Sticker Printing
Safira Printing Services @ Safira Printing Services Enterprise
Mon 28/Nov/2022 8:01am [Last Comment]
Product : Full Color Label Sticker
Size : 90x54mm
Material : 80gsm Mirrokot Sticker Gloss
Lamination (S)
Printing : Double Side Full Color
Quantity : 1000pcs
Price : RM120.00
Minimum Order : 10pcs

SAFIRA PRINTING SERVICES ENTERPRISE ( Show contact number-P) menyediakan servis printing pada harga yang murah dan cara pesanan yang mudah serta kualiti printing terbaik. Kami memberi feedback/respons yang cepat pada tempahan atau pertanyaan anda melalui email dan SMS. Potongan harga diberikan kepada pelanggan yang buat tempahan printing kali kedua dan seterusnya.

1. Kami membantu anda menjimatkan kos pemasaran dan pengiklanan.
2. Kami membantu anda mendapatkan printing pada harga murah dan berkualiti.
3. Kami membantu anda menjimatkan masa tempahan dengan beri feedback pertanyaan kurang dari 1 jam.

SAFIRA PRINTING SERVICES ENTERPRISE ( 002135751P)
Bangunan Mini UTC Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur
Tel : 017-636 4629
E-Mail : safiraprintingservices@gmail.com
http://www.safira.com.my

Account No: 86001 98731 (CIMB)
Beneficiary: Safira Printing Services Enterprise
Recipient E-Mail: safiraprintingservices@gmail.com

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan
 
1. Baha 13 - Mon 22/Feb/2021, 3:53pm
tumpang ikaln.
saya sedang mencari mesin buat name card dan mesin laminat one side...ada contack saya 010 7721297 baha kl urgent  
2. Niena 16 - Sun 23/May/2021, 7:21pm
Tumpang iklan juga
Saya ada buat service printing fabrik
Sesuai utk owner bisness dan founder butik
Tudung Cotton voile printed material senang bentuk dn tak mudah renyuk. Boleh print sekali brand logo. Tudung akan disiapkan utk jahit
Facemask material cotton, neoprene, printed design anda, saya akan siapkan utk dijahit juga. Sng kan. Boleh wtsp saya terus, harga boleh bincang
Sofie⤵️
http://www.wasap.my/+60132707510/Print
http://www.wasap.my/+60132707510/Print  
3. Mohamad Izad Azizi Bin Hashim - Sat 22/Jan/2022, 8:39am
salam  
4. Mohamed Shariff Mat Jam - Sat 21/May/2022, 8:59am
Boleh hantar contoh sticker whatsap 01152915553  
5. Nazem - Tue 4/Oct/2022, 9:16am
Berminat  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..