Stall Burger Bakar Skudai untuk Diambil Alih - Johor
Afzal Asyraaf Bin Noh - Mon 12/Jan/2015 12:03pm [Last Comment]
stall siap dan lokasi sekarang attach dengan kedai makan.
semua utensil sedia ada.
siap dengan freezer 100 liter
siap pembakar arang.

semua trknik memasak dan tips beli barang akan diberi
kami bekalkan sekali supplier daging dan ayam.
tidak perlu susah2 buat patty sendiri.
burger bakar kami sudah mempunyai brand tersendiri.
bagus untuk sesiapa yang ingin belajar bisnes kecil.

kos skali seumur hidup rm5k.
untung semua anda punya.
hak milik kekal.

call@wassap 0182694414
email. afzalasyraaf@gmail.com

Niche: Bisnes Burger | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Mazam - Fri 16/Jan/2015, 10:44am
    salan tuan...skudai tue saya tau tp belah mana?  
  2. Afzal Asyraaf Bin Noh - Fri 16/Jan/2015, 8:19pm
    taman pulai utama...boleh je nak bawak tmpt lain..kol num sy tuan  
  3. Globalijtihad - Sun 18/Jan/2015, 11:12am
    Salam. Tumpang Iklan.
    Pakej Burger, Burger Bakar dan Burger Panggang
    RM 3999.00(Complete Set)
    Boleh terus berniaga

    07-2888004  
  4. Afzal Asyraaf Bin Noh - Thu 22/Jan/2015, 10:22pm
    Harga telah berubah...lamsam amek RM3k je..fast pm me serius buyer. Urgent
    contact me 0182694414  
  5. Natalia 2 - Sat 7/Feb/2015, 7:39pm
    Saya nk cari tmpat yg boleh saya beniaga buger sesapa yg tahu boleh wwas up Natalia 0122164212...area kalau boleh tampoi kempas atau yg berdekatan  
  6. Iman13 2 - Sun 15/Mar/2015, 3:04pm
    stall burger untuk di jual lengkap beserta khemah 10x10,1 meja lipat.masih dalam keadaan baru.berminat boleh whatsapp 0187788547.harga rm1.7k Nego.  
  7. Ct 37 - Sat 4/Apr/2015, 6:03pm
    Sesiapa ada kuali burger/roti canai untuk dijual sila hubungi saya
    0177172576
    0177266198
    Jb area  
  8. Hafizah 150 - Mon 20/Jul/2015, 9:32am
    ada lagi x semua barang diatas???  
  9. Ali Syed - Tue 30/Aug/2016, 10:19am
    Sy mencari gerai/kiosk jika masih ada sesiapa hubungi Whatsapp 0183162578  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia