Natalia 2

Profile
NameNatalia
Forum NickNatalia 2
RegisteredMon 12/Jan/2015, 6:16pm
Comments by Natalia
1Bawang Goreng Rangup dan Sedap. Home Made Dari Kampung - Mon 28/Nov/2016 6:01pm
sila wasu natalia 012-2164212 garam kunyit ezy home made
2Bawang Goreng Rangup dan Sedap. Home Made Dari Kampung - Mon 28/Nov/2016 5:59pm
tumpang iklan ye ssaya ada garam kunyit ezy hanya gaul pda ikan ayam sotong udang pastu goreng sangt mudah dan cepat tapi yang penting halal bersih home made garam kunyit keluaran muslim mempercepatkan ibu2 suri rumah memasak d rumah bahan dari kuntyit segar halia lada semua dr ladang comfem fresh
31 Juta Cucuk Sebulan untuk Eksport. - Thu 24/Nov/2016 6:57pm
saya pengusaha kecil kecilan perbagai tapi say ingin memasarka produk garam kunyit pada peringkat yg lebih maju kalo boleh sertai MAHA saya ingi maklumat lanjut boleh hubungi saya 012-2164212
4Pembekal Sambal Hitam Kuala Lipis - Wed 17/Aug/2016 8:46pm
tumpang iklan saya pengeluar sos thai sesiapa yg ingin membuat jenama sendri dgn sos thai keluaran kami sila hubungi 012-6405460 mohd saufi wasupp . akmi juga mengelurkan garam kunyit home made yg boleh buat ayam goreng berempah dengn cepat boleh brand sendri juga dengan produck kami kualiti d jamin
5Anda Ada Sikit Modal. Berminat untuk Jadi Pengeluar Produk Jenama Anda Sendiri Tapi Tiada Tempat dan Kemudahan? - Wed 17/Aug/2016 7:40pm
salam tumpang iklan sesiapa yg inginkan sos chili thai boleh hubungi anita/012-6405460 saufi...atau ingin mendapatkan produck garam kunyit untuk ayam berempah boleh buat jenama sendiri moq yg sikt dan qualiti sedap di jamin
62000 Usahawan Produk & Perkhidmatan Dikehendaki - Wed 17/Aug/2016 7:25pm
hubungi natalia012-2164212
7Mencari Kilang Printed Tudung Bawal - Tue 16/Aug/2016 7:19pm
wa collection boleh hubungi saya012-21-64212
8Sedang Mencari Pemborong Pelbagai Produk - Thu 11/Aug/2016 2:31pm
jika berminat wasup natalia 012-2164212
9Meja Jepun - Thu 21/Jul/2016 6:41pm
harga berapa
10Pinang Kering - Mon 27/Jun/2016 12:31pm
019-7161015 nita berminat sila hubungi
11Mencari Pembekal Barang Runcit, Barang Kering dan Barang Basah - Sat 18/Jun/2016 4:10pm
hubingi natalia0122164212 kami pengeluar garam kunyit sangat mudah jimat masa dan yang penting bersih dan sedap..datang dengan origal n spicy..hanya gaul dengan ayam ikan daging atau sea food..dan terus goreng.kami menyedikan resipi tok anda pasti sedap dan jimat masa.kepada ingin jadi pengedar kami alu2 kan hubungi sekarang
12Mencari Pembekal Barangan Runcit untuk Canteen dan Hostel - Sat 18/Jun/2016 4:06pm
say boleh bekalkan garam kunyit sangat sedap dan mudah ..dengan garam kunyit kami dapt menjimat kan masa hanya gaul dengan ayam dan ketumbar dapat lah hasil ayam goreng rempah..dgn garam kunyit kami juga dapat hasilkan ayam bakar daging bakar dan seafood..kepada peniaga makanan sngt sesuai untuk mnjimatkan masa hubungi natalia 0122164212
13Mencari Barangan IKS untuk Dipasarkan - Thu 16/Jun/2016 5:47pm
saya ada garam kunyit home made memudahkan menjimatkan masa hanya gaul ikan ayam daging atau sea food dan terus goreng atau pon bakar..boleh di jadikan ayam goreng berempah hanya gaul dgn ketumbar siap hubungi natalia 012-2164212
14Mencari Kedai/Cafe yg Berkonsepkan Vendor - Fri 4/Mar/2016 2:16pm
tumpang iklan jika ada yg mencari vendor unyuk mkanan say ada pizza dan roti home made seiapa yg ingin menempah sila wasup 012-2164212 atau 012-6405460
15Bakery Cafe untuk Dijual - Fri 4/Mar/2016 2:11pm
tumpang ilan sesiapa yg ingin menempah roti untuk majlis boleh hubungi 012-6405460..atau untuk mkn biase2 pon boleh harga berpatutan home made roti panas2
16Tambah Pendapatan Tanpa Modal - Wed 9/Sep/2015 12:26pm
012-2164212
17Saya Ingin Jadi Dropshiper Sepenuh Masa. - Tue 1/Sep/2015 2:52pm
Kalau berminat was up 012-216421rm komisyen setiap helai palekat pants yg encik jual
18Harga Hebat Murah Gila Pampers Bosomi! - Mon 31/Aug/2015 4:43pm
Allahhuakbar bedosa tipu Duit org nk beniaga kesian sama2 Kita dlm m.com niw besatu tgk yg dh tau menipu Kita Cuba supaya org lain xterkena tima kasih pada mzmz ..
19Mencari Pembekal Kunyit Fresh & Bawang Goreng - Fri 28/Aug/2015 5:34pm
Area mane
20Ingin Membuka Cafe Santai - Fri 28/Aug/2015 3:23pm
Saya sangat stuju jeffri sngt padu Dan jitu pandangan awak
21Mencari Tukang Jahit Pukal (Selendang, Shawl, Bajukurung Kedah) Area Kedah @ Kelantan - Sun 23/Aug/2015 2:07pm
Boleh was up 012-2164212...area Kuala krai jaitan kemas harga berpatutan..confomm murah
22Mencari Tukang Jahit Pelikat Pants di Kota Bharu - Sun 16/Aug/2015 5:01pm
SALAM SAYA AREA KUALA KRAI JIKA BERMINAT BOLEH HUBUNGI 012-2164212.HARGA PUKAL SANGAT MURAH
23Pemborong Pelbagai Barangan Terbesar - Wed 5/Aug/2015 4:11pm
Email katalog natalia_cantek@ yahoo.com
24Ada Sesiapa Boleh Tolong I Detect Alamat Scammer Nih Tak? Please. - Tue 4/Aug/2015 8:43pm
Allah byk tu ambil Duit org..mintak Allah lembutkan hati pulangkan Duit blk.takut siksaan Allah.ingatlah org yg mengambil Duit org cara menipu
25Nak Start Bisnes Frozen Food - Tue 4/Aug/2015 8:02pm
Area mane
26Borong Pakaian Lelaki Dengan Label Anda Sendiri - Sat 1/Aug/2015 4:34pm
Kepada yg ingin berniaga palekat pants atau ingin membeli dgn harga murah dgn corak yg cntik was up 012-2164212 sblom hubs stock
27Mencari Penjual Borong Barang Trend dan Terkini - Sat 1/Aug/2015 4:10pm
Berminat dgn palekat pants was up Natalia 012-2164212
28Tumpang Barang Area JB - Sat 1/Aug/2015 4:08pm
Tumpang Iklan saya nk tumpang palekat pants jika berminat was up 012-2164212
29Lot Kedai untuk Sewaan (Hasil Tani) - Sg Pelek Sepang, Selangor - Sat 1/Aug/2015 2:54pm
Untuk kunyit serai boleh hubungi 012-2164212
30Vendor Wanted Shah Alam - Sat 1/Aug/2015 2:49pm
Berminat jug a012-2164212
31Last Call! Tapak di Ruang Legar Arked Mara Jalan Melayu, Klang (Indoor) - Tue 14/Jul/2015 5:21pm
Ni letak BRG je ke pastu pihak anda uruskan or just SewA tapak
32Mencari Ahli Group Whatsapp 1malaysia & Group Warga Johor - Thu 9/Jul/2015 1:17pm
Nak juga 012-2164212
33Bersedia Menerima Tempahan Makanan untuk Majlis - Thu 9/Jul/2015 1:04pm
Tumpang Iklan ye.ada menyediakan karipap frozen untuk tempahan 012.2164212.sang at sedap.perisa rempah Kurma daging
34Mencari Pembuat Kuih Muih Frozen - Johor - Mon 6/Jul/2015 4:39pm
Saya jual karipap frozen perisa rempah kurma di jamin bersih sedap halal was up 012-2164212
35Masuk Produk ke Tesco - Mon 6/Jul/2015 2:26pm
Boleh tumpang produk karipap perisa rempah Kurma sangat sedap saya jamin sedap bersih halal...was up Natalia 012-2164212
36Group Telegram untuk Muslimah Online Business - Mon 6/Jul/2015 1:17pm
Ada was up je telegram xde..012-2164212
37Whatsapp Group untuk Perbincangan Perniagaan - Mon 6/Jul/2015 1:12pm
Add saya Natalia 012-2164212
38Cari Pembekal Barang Mentah dan Frozen - Kelantan - Sun 5/Jul/2015 11:24am
Jika berminat boleh hubungi saya mengeluarkan karipap frozen inti rempah Kurma daging Kurma ayam Dan karipap perisa satey harga murah sedap di jamin bersih home made.was up Natalia 012-2164212
39Tapak Carboot Sale Ramadhan Tesco Extra JB (Hot!) - Tue 30/Jun/2015 5:13pm
Nak Tapak kat area Masai call Natalia 012-2164212.rm100 bermula Dr 5 HB until 16 HB.julai
40Vendor Wanted Shah Alam Kontrak 1bulan Sahaja - Sun 28/Jun/2015 4:50pm
tumpang iklan kedai dioptre di s.alam kedai ini menjual cermin mata pelbagai jenama harga berpatutan beli satu frame dapat harga spek kedua dengan harga 50% diskaun..contac lesn pon ada bli 2 kotak dengan harga rm50..hubungi natalia 012-2164212 sebarang pertnyaan...ada sediakan khidmat nasihat berhubung mata...
41Vendor utk Butik Diperlukan @ Damansara Damai - Fri 26/Jun/2015 12:45pm
tumpang iklan ye sesiapa yg ingin menyewa bazar ramdhan di dewan sebaguna masai pada 5.7.15 sampai 17.7.15..harga bazar rm200 tempat sngat stratgik ada progrm setiap mlm ramai pengunjung.berminat hubungi natalia 012.2164212
42Mini Katering Hanya RM1. - Sun 24/May/2015 9:58am
Tumpang iklan saya mengambil tempahan membuat pulut kuning.untuk majlis atau untuk majlis hari terbuka was up 012-2164212
43Promosi Katering 2015 - Sat 23/May/2015 7:55pm
salam tumpang iklan ada yg nk tempah pulut kuning wasup saya 012-2164212 masakan klantan
44Mencari Kedai untuk Letak Kuih Raya Secara Consignment (Area JB) - Sat 23/May/2015 7:51pm
salam tumpang iklan sesiapa yg ingin tempah pulut kuning boleh wasup 012-2164212 area tampoi johor
45Benih Serai Peha Ayam untuk Dijual - Sat 23/May/2015 7:35pm
sikit boleh bli ke
46Peluang Perniagaan Produk Makanan (Sejuk Beku) Pau D^Sanjung - Sat 23/May/2015 5:43pm
SALAM WARGA MAJALAH TUMPANG IKLAN ADA SESIAPA YG NK TEMPAH PULUT KUNING UNTUK SEBARANG MAJLIS SILA HUBUNGI WASUB 012-2164212..UNTUK TEMPAHAN KARIPAP PON ADA HARGA SNGAT BERPATUTAN RASA SEMESTI NYE SEDAP..
47Vendor Diperlukan di Butik Eksklusif (Pulau Pinang): Mosleema Exclusive - Sat 16/May/2015 1:42pm
BERAPA SEWA SAYA ADA PALEKAT PANTS KALAU BERMINAT WASUP SAY NATALIA 012-2164212
48Dropship & Tailor di Penang - Fri 15/May/2015 7:37pm
salam tumpang iklan kepada pelajar atau suri rumh yg ingin menjalankan perniagaan secara kecilan boleh menghubungi saya ada palekat pants yg pelbagai corak saya bagi harga borong tok anda 012-2164212 natalia
49Mencari Pembekal Pakaian Muslimah Plus Saiz - Mon 11/May/2015 1:02pm
SAYA ADA PALEKAT PANTS..SELUAR TU SANGAT SELESA TOK YG BADAN BERSAIZ BESAR..SILA WASUP NATALIA 012-2164212 TOK BLI BORONG KAMI AKAN BG HARGA YG MENARIK.BIASA SEHELAI DI PASARAN RM60 DENGAN KAMI HARGA DAPAT MURAH DALAM RM30 SEHELAI
50Vendor Wanted Shah Alam - Sun 10/May/2015 5:49pm
SAYA DAH WASUP