Sony PSP - 3000 Slim 16gb - Baru & Murah
Rwan - Tue 28/Jun/2011 2:59pm [Last Comment]
Kepada warga majalah.com,

saya ada beberapa set sony psp-3000 16gb untuk dijual. Warna yang ada;

- Pearl White
- Piano Black
- Vibrant Blue
- Bright Yellow
- Radiant Red
- Mystic Silver
- Sprinted Green

RM500 satu set

Email : merahwan@gmail.com

Niche: Pengedar Permainan Kanak2
     
  1. Kacak Boy - Tue 28/Jun/2011, 3:20pm
    Baru ke??harga market brape??  
  2. Norasiah Ismail - Tue 28/Jun/2011, 3:40pm
    x boleh murah lagi ke  
  3. Katsuo - Tue 28/Jun/2011, 3:43pm
    asal murah sangat? set china punya ke sony?  
  4. Ifahman - Tue 28/Jun/2011, 5:24pm
    baru ke secondhand? tapi kalau secondhand..harga RM500 tu mmg dah standard....tapi klu baru RM500 tu mcm murah sangat....set china ke?  
  5. Amer 17 - Tue 28/Jun/2011, 10:22pm
    bleh email gambar kat sy x?
    email :teamer_85@yahoo.com  
  6. Rosz 2 - Tue 28/Jun/2011, 11:14pm
    rosz_burger@yahoo.com  
  7. Arza - Tue 28/Jun/2011, 11:46pm
    sy br blk hadyai..tulis sony .harga 150.00.bila tanya china mari...
    klu ori mmg kira murah tu 500...so hati2 membeli..barang yg selalu kids main nie kena yg ori baru tahan lama..  
  8. Shaiful Asuad - Wed 29/Jun/2011, 9:54pm
    as salam,boleh tau lokasi??cara pembayaran??  
  9. Ifahman - Thu 30/Jun/2011, 10:27pm
    kalau setakat nak bagi budak2 kecik main...tak yah beli psp yang sampai rm500....ada yang jual psp gameboy...herga RM200 sahaja....saper2 berminat inform i.... hehehehe  
  10. Alex 14 - Tue 11/Oct/2011, 9:14pm
    Saya ade jual PVP game console dengan 999999 games!!

    Console specs:

    1)Handheld game console with 3" color
    2)8 bit game player
    3)support over 20000 games
    4)AV cable is available for TV-out function
    5)999999 in 1 game cartridge is available
    6)Rechargeable Li battery operated and an AC charger is included

    Warna console boleh dipilih:
    Hitam, Silver, Merah, Pink dan Biru

    Semua hanya untuk RM98

    Sila sms 0199881210 untuk reserve unit sebab stock cepat habis  
  11. Mohd Nasrul 5 - Sun 1/Apr/2012, 11:42am
    Ada lagi tak PSP ni?  
  12. Muzul - Tue 10/Apr/2012, 8:12pm
    ada lagi ke ?  
  13. Hass 3 - Wed 11/Apr/2012, 4:41am
    Alex 14 boleh email katalog tak pd hass_811@yahoo.com.my  
  14. Datukkiut - Sun 17/Jun/2012, 9:42pm
    alex plz email catalog to datukkiut@yahoo.com.my  
  15. Riq 2 - Wed 18/Jul/2012, 1:00pm
    2nd hand baru 250 cari kat mudah.my  
  16. Mohd Nazrul - Mon 12/Nov/2012, 12:46pm
    alex 14,

    boleh email detail kat nzrul84@gmail.com  
Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)