Simpan RM120 Bulanan, Pulangannya RM40-80k Setahun
Vemmasabah @ Mencipta Peluang Kekayaan - Mon 27/May/2013 2:59pm [Last Comment]
As salam dan salam sejahtera

Formula Simpanan Bijak - ISF (intelligent savings formula). Tambah harta anda secara mudah dan selamat.

Simpan rm120 setiap bulan, pulangannya rm40k ke rm80k setahun.

Syarikat antarabangsa dan listed di bursa malaysia.

Pencerahan malam ini
Tarikh: 27-5-2013
Masa: 9.00 malam
Tempat: No 16B, Tingkat 2, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya (blkg pjbt SUK), Ipoh.
Cntc 010-544-3000
whatapps: +6019-3817269
Email: doowan_lee@yahoo.com


penerangan untuk kawasan lembah kelang dan perak sahaja

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Hantar Trafik Ke Web - Thu 16/May/2013, 3:09pm
Webiste yang kurang traffic susah nak buat orang berniaga.. atau nak buat pengiklanan yang diberikan.

Saya akan hantar traffic dalam website anda sebanyak 100,000 pelawat dalam masa yang tertentu

Baca dulu di : http://goo.gl/1wPHR  
2. Agen Kereta Bagus - Thu 16/May/2013, 3:27pm
RM39 - power!!
web : www.amgint.biz  
3. Nour Ain Beauty - Thu 16/May/2013, 4:03pm
Masalah JERAWAT tiada lagi dengan produk yang bagus dan digunakan tanpa was-was

http://goo.gl/vMgNh  
4. Siti 817 - Fri 17/May/2013, 12:54pm
Email detail pd sy sitishuhaili@yahoo.com

Tq  
5. Reminder2020 - Fri 17/May/2013, 3:15pm
BISNES MCM NI BANYAK PENIPU -0 JAGAJAGA  
6. Vemma Kelantan - Fri 17/May/2013, 4:15pm
tak baik tuduh2 cmtu, dngar dulu pnrangan bru buat kputusan n stlh dgar kmi tk pksa pn, some want some wont so what - NEXT  
7. Azuan 23 - Fri 17/May/2013, 7:34pm
detail please to one_392@yahoo.com.my  
8. Razimy - Fri 17/May/2013, 8:05pm
razimylancer@yahoo.com plz email detail  
9. Danny 19 - Fri 17/May/2013, 8:12pm
detail please dani_krete@hotmail.com  
10. Maju Berkat Muafakat Ent - Fri 17/May/2013, 8:52pm
Send detail remy7348@hotmail.com  
11. Ingin Tahu 5 - Fri 17/May/2013, 9:40pm
Email detail ke bigshowtc@yahoo.com  
12. Joe 54 - Fri 17/May/2013, 10:02pm
email detail rar_pharm@yahoo.com  
13. Sabri77 - Fri 17/May/2013, 10:03pm
menghadapi masalah kewangan,, buntu dan beserabut..tidak tahu nak pinjam di mana dan tidak layak mendapat pinjawan
jangan risau.........

daftar disini http://www.duitraya.cc/sab77  
14. Crosby - Fri 17/May/2013, 10:19pm
Detail plz.. adrine.ren@gmail.com  
15. Nurda - Fri 17/May/2013, 10:52pm
email detail clone_tropper@yahoo.com  
16. Amie Hassan - Fri 17/May/2013, 11:11pm
detail...qhalammullah83@yahoo.com  
17. Mior 11 - Sat 18/May/2013, 1:51am
Detail ke mq_edu4u@yahoo.com
Tq  
18. Shah Zaidi - Sat 18/May/2013, 3:10am
Detail...kasyahzaidi@gmail.com  
19. Jho - Sat 18/May/2013, 3:57am
Kalau nak lebih mudah tanpa sebarang modal, boleh la try jawab survey online. Dorg bayar satu survey dari RM3 ke RM10 tok setiap satu survey. Tanpa sebarang modal pon. Kita jawab survey, company tu bayar duit kat kita..
Try ler, x rugi satu sen pon
Daftar kat http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=1953631
Sebarang info sila lawat http://ipanelonlinemalaysia.blogspot.com  
20. Kumanhensem - Sat 18/May/2013, 8:34am
hati2 warga majalah...kalu boleh jumpa dan minta salinan ic sebelum invest.  
21. Azam 17 - Sat 18/May/2013, 10:08am
Bukan senang nk cari duit...semua kena berhati-hati...jgn terlalu ghairah...nanti yg untung org lain...kita diperguna saja...  
22. Raden Mas Saigon - Sat 18/May/2013, 1:05pm
email pun tak jwb. Dasar nak menipu aje nih...  
23. Vemma Kelantan - Sat 18/May/2013, 6:42pm
saya brkursus di johor arini, nnt esk sy uruskn email, pkai tblet ni ssah ckit nk buat keje
tq kumanhensem, azam 17 & reden atas peringatan tuan2  
24. Airist Management Resources - Sun 19/May/2013, 1:51pm
salam..

suka bercakap lepas merupakan dosa utk diri yg bercakap...

nak tuduh org menipu pun .. fikirkanlah diri kita dl.. adakah kita tidak pernah menipu.. terutama menipu ALLAH dan RasulNYA...

sy orgnya jahil, byk dosa, makin lama sy nak dkt dgn ALLAH, makin gelisah hati ini... krn apa YA..??

krn makin takut sy dgn janji2NYA.. sy nie peminjam dan pemberikan pinjaman adalah ALLAH.. sy pinjamkan ALLAH, nama,umur,masa. nyawa, anak2..serba serbi semuanya pinjaman..

dan sy juga penipu dl... krn menipu ALLAH dan semua urusan kerja,solat dan macam2 lagi...

utk saudara vemma kelantan.. sy mempelajari sesuatu atas semua ini.. ALLAH nak kita jd pemimpin yg memimpin.. jd mcm Nabi s.a.w yg berdakwah utk ALLAH bukan utk manusia ataupun utk keluarga..

Kita adalah hambaNYA yg akan sentiasa diuji... ALLAH akan hantar org penipu utk diri kita, andai kita ditipu dan kita melenting maka kita tak berterima kasih pd ALLAH yg menghantarkan penipu tersebut utk kita semakin dkt dgn ALLAH.. inilah hakikat apa yg terjadi pd kita...

Kita byk2 salah dan suka mencari kesalahan org lain... sy lg2 byk salah.. dan byk dosa2.. moga2 ALLAH ampunkan sy dan ampunkan semua hamba2NYA.. dan sy mendoakan utk hidayah dan inayahNYA bg kesejahteraan drp malapetaka kehancuran yg kita dkt.. kita pula makin lalai dgn ujian2 ini..

wassalam...

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124

sy nak berdakwah dlm perniagaan utk mencari redha ALLAH... mudahan ALLAH akan mengutuskan hamba2NYA yg sama2 ada keinginan utk berjuang kerna ALLAH bukan krn keuntungan dunia ini.. amin... kirimkan utkku YA ALLAH... hambaMU yg sedia memikul amanah ini bersama2ku.. amin  
25. Vemma Kelantan - Sun 19/May/2013, 11:05pm
Saya dah email kpd yg berkenaan, penerangan lanjut sila hubungi hp saya, tq
Tq gak kepada
Airist Management Resources atas nasihat, semoga diberkahi Allah  
26. Vemma Kedah - Mon 20/May/2013, 7:45am
rayau saja di
http://www.rm20segera.com/?r=doowanlee
semuanya di sana..  
27. Cikgubiz - Wed 22/May/2013, 1:46am
Salam
Minta diemailkan kepada cikgumazerul@ymail.com  
28. Affy Luffy - Wed 22/May/2013, 9:18am
email detail dkat sy
pixie_meat06@yahoo.com  
29. Vemma Kelantan - Wed 22/May/2013, 11:19am
layari dulu http://formulasimpananbijak.blinkweb.com  
30. Mdanish 2 - Wed 22/May/2013, 4:51pm
Kalau berminat jana pendapatan setiap hari, boleh layari laman ini. Memang hebat, telus dan terbukti

http://goo.gl/J3Qhe  
31. Shezan85 - Thu 23/May/2013, 5:46am
boleh email detail kat sy. sepakatkaya@yahoo.com  
32. Vemmapahang - Thu 23/May/2013, 9:23am
shezan85: semua ada dalam ni

http://www.rm20segera.com/?r=doowanlee  
33. Tengku Fayzall - Thu 23/May/2013, 9:38am
Email kt saya jale765yahoo.com  
34. Airist Auto Part Services - Mon 27/May/2013, 6:25pm
salam...

email info ke airistaps@gmail.com

sy perlukan info lanjut mengenainya.. lokasi sy di kedah..

jika tuan perlukan lokasi utk meeting sy ada lokasi yg murah utk disewakan...

wassalam  
35. Jafnijamil 2 - Tue 28/May/2013, 12:10am
Email kt saya jafnijamil@ymail.com  
36. Nazman 7 - Wed 29/May/2013, 9:35pm
emel info  
37. Mdanish 2 - Fri 31/May/2013, 9:46pm
PELUANG BAIK UTK JANA PENDAPATAN.

http://goo.gl/5wAbL  
38. Mohd Shahnaz Bin Ramli - Sat 1/Jun/2013, 4:34pm
Mcm mana tu?
anaz2001@hotmail.com  
39. Khairul Naeim Khalip - Sat 1/Jun/2013, 4:40pm
explain kat saya boleh?
naeim_nz@yahoo.com  
40. Slayer - Sat 1/Jun/2013, 5:48pm
Nak tahu lebi lanjut
Hadrygerrard@gmail.com  
41. Mie85 2 - Sat 1/Jun/2013, 8:16pm
boleh kongsi mcm mn,?
qlate_mie85@yahoo.com  
42. Noriah Ismail 2 - Sat 1/Jun/2013, 9:56pm
Email saye
nor_vrg@yahoo.com  
43. Eyda 20 - Sat 1/Jun/2013, 10:41pm
Salam,
Ecosway~kedai farmasi/serbaneka, dberi percuma kepada anda!
1. Modal cuma RM5100 seumur hidup.
2. Kos operasi kedai dtanggung spenuhnya pihak syarikat.
3. Income activ/pasif yg sgt lumayan stiap bulan.
4. Prniagaan trjamin, juga boleh dwarisi.
5. Tiada rsiko prsaingan/kerugian krn dpantau spenuhnya pihak syarikat.
6. Tiada pengalaman? Jgn rsau, latihan dan bimbingan dberikan percuma.
Brminat? Segera call/sms 019-5761445*waheda* anda akan dbantu shingga berjaya, Insyaallah.  
44. Kerjakosong 8 - Sun 2/Jun/2013, 12:32am
tumpang lalu tt

agen broadband tanpa model
komisen 2kali sebulan terus ke akaun bank anda.

detail:

http://adf.ly/PlVif

(copypaste link,tunggu5s,skip AD)  
45. Nhd - Sun 2/Jun/2013, 9:58am
Eyda 20. tlong email details halimah_perhentian@yahoo.com  
46. Syahril 9 - Sun 2/Jun/2013, 4:22pm
Borong Sabun Beras Terrrrrmurah di Malaysia!!!
Mariiiiii mariiiiiiiii
017-6247230
azryantzzz@yahoo.com  
47. Suriyati Mustafar - Sun 2/Jun/2013, 6:48pm
emel detail ...arisya_nazhif@yahoo.com.my  
48. Adam Danish 2 - Sun 2/Jun/2013, 11:20pm
Salam.
Peluang memiliki perniagaan farmasi/kedai serbaneka sendiri yg bernilai lebih RM1juta dengan hanya bermodalkan RM5300 sekali sahaja. Hampir 90% ditanggung dan disediakan oleh pihak syarikat. ZERO RISIKO FOR UNLIMITED INCOME, FREEDOM TIME AND MONEY. Tiada yang mustahil dan komitmen kami ialah membantu anda untuk kita sama2 berjaya dalam bisnes kita ini.  
49. Moneyed - Mon 3/Jun/2013, 2:15am
PELUANG YANG TEPAT PADA MASA YANG TEPAT PADA PLATFORM YANG TEPAT...

Perintis Saham Hartanah dan Pre-IPO BSKL 2013

Pelaburan yang SELAMAT & TERJAMIN. Pulangan yg berganda... Shopping free...What u WANT? Rebutlah peluang utk mengandakan wang anda dengan PHYSICAL SILVER@ GOLD@ DIAMOND & PROPERTIES. Jangan tunggu sbb hari hari nilai saham E-share akan terus meningkat!

PM untuk pencerahan.  
50. Khairulj - Mon 3/Jun/2013, 9:46am
email kn....
khairullj@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 66 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..