes untuk Dijual (Kilang Waste Off Site Recovery Facilities) - Mon 19/Jul/2021 9:51am
Boleh sent details tak tuan dekat saya ramziezulkipli@gmail.com
3Mencari Ejen Pengambilan Pekerja Kilang (300 Orang) - Shah Alam - Wed 2/Jun/2021 10:00am
Ingin cari transportation untuk kegunaan hantar dan ambil pekerja serta Lori bagi kerja-kerja pemindahan barang?. Kami dari RME menyediakan perkhidmatan pengangkutan seperti: -bas -van -lori -trailer Kesemua kenderaan diselia selenggara di tahap paling maksimun untuk mengoptimunkan penyewa bagi mencapai kepuasaan pelanggan kami dan kesemua kenderaan mempunyai permit operasi yang sah sebagai kenderaan dagangan yang ditetapkan oleh kerajaan Malaysia Sekiranya pihak tuan/puan berminat boleh hubungi saya di whatsapp/telegram dan signal 0187754849 Justeru itu jika
4Mencari Pengusaha Bas Kilang (Tender Perkhidmatan Bas) - Tue 2/Mar/2021 11:22am
Kami Dari RME menyediakan perkhidmatan pengangkutan perkerja seperti bas dan van di sekitar Johor dan singapura yang menepati piawaian ditetepkan oleh agensi kerajaan dan sentiasa selenggara kenderaan kepada tahap optimum bagi kelancaran penyewa bagi menggelakan kelewatan jadual perjalanan Sekiranya berminat boleh hubungi saya di whatsapp,telegram dan signal +60187754849
5Mencari Syarikat Pengangkutan Lori (Kontrak) - Sat 19/Dec/2020 11:37am
Assalamualaikum,Salam sejahtera...saya mencari kontrak untuk Lori bdm7500 ke bawah...sekiranya ada mana2 syarikat berminat boleh email atau Whatsapp saya 0187754849 atau ramziemajuenterprise@gmail.com
6Company & Business Logistik untuk di Ambil Alih RM9j - Batu Pahat/JB - Tue 15/Dec/2020 12:50am
Still available?
7Mencari Perkhidmatan Sewa atau Jual Bas - Melaka - Mon 14/Dec/2020 11:22pm
Assalamualaikum Salam sejahtera,kami dari RME menyediakan perkhidmatan bas kilang atau pekerja... sekiranya berminat boleh hubungi saya untuk details 0187754849
8Urgent! Mencari Van Pekerja & Kilang - Area Johor Bahru & Sekitarnya - Thu 15/Oct/2020 9:28am
Saya dari RME ada menyediakan perkhidmatan servis bas dan van kilang di sekitar Johor Bahru dan singapura, sekiranya berminat boleh menhubungi kami di talian 0187754849
9Kepada Pemilik Bas - Perkhidmatan Bus Dari Skypark Subang, ke KLIA Airport Diperlukan - Sun 13/Sep/2020 1:59pm
Hai saya dari RME menyediakan bas kilang atau pekerja di sekitar Johor Bahru dan singapura,bas Dan van mempunyai hawa dingin dan selesa,servis mengikut jadual yang ditetapkan, sekiranya pihak tuan berminat dengan servis kami,boleh hubungi atau Whatsapp kami di talian 0187754849
10Mencari Lori Roadtanker Bawa Minyak CPO Segera - Sun 13/Sep/2020 1:55pm
Ada lagi ke bos,kalau ada minta Whatsapp 0187754849
11Projeck RM 10 Billion. Peluang untuk Dapatkan Projeck Pembangunan Dari Saya - Sun 13/Sep/2020 11:52am
Saya membekalkan plug socket anti lightning dan juga electromagnetic radiation cancelation Lifetime warranty with insurance Jenama yang telah banyak menerima anugerah dari dalam Negara serta Luar Negara Salah 1 pelanggan utama adalah Petron Malaysia Sekiranya ada pihak berminat mengetahui lebih lanjut boleh hubungi saya di talian 0187754849
12Sub-Kontraktor Diperlukan di Daerah Klang Selangor - Sun 13/Sep/2020 11:44am
Membekalkan plug socket anti lightning dan electromagnetic radiation cancelation, Jenama telah banyak menerima anugerah dari dalam Dan juga luar negara Salah 1 Pelanggan utama adalah Petron Malaysia Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi saya ditalian 0187754849
13Perlu Kontraktor G7 yg Kuat Dari Segi Financial - Sat 12/Sep/2020 10:46pm
Saya mampu membekalkan anti lightning socket plug and electromagnetic radiation cancelation,jenama yang banyak menerima anugerah dari dalam Negara serta Luar Negara Antara pelanggan utama adalah Petron Malaysia Mencari para kontraktor yang mampu berkerjasama..untuk details boleh menhubungi saya 0187754849
14Sub Contractor Diperlukan untuk Project Fiber Optic di Tawau dan Kota Kinabalu - Sat 12/Sep/2020 10:41pm
Saya mampu membekalkan anti lightning plug socket and cancellation eletrogmagnetic radiation,jenama syrikat yang telah banyak menerima anugerah dari dalam negara serta Luar Negara Pelanggan utama adalah Petron Malaysia Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya 0187754849
15Diperlukan Kontractor Menanam Cable Fiber Optic Internet - Kedah - Sat 12/Sep/2020 10:36pm
Saya mampu membekalkan plug socket dan electromagnetic radiation cancelation,jenama syarikat pengeluar yang telah banyak menerima anugerah dari Malaysia dan luar negara Pelanggan utama Petron Malaysia Sekiranya pihk tuan berminat boleh terus hubungi saya untuk details 0187754849
16Kerja2 TM di Klang Valley dan Time.com di Selatan (Negeri Sembilan, Melaka dan Johor) - Sat 12/Sep/2020 10:31pm
Kami mampu membekalkan anti lightning plug socket and cancellation eletrogmagnetic radiation,brand yang telah banyak menerima award dari dalam Malaysia serta Luar Negara Customer utama adalah Petron Malaysia Lifetime warranty with rm20,000 insurans Whatsapp 0187754849 untuk details lebih lanjut
17Mencari Partner/Supplier untuk Tender M&E - Sat 12/Sep/2020 10:27pm
Saya mampu bantu membekalkan plug anti lightning dan alat cancel radiation electromagnetic,brand yang telah banyak menerima anugerah dari Malaysia serta Luar Negara Antara pelanggan utama -Petron Malaysia Minat boleh Whatsapp 0187754849
18Mencari Pembekal Sarung Tangan Getah Terus Dari Kilang - Wed 5/Aug/2020 6:39pm
Jika memerlukan glove harga rm24/box Jenis EN-374 Nitrile free powder Kilang pembuatan di Malaysia Ada CE and MDA Allocation 1juta box sebulan Brand unisafe Berminat boleh hubungi saya 0187754849 Note:Pre order...ready stock tiada...sebab permintaan tinggi lC dan escrow pihak kilang tak berminat lagi...
19Nitrile Glove Direct Kilang - Wed 5/Aug/2020 6:30pm
Kami dari NAMM family distributor glove keluaran dari MALAYSIA jenis nitrile EN-374 non powder Ada CE dan MDA Pre order sahaja..ready stock tiada lagi di tangan kami...available allocation tidak banyak yang tinggal Harga rm24/box Berminat boleh hubungi saya 0187754849
20Mencari Van Sewa Dengan Segera (Banyak Van Diperlukan) - Thu 16/Jul/2020 3:44pm
Kami dari RME ada menyediakan perkhidmatan servis pengangkutan bas dan van kilang/pekerja di kawasan sekitar Johor Bahru dan Singapura,kesemua kenderaan kami mempunyai penghawa dingin bagi keselesaan penumpang dan kenderaan kami kesemunya di selengara dengan baik bagi mengelakan berlakunya kesulitan jadual penumpang kami yang digunakan oleh syarikat atau kilang,kami juga mematuhi piawaian keselematan kenderaan kami ke tahap maksimum yang telah ditetapkan oleh badan2 kerajaan Malaysia Servis tawaran yang kami tawarkan adalah seperti berikut -harian -mingguan -bulanan(kontrak) -tahuan(pajakan) Kami amat mengalu-alukan pertanyaan dari individu,wakil syarikat/kilang yang ingin mengetahui perkhidmatan servis kami, Jika berminat boleh terus menghubungi kami di Whatsapp atau telefon di talian 0165094849 dan 0187754849
21Whatspp Group for Bas, Lorry, Trailer, Despatch, Etc Drivers Looking for Jobs! - Wed 1/Jul/2020 9:11pm
Tumpang iklan, Saya dari RME ada menyediakan perkhidmatan servis pengangkutan bas kilang atau pekerja di sekitar JOHOR dan Singapura dengan bas yang berhawa dingin serta diselenggara dgn baik bagi dan juga mematuhi piawaian keselamatan yang ditetapkan oleh JPJ dan APAD Servis yang ditawarkan -pajakan(kontrak) -bulanan -mingguan -harian Individu atau syarikat serta kilang berminat dengan servis kami boleh terus hubungi saya di talian 0187754849
22Mencari Van/Bas untuk Pekerja Kilang Area Sungai Buloh - Wed 24/Jun/2020 10:30am
1:21pm Tumpang iklan, Kami dari RME ada menyediakan perkhidmatan servis pengangkutan bas dan van kilang/pekerja di kawasan sekitar Johor Bahru dan Singapura,kesemua kenderaan kami mempunyai penghawa dingin bagi keselesaan penumpang dan kenderaan kami kesemunya di selengara dengan baik bagi mengelakan berlakunya kesulitan jadual penumpang kami yang digunakan oleh syarikat atau kilang,kami juga mematuhi piawaian keselematan kenderaan kami ke tahap maksimum yang telah ditetapkan oleh badan2 kerajaan Malaysia Servis tawaran yang kami tawarkan adalah seperti berikut -harian -mingguan -bulanan(kontrak) -tahuan(pajakan) Kami amat mengalu-alukan pertanyaan dari individu,wakil syarikat/kilang yang ingin mengetahui perkhidmatan servis kami, Jika berminat boleh terus menghubungi kami di Whatsapp atau telefon di talian 0165094849 dan 0187754849
23Perlukan Pembekal Glove - Wed 24/Jun/2020 10:25am
Saya ada membekalkan glove nitrile dengan CE and MDA certificate Kod jenis en-374 Non powder Medical use Direct manufacturer Harga rm24/box 0187754849
24Borong Jual Facemask/Glove - Wed 24/Jun/2020 10:23am
Kami ada membekalkan glove jenis nitrile en-374 non powder medical use Rm24/box Hubungi 0187754849
25Glove Nitrile, Sarung Tangan, Hand Sanitizer untuk Export - Mon 1/Jun/2020 11:32am
Rm24/box (nitrile medical examination) En-374 Ada CE and MDA sahaja Interested please whatsapp 0187754849
26Bisnes Air Minuman utk Dilepaskan - Melaka - Fri 1/May/2020 7:36pm
Harga ditawarkan berapa ye encik Boleh Whatsapp di 0187754849
27Medical Items for Sales - PPE/Masks/Etc - Fri 1/May/2020 7:29pm
N95 8210 saya Ada..minat Whatsapp 0187754849
28Perhkidmatan Sewa Bas - Tue 28/Apr/2020 10:55pm
dari RME menyediakan perkhidmatan servis pengangkutan bas dan van pekerja/kilang di kawasan sekitar JOHOR BAHRU dan SINGAPURA,kesemua bas dan van kami mempunyai aircond,dan di selengara dengan baik dan mematuhi peraturan yang dikeluarkan pihak Kerajaan bagi memastikan keselamatan penumpang bagi individu atau syarikat yang menggunakan perkhidmatan kami Servis kami tawarkan -harian -mingguan -bulanan (pajakan) -kontrak Sekiranya ada pihak berminat dengan servis pengangkutan kami boleh terus hubungi kami di talian 0165094849 atau 0187754849
29Looking for N95 Masks, Surgery Protective Clothing, Glove, Thermometer - Mon 13/Apr/2020 8:04pm
I have this type stock you want...please whatsapp me for details at 0187754849
30Face Mask - Sun 12/Apr/2020 3:13pm
Anda mencari barang keperluan untuk supply ke Kerajaan bagi untuk frontliner, Ya! Anda baca ikalan yang betul...saya lah jurujual yang anda cari yang penting bukan midman ok.. Pihak saya ada menjual mask,hand sanitizer,PPE,glove dan face sheild Jualan dari pihak secara borong sahaja Minat boleh terus Whatsapp saya ditalian 0187754849
31Hand Sanitizer Harga Meletop Kilang - Sun 12/Apr/2020 3:09pm
Saya ada membekalkan hand sanitizer pelbagai jenama yang ikut spec WHO dimana punyai kandungan alkohol 70%-75% Saiz ditawarkan sejajar dgn permintaan pengguna: -50ml -60ml -100ml -115ml -500ml -1Liter -5liter -10liter -25liter -200liter Bukan setakat hand sanitizer je kami ada jual...barang lain pun ada seperti -mask -PPE -Glove -face sheild Jualan secara borong sahaja minat Whatsapp 0187754849
32Harga Baru Borong 5 Liter Hand Sanitizer - Sun 12/Apr/2020 3:04pm
Mari-mari hand sanitizer murah2 macam2 saiz...nak pump ada nak flip ada nak tong drum ada,nak mask ada,nak PPE ada,nak glove pun ada,minat tekan whatsapp no saya terus 0187764849,jaualan kita secara borong sahaja
33Cecair Semburan Basmi Kuman dan Hand Sanitizer - Sun 12/Apr/2020 3:00pm
Saya Ada membekalkan hand sanitizer bermacam saiz direct kilang,bukan setakat hand sanitizer je,Glove,PPE,mask dan face shield pun Ada,berminat boleh Whatsapp 0187754849 P/s:jualan secara borong sahaja
343ply Face Mask Topeng Mulut dan Hidung - Sun 12/Apr/2020 2:58pm
Anda Cari Face mask harga murah?, Kami Ada hanya RM65 3ply MOQ 100 Hand sanitizer Ada PPE Glove Face shield Semua ada...jualan secara borong sahaja Minat Whatsapp 0187754849
35Face Mask 3ply Ready Stok! - Sun 12/Apr/2020 2:52pm
Saya ada membekalkan mask 3ply,hand sanitizer,PPE,glove dan sebagainya,jualan boring sahaja,berminat boleh terus hubungi saya di talian 0187754849
36Surgical Mask Earloop 3 Layer & Niosh N95 Particulate Respirator. Protection Dari 2019 - Nov Coronavirus! - Sun 12/Apr/2020 2:50pm
Saya ada membekalkan mask,hand sanitizer,glove dan PPE kadar kuantiti yang banyak,sekiranya berminat boleh Whatsapp ke 0187754849
37Gel Hand Sanitizer - Thu 9/Apr/2020 10:45pm
Tumpang iklan tuan tanah, Saya ada membekalkan beberapa jenis hand sanitizer dan saiz yang berbeza dimana mempunyai kelulusan dari KKM dan ada MSDS report,jualan borong sahaja,berminat boleh hubungi saya 0187754849
38Produk Tengah Laku Keras. Jom Buat Produk Hand Sanitizer Sendiri - Thu 9/Apr/2020 10:40pm
Saya ada membekalkan hand sanitizer yang isi kandungan 70%-75% Alcohol yang telah diluluskan oleh KKM dan mempunyai MSDS report Saiz -50ml -60ml -115ml -500ml -1Liter -10Liter -25Liter Jualan secara borong sahaja,sekiranya berminat boleh Whatsapp atau call di talian 0187754849
39Hand Sanitizer - Thu 9/Apr/2020 10:35pm
Assalamualaikum,Salam sejahtera buat warga majalah.com Saya ada membekalkan beberapa jenis hand sanitizer yang diluluskan oleh KKM dan mempunyai MSDS report, 70%-75% jenis cecair atau gel Saiz yang ditawarkan, -50ml -60ml -115ml -500ml -1Liter -10Liter -25Liter Jualan dari saya mestilah borong,dan mampu membekalkan pada jumlah kuantiti yang besar,sekiranya ada berminat boleh terus menerus menghubungi saya di talian 0187754849
40Hand Sanitizer - Thu 9/Apr/2020 10:28pm
Assalamualaikum,Salam sejahtera Kami membekalkan hand sanitizer cecair jenis 70% alcohol type isopropyl ethanol berserta MSDS report Jenis -50ml -60ml -115ml -500ml -5liter -25liter Jualan kami borong sahaja..tiada jualan runcit ye.. Individu berminat boleh terus menghubungi kami di talian 0187754849 Nota:barang ready stok dengan kuantiti skala besar Dan sesuai untuk supply kepada government,MNC dan glc atau mana2 pihak berminat
41Employee Bus and Van, Event Bus, Limousine Transport Service - Negeri Sembilan - Tue 7/Apr/2020 11:21pm
Tumpang iklan, Kami dari RME ada menyediakan perkhidmatan servis pengangkutan bas dan van kilang/pekerja di kawasan sekitar Johor Bahru dan Singapura,kesemua kenderaan kami mempunyai penghawa dingin bagi keselesaan penumpang dan kenderaan kami kesemunya di selengara dengan baik bagi mengelakan berlakunya kesulitan jadual penumpang kami yang digunakan oleh syarikat atau kilang,kami juga mematuhi piawaian keselematan kenderaan kami ke tahap maksimum yang telah ditetapkan oleh badan2 kerajaan Malaysia Servis tawaran yang kami tawarkan adalah seperti berikut -harian -mingguan -bulanan(kontrak) -tahuan(pajakan) Kami amat mengalu-alukan pertanyaan dari individu,wakil syarikat/kilang yang ingin mengetahui perkhidmatan servis kami, Jika berminat boleh terus menghubungi kami di Whatsapp atau telefon di talian 0165094849 dan 0187754849
42Perkhidmatan Pengangkutan Pelajar (Kota Damansara) - Bas Sekolah/Van Sekolah Sesi 2020 - Tue 7/Apr/2020 11:12pm
Kami dari RME menyediakan perkhidmatan servis pengangkutan bas dan van pekerja/kilang di kawasan sekitar Johor Bahru dan Singapura,kesemua bas dan van kami mempunyai penghawa dingin bagi keselesaan penumpang dan kenderaa kami sentiasa di selengara dengan baik bagi mengelakan berlakunya kelewatan jadual pekerja yang menaiki bas daei perkhidmatan kami, Tawaran servis dari kami -harian -mingguan -bulanan(pajakan atau kontrak) Kami mengalukan individu,wakil syarikat atau kilang yang berminat dengan servis kami boleh terus menghubungi kami di talian 0165094849 atau 0187764849 Terima kasih
43Mencari Van 14 Seater & Pemandu di Serdang/Balakong/Seri Kembangan - Tue 7/Apr/2020 11:00pm
Kami dari RME menyediakan perkhidmatan servis pengangkutan bas dan van pekerja/kilang di kawasan sekitar JOHOR BAHRU dan SINGAPURA,kesemua bas dan van kami mempunyai aircond,dan di selengara dengan baik dan mematuhi peraturan yang dikeluarkan pihak Kerajaan bagi memastikan keselamatan penumpang bagi individu atau syarikat yang menggunakan perkhidmatan kami Servis kami tawarkan -harian -mingguan -bulanan (pajakan) -kontrak Sekiranya ada pihak berminat dengan servis pengangkutan kami boleh terus hubungi kami di talian 0165094849 atau 0187754849
44Facemask 3ply dan Hand Sanitizer Termurah Serendah 3.80/Botol - Mon 30/Mar/2020 12:00am
Saya ada membekalkan hand sanitizer yang mengandungi 70%-75% Alcohol yang diluluskan oleh KKM berserta laporan MSDS Saiz yang ditawarkan -500ml -5liter -20liter -25liter Pembelian mestilah secara borong sahaja Stok yang banyak sememangnya teramat sesuai buat supply ke Kerajaan MNC GLC serta badan2 NGO dan Syarikat2 koprat Sekiranya berminat dengan produk saya boleh terus hubungi ke talian 0187754849
45Sabun Cuci Pelbagai Jenis Serendah RM6/Tong Hand Sanitizer RM3.50/Botol - Sun 29/Mar/2020 11:56pm
Saya ada membekalkan hand sanitizer yang mengandungi 70%-75% alcohol yang diluluskan KKM dan mempunyai laporan MSDS Saiz hand sanitizer kami -500ml -5liter -20liter -25liter Jualan kami secara borong dan direct kilang Stok kami yang banyak teramat sesuai buat supply ke Kerajaan,MNC,GLC serta badan2 induk NGO dan Syarikat2 yang berminat Boleh hubungi saya di talian 0187754849
46Pengedar Diperlukan Utk Hand Sanitizer Pen Spray. - Sun 29/Mar/2020 11:48pm
Saya ada membekalkan hand sanitizer yang diluluskan kementerian kesihatan MALAYSIA berserta MSDS certificate Mengandungi 70%-75% alcohol Saiz yang ditawarkan: -500ml -5liter -20liter -25liter Barang ready stock dan jualan borong sahaja Sesuai untuk Government,GLC dan MNC serta badan2 korporat, sekiranya berminat boleh terus hubungi saya di talian 0187754849
47OEM Hand Sanitizer/Pembekal Hand Saniizer - Sun 29/Mar/2020 11:44pm
Saya Ada membekalkan hand sanitizer 2 jenis yang diluluskan KKM dan mempunyai MSDS report 70%-75% Alcohol Saiz: -100ml -500ml -5liter -20liter -25liter Kuantiti yang besar saya mampu sediakan kepada tuan/puan,sesuai untuk Government,GLC and MNC serta syarikat koprat Berminat hubungi saya di talian 0187754849
48Sanitizer 50ml & 5 Liter Ready Stok. Boleh Buat Brand Sendiri. Ini Masa Sangat Sesuai. - Fri 27/Mar/2020 1:46pm
Saya ada menjual hand sanitizer yang mengandungi 70% Alcohol isopropyl ethyl (medical use) Ada MSDS report dan KKM approval Produk dari kilang dan barang ready stock sesuai untuk supply ke Government,GLC dan MNC,serta badan2 korporat yang lain Jualan secara borong sahaja Berminat boleh terus hubungi saya di talian 0187754849
49Hand Sanitizer 25 Liter - Area Gombak - Thu 26/Mar/2020 1:06am
Salam 1 Malaysia, Kami ada jual hand sanitizer jenis *cecair* yang mengandungi 70% alcohol isopropyl ethyl serta mempunyai kelulusan dari KKM dan laporan MSDS Saiz yang kami tawarkan -100ml -500ml -5liter -25liter Pembelian dari kami mestilah secara BORONG sahaja Hand sanitizer kami adalah 'ready stock' dalam kuantiti yang besar teramat sesuai untuk pihak Kerajaan,GLC,MNC,Farmasai,Pasaraya serta Syarikat2 yang berminat dengan produk kami Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi kami secara terus menerus ke talian 0187754849
50Membekal Mask dan Sanitizer (Borong) - Thu 26/Mar/2020 12:59am
Salam sejahtera Saya ada menjual hand sanitizer secara borong sahaja(cecair) Kandungan hand sanitizer yang saya jual mengandungi 70% alcohol isopropyl ethyl yang telah mempunyai kelulusan dari KKM serta laporan MSDS Jenis yang ditawarkan -100ml -500ml -5liter -25liter Kesemua hand sanitizer kami ada 'ready stock' dalam kuantiti skala besar dan amat sesuai kepada Badan Kerajaan,MNC,GLC,Farmasai,Pasaraya serta Syarikat2 dan juga kami mampu untuk hantar ke luar negara kepada yang berminat boleh terus hubungi kami di talian 0187754849