Simkad Tunetalk
Gode - Sun 27/Jan/2013 7:58am [Last Comment]
Dapatkan perlindungan insuran kemalangan 100ribu dgn hanya menggunakan SimKad Tunetalk,info lanjut di www.jodeweb.com

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Gluta Collagen Berry s - Sun 27/Jan/2013, 9:39am
GLUTA COLLAGEN BERRY'S - KULIT CANTIK PUTIH GEBU. TAMPIL KURUS MENAWAN. TIADA JERAWAT!!

[[JAMINAN BERKESAN DALAM 7 HARI]]

Ekstrak Maqui Berry+ Kolagen Marin 5000mg + Ekstrak Peach + Ekstrak BlueBerry + Ekstrak Delima + Oligo Fructose + Maltodextrin+ Vitamin C + Vitamin A + Vitamin E + Glutathione + Garnicia Cambogia + Oligo Fructose

Gluta berry's Collagen 5000mg adalah serbuk minuman antioksidan tinggi dari Collagen, Maqui Berry, Blueberry serta sari ekstrak herba untuk kecantikan wajah dari dalam dan peningkatan tenaga. Ia kaya dengan aktioksidan anthocyanin dari Maqui Berry (3 kali ganda antioksidan berbanding acai berry), enzim dan polyhenol serta aktioksidan glutathione.

KLIK

http://ll.my/gluta

Kelebihan Gluta Collagen Berry's

1. Membantu Mencerahkan kulit dalam masa yang singkat

2. Menganjalkan kulit, menutup liang roma dan melicinkan kulit.

3. Mengurangkan kusam dan tona kulit yang tidak sekata

4. Membantu mengurangkan keguguran rambut.

5.Membantu mengurangkan berat badan.

6. Melancarkan peredaran darah.

7. Penggunaan berterusan mengurangkan bilangan kepadatan dan kejelasan kedutan.

8. Membantu menurunkan kadar keasidan badan.

9.Anti Penuaan- Membantu proses awet muda melalui antioksidan dan melalui pembaharuan dan pengaktifan sel.

10. Menghilangkan Jeragat, Parut Jerawat & Menyembuhkan Jerawat

11.Mengetatkan Faraj & Melancarkan Perjalanan Haid.

12. Mengurangkan Risiko Kanser Dan Tumor.

13.Mengurangkan Masalah Katarak atau Rabun & Sakit Lutut

14.Meningkatkan Keghairahan Seks & Tenaga

15. Membantu Menstabilkan Pesakit Yang Mempunyai Penyakit Jantung, Sembelit, Buasir, Kencing Manis, Darah Tinggi, Strok, Gout, Migraine, Selesema.

16. Meningkatkan pembentukan otot baru yang lebih padu dan padat agar badan tidak menjadi lembik dan gelebeh. Otot baru ini akan membakar lebih banyak lemak

UNTUK KETERANGAN LANJUT..

http://ll.my/gluta  
2. Mie 84 - Sun 27/Jan/2013, 11:03am
Slam..Tumpang Iklan..tk
Promosi Broadband (Unlimited) RM28 Sahaja!UNLIMITED - Sim Kad PERCUMA!!NO Contract, NO Block!!!Sistem TOPUP mudah sahaja kat mana2 centre!!
Berkelajuan Tinggi - 7.2Mbps (selebihnya percuma) (Pospaid sahaja)
TAWARAN pakej : PROMOSI HANYA RM28 SEBULAN!!!
Boleh guna di Telefon Bimbit atau Komputer!!
(Area KL/Selangor dan Johor DIUTAMAKAN!!
Sila JUMPA buat temu janji segera OK!)
Nak INFO penuh??Telefon 0177814153 - Daftar FREE sekarang - yg MINAT sahaja!! SMS atau Telefon saya 0177814153 untuk PROMOSI ini!!!!TQ  
3. Beautyrich - Sun 27/Jan/2013, 11:07am
Nak Melabur atau Menyimpan Duit?
Dua2 BOLEH!!DIVIDEN bulanan tetap DAPAT!!15%-30% ok?
Simpanan Duit ataupun MELABUR (dlm bentuk saham : 1 lot=RM700) dapat DIVIDEN setiap Bulan (15% - 30%)
Ajak kawan2 join sama simpan duit - dapat lagi 10%! Kawan dpt Dividen, kita PUN dpt % lagi!Terus ke AKAUN TIAP@ bulan - Selagi ADA Simpanan Pokok:dpt BONUS!
Bonus lain ada...lagi banyak lagi MANTAP income!!
BONUS saja2 menanti anda...Simpan banyak2 duit tu sambil laburkan sahaja - Sykt dah 20 tahun beroperasi
YAKIN NAK DIVIDEN sahaja sila telefon atau SMS rakan kami 0197867487/0127523092
MAAF ya TIADA info melalu emel ok!Terima kasih
Talian RM: 0197867487/0127523092  
4. Ahmad Mazlan Ali - Sun 27/Jan/2013, 11:19am
kerja senang....klik klik iklan je anda akan di bayar komisen setiap minggu terus ke akaun Bank...daftar percuma di http://iluvurl.com/klikdapatduit atau register terus ke syarikat di www.clickads4profit.com/zwallet711  
5. Rijal 3 - Sun 27/Jan/2013, 11:54am
Menjual dan membeli di

www.negonego.com  
6. Info Terkini - Sun 27/Jan/2013, 12:20pm
Iklan Percuma Di Facebook

http://bit.ly/14nytK8  
7. Shahbiz - Sun 27/Jan/2013, 1:35pm
Nak income atau pulangan hngga 35% setiap bulan tp duit boleh witdraw setiap hari atau setiap minggu?Simpanan anda pula di lindungi..Sila hubungi 0176693037 dan rebutlah peluang ini  
8. Azlanaziz - Sun 27/Jan/2013, 2:52pm
Iswara LMST tahun 2004.Untuk dijual segera.
Power stering dan sport rim.
Free accident.
First owner.
Bahagian depan, atas dan belakang warna dah mati. kene cat balik
Enjin masih berkeadaan baik.Maintain every 5000km.
Pintu tepi ada dented sikit2 tu biasa lah.

Lokasi kereta Seri kembangan.
Boleh nego nipis lagi untuk serius buyer.
Call/Sms kalau nak tengok kereta.
RM6999
012-2950785  
9. Mohd Hashim 2 - Sun 27/Jan/2013, 5:31pm
Bagaimana RM5 Mampu Menjadi RM3,000,000.00 +++(Cuba Dulu Baru Tau)...  
10. Maxrobo - Sun 27/Jan/2013, 5:45pm
Promosikan di sini produk anda. Max Range OF Best Offer - www.maxrobo.net
Mudah, pantas dan percuma.  
11. Azmie 42 - Sun 27/Jan/2013, 6:56pm
Saya berminat untuk menyewa ruang niaga tapak pasar malam di puchong.sekiranya ada boleh menghubungi saya di talian 0195577729 azmee.  
12. Efrah - Sun 27/Jan/2013, 9:12pm
Salam..adakah lama tunggu 1
thn utk dividen? kalau ingin
merasa dividen setiap hari dgn
hanya menyimpan, singgah
sini..baca, faham, tentukan..
wat pilihan bijak... tq..
stnadjuster@gmail.com ,
0178265351 ,
www.ecofuturefund.biz/
MOHDREZDWAN
www.vvipclub88/syarezdfia  
13. Suhana 57 - Sun 27/Jan/2013, 9:33pm
Bekerja Siang Malam Mengumpul Dana Bersara. Selepas berjuang 30 tahun, anda hanya boleh belanja RM475 sebulan. Relakah anda? Hubungi saya, 017-6932110 utk suatu perubahan utk keluarga anda...  
14. Biz On Air - Sun 27/Jan/2013, 10:05pm
Bisnes online yang mudah dan murah.
Sudah berusia lebih 3 tahun tapi tetap mendapat sambutan.

http://www.rm20segera.com/?r=netbiz  
15. Tempahblogniaga - Mon 28/Jan/2013, 7:54am
MASUKKAN IKLAN PERCUMA DI
WWW.JOMIKLAN.MY

REGISTER/LOGIN VIA FACEBOOK:TIDAK PERLU EMAIL PENGESAHAN.TERUS LOGIN DAN MASUKKAN IKLAN ANDA DI JOMIKLAN.MY


PENGGUNA JOMIKLAN.MY BOLEH MEMASUKKAN IKLAN TANPA BERDAFTAR.WALAUBAGAIMANAPUN KAMI MENGGALAKAN ANDA UNTUK BERDARTAR SUPAYA ANDA DAPAT MENGURUSKAN IKLAN ANDA DENGAN LEBIH MUDAH.BUKA STORE IKLAN ANDA DI JOMIKLAN.MY...

TQ SUPPORT JOMIKLAN.MY

semoga perniagaan anda bertambah maju :)  
16. Hafiy 4 - Mon 28/Jan/2013, 8:41am
Projek G-iLA 2013 ( BIG BIG BIG PROJECT FOR THIS YEAR )
Modal hanya usd9.95 = rm30 jer, produk apps utk handphone ditambah pula dengan plan matrix 3 x 7 dan dikuasakan lagi dengan matching bonus, perggghhhh terlalu hebat.. sape cepat join leh duduk posisi atas. Launching bulan feb ni, boleh je daftar sini ye : http://www.iLivingApp.com/myapplication/
Bayaran blh terus buat guna debit kad or credit card anda, jika kedua duanya tiada blh bank in ke akaun bank sy yer utk tujuan pengaktifan.. PM ME NOW...ila_leader@yahoo.com.my
JOMMM REMPIT DI ALAM MAYA....
Hulurkan Tangan Anda Dan Kami Di iLA Pasti Menyambutnya... :)  
17. Rafidah 53 - Mon 28/Jan/2013, 9:41am
Macam Mana Nak Masukkan Iklan Sementara Majalah.com Tengah Upgrade?

Assalamualaikum warga majalah.com... Kat sini saya nak share 1 tips mcm mana kita boleh masukkan iklan sementara majalah.com tgh upgrade. Salah satu cara yg paling ramai org buat skrg ni ialah dengan menggunakan amboi.com.my. Ia adalah sebuah website pengiklanan percuma mcm mudah.my, tp approval dia senang & cepat sikit. amboi.com.my bukan pesaing kpd majalah.com, tp lebih kpd pelengkap majalah.com.

Kenapa makin ramai yg gunakan amboi.com.my? Kat sini saya share 10 sebab kenapa amboi.com.my semakin hari semakin popular.

1. Kita boleh masukkan iklan lepas pukul 3. Pukul 3 pagi pun saya try boleh approve lg.

2. Tak perlu nak tunggu 30 hari utk masukkan satu iklan. Nak masukkan hari2 pun boleh.

3. Iklan yang kita dah buat kalau tersilap boleh edit, tak perlu nak kena buat iklan baru pulak.

4. Boleh masukkan gambar, senang customer faham mcm mana brg yg kita jual tu.

5. Kalau org nak cari iklan kita pun senang sikit. Dia ada mini search engine sdr.

6. Tak perlu nak bukak amboi.com.my utk check kalau2 ada org berminat dgn iklan kita, amboi.com.my akan hantar email kat kita kalau ada org yg berminat.

7. Boleh login guna akaun facebook atau google je. Tak perlu register akaun amboi.com.my pun boleh masukkan iklan.

8. Iklan kita akan dimasukkan ke facebook & twitter secara automatik. So iklan kita akan keluar kat news feed sape2 yg Like amboi.com.my kat facebook atau yg follow kat twitter.

9. Kita boleh klik ?Like? or ?Tweet? kat iklan kita. Kalau kwn2 kita berminat pun dia boleh like & retweet jugak & sebarkan pasal iklan kita.

10. Kalau iklan yg kita cari belum ada kat amboi.com.my kita boleh set email alert dulu. Nanti kalau dah ada kita akan dpt email drp amboi.com.my.

amboi.com.my bg kebebasan utk pilih kategori iklan kita, so kita pilih la kategori yg paling sesuai. Kalau takde sgt dah kategori tu pilih je la 'lain-lain'. Pilih kategori ni penting sebab kalau org tgh cari keja tiba2 jumpa iklan pasal jual brg dorg boleh buat report. Kalau byk sgt iklan yg berulang pun org boleh buat report jugak. So gunakan kemudahan yg ada dengan bertimbang rasa.

Jadi lepas ni boleh p terus kat amboi.com.my & masukkan iklan kita kat sana dulu. Nanti kita boleh copy link iklan kat amboi.com.my tu paste dlm majalah.com pulak. So member2 kat majalah.com boleh tengok iklan kita siap dgn gambar2 sekali!

Harap tips kali ni membantu!  
18. Wan Mohd Haniff Wan Hamat - Mon 28/Jan/2013, 5:17pm
Penipu semua  
19. Djkaled - Tue 29/Jan/2013, 9:52am
Ini semua poyo

adakah anda ingin kaya?
tanpa bekerja?
hanya dduk dirumah tonton tv atau tidur sahaja
dan duit masuk setiap menit

hanya perlukan sedikit usaha dan tenaga sahaja...YA sedikit sahaja

Memperkenalkan Kentut sekali dapat 1000!!!!
ketahui rehsienye di www.kentutwang.com!!!

tempat adalah TERHAD!!!!

kentut sekali RM1000!
Kentut 10 kali dpt RM10,000!!!!!!!!!!

kentut juga perlukan usaha dan energy juga

JANGAN BERLENGAH!  
20. Kumanhensem - Wed 30/Jan/2013, 8:33pm
sampai kentut pon dapat duit?.....gila apa?.....kekekekekeke  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..