Stokis dan Pengedar (Tepung Magik/Cheese Powder/Mashed Potato) Diperlukan!
Siti Fathiah - Fri 11/Apr/2014 10:08am [Last Comment]
Kami adalah syarikat pengeluar TEPUNG MAGIK, distributor untuk cheese powder & mashed potato yang bertempat di BANDAR PUTERI, Klang.

Kami memerlukan stokis & pengedar untuk produk diatas..

Minumum pengambilan TEPUNG MAGIK adalah 5 kotak.
Minimum pengambilan CHEESE adalah 1 kotak.
Minimum pengambilan MASHED POTATO adalah 1 kotak.

****Harga rendah boleh dirunding sekiranya pengambilan stok dalam kuantiti yg banyak..

FATHIAH ( 017- 6828819) /
FB PAGES : Tepung Magik Rangup Sedap

Niche: Pembekal Rempah Dan Perencah
 
1. Fadhli Suhaimi 2 - Wed 16/Jul/2014, 1:04pm
Email detail: fadhlisuhaimi89@gmaiil.com  
2. Rizuan 4 - Tue 22/Jul/2014, 9:48am
emel detail mohdnorizuan@gmail.com  
3. Jzhouse - Sun 7/Sep/2014, 3:04am
RAHSIA DIDEDAHKAN, BAGAIMANA ORANG BIASA MENJANA WANG SECARA LUARBIASA Hanya Sebagai Pengedar SIMkad Telefon Prepaid..

Seorang bapa, menjana pendapatan mencecah Setengah JutaSEBULAN, HANYA sebagai pengedar simkad prepaid telefon?...amat mustahil, TAPI BENAR?
Seorang Ibu, menjadi pengedar simkad telefon prepaid ini dalam 10 bulan sahaja, menjana pendapatan RM184,000.00 sebulan, pendapatan ini pada bulan Mac 2014.
Seorang Office Boy, mengedar simkad telefon prepaid ini selama dua tahun sahaja dan berjaya menjana pendapatan sehingga RM40,000.00 sebulan HANYA sebagai pengedar simkad telefon prepaid ?..
ramai yang lain telah berjaya menjana pendapatan tetap setiap bulan
100k, 80k, 60k, 40k.. HANYA sebagai pengedar
simkad telefon prepaid..
**Pendapatan SEBULAN, bukan setahun..**


Apakah Rahsianya?, Apakah Formulanya? Apakah Pelannya Rahsia terbongkar..bermula di sini...
RAHSIA BISNES TELEKOMUNIKASI TERHEBAT ABAD INI
Pelan Pemasaran Hebat, Mudah, Mesra Pelanggan, Sistem pembayaran Komisen Hebat. Pertama kali seumpamanya Di Dunia, Bermula di Malaysia....
Pelopor adalah Tone Excel Sdn Bhd.
TESTIMONI


Testimoni terbaru UPline Puan Jalilawati Abu Bakar @ Kak Jah (Jutawan Pemasar Internet)
Yeszzzzz..... Syukurrrrr..... My 1st MISSION accomplish! Iaitu memecahkan rekod peribadi diri sendiri di bisnes sebelum ini dengan pendapatan tertinggi RM160 Ribu sebulan, kini di bisnes ToneExcel, income Kak Jah bulan lepas mencecah RM184 Ribu sebulan!& Kak Jah lakukannya hanya dalam masa 10 bulan sahaja! Giler betul bisnes sekupang dua kupang ni. This is for U my ''Kerengga'' & ''SNIOP''! Kepada yang masih belum join => join now, Kak Jah akan tunjuk ajar gali lubok emas ini guna traktorrrrr.....!!!!!. (ini Income bulan Mac 2014)


En Mazelan, peneraju dalam perniagaan ini, adalah yang mendapat pendapatan terbesar. Mac 2014 dah lebih RM400K
sebulan

Hebat..
peluang
terbuka
untuk
semua



Peneraju dalam ToneExcel En. Mazelan Abas,
Bulan 20 July 2010, adalah tarikh saya menyertai WOW Program TuneTalk/ToneExcel ini, maka pada bulan inilah saya perlu berkongsi apa yang saya capai dalam 2 tahun ini dan juga apa tindakan diatas percapaian tersebut, samada ianya baik atau pun buruk.

1) Pendapatan Komisyen: Pada awal-awal dulu, saya buka 3 akaun atas nama saya sendiri, saya susun akaun 1 diatas, akaun 2 dibawah, akaun 3 dibawah sekali, bila saya kembangkan, saya hanya kembangkan di akaun 3 sahaja. Cuma saya pakai 1 simkad sahaja, yang dua lagi saya bagi isteri dan anak saya pakai. Komsiyen pada 20 July 2012 (Cukup-cukup 2 tahun). Bila saya campurkan ketiga-tiga komsiyen tersebut dapat dalam lingkungan RM11,000

2) Keuntungan jualan runcit simkad, dalam lingkungan RM1,500 sebulan
3) Komisyen yang lain dalam lingkungan RM1,000
Maka jumlah kasar pendapatan dalam ToneExcel adalah RM13,500. Topup pula, untuk ketiga-tiga akaun tersebut dalam RM400 setiap bulan. Jadi bersih pendapatan dari ToneExcel ini, adalah RM13,000 untuk bulan June 12 sahaja.

4) Motivasi Sendiri: Pada 21hb July 2012, saya telah menghadiahkan diri saya sendiri dengan membelikan sebuah BMW 3-Series secara cash/tunai, tapi bukan baru, 2ndHand sajalah, cuma ianya 100% datang dari komsiyen TuneTalk/ToneExcel ini. Dan saya boleh berkata:

?Inilah hasil Bisnes ToneExcel yang saya buat dalam masa 2 tahun dengan bermodalkan duit sebanyak RM80, iaitu kereta sebuah BMW cash dan juga pencen sebanyak RM11,000 setiap bulan? -

Mazelan Abas ? Selangor



En Mazelan (baju putih) dengan kereta BMWnya hasil dari Tone Excel Selama ini Hp adalah liability, sekarang, ia adalah sumber duit. Satu Revolusi di Alaf baru..anda perlu tahu...di sini






Khaizuran Mohd
Call WhatsApp
0108080769
0107967690

http://toneexcel4all.biz/30470
https://www.facebook.com/jutawantoneexcel?ref=hl  
4. Jenny Mikau - Sun 1/Mar/2015, 3:14pm
Email kan kepada saya harga utk stokis atau agen jennymikau90@gmail.com  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..