Djkaled

Profile
Forum NickDjkaled
RegisteredWed 9/Nov/2011, 11:04pm
Topics by Djkaled
1Mencari Bracket Antenna (1) - Mon 14/Jan/2013 12:31pm
2Cyber Cafe Untuk Dijual Kuala Lumpur (4) - Fri 14/Dec/2012 11:06am
Comments by Djkaled
1Wifi Booster dan Wifi Percuma - Wed 13/Feb/2013 10:12am
Perhatian! Kami tidak akan bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang wujud dalam penggunaan perisian ini... Risiko menceroboh wifi jiran/personal adalah di atas tanggungjawab anda sendiri.. statement itu hanya terpakai jika tiada software tersebut yg dijual sekali. jika dijual sekali statement itu tidak sah disisi etika dan agama. Mencuri adalah haram
2Saya Beritahu Cara Senang Menang Nombor 4d (Magnum, Sports Toto, Damacai, Singapore Pools) - Thu 31/Jan/2013 8:49am
hanya efektif kalau 1 org je tau skrg dah berorg org dah n nak tahu persaingan dah ada
3Cari Funder utk Beli Perniagaan Cyber Cafe - Tue 29/Jan/2013 12:10pm
lagi malang ...dia fitnah india tempat dia sewa..dan guna sentimen kaum padahal dia la yg teruk...penipu dan pura-pura
4Cari Funder utk Beli Perniagaan Cyber Cafe - Tue 29/Jan/2013 12:07pm
Myoffer2u adalah penipu dan pemfitnah bernama Shah Emas 1980 dah tipu dia dia nak cover balik tipu org dunia boleh lepas bro... akhirat nti jawab la
5Bisnes Dobi untuk Dijual - Puchong - Tue 29/Jan/2013 12:04pm
Myoffer2U berhati2 berurusan dengan org bernama Shah tu Pembelit dan Pemfitnah berbangsa melayu menggunakan sentimen bangsa
6Pusat Komputer Berinternet Untuk Diambil Alih 25k - Tue 29/Jan/2013 11:58am
Baik punya ayat shah dulu ko kata kat aku "jumpa india dengan ular bunuh india dulu" Tapi perangai serupa ular. India pun lagi baik dari tu.Kesian India tu ko fitnahkan. Lepas tu ko kata org lain plak yg ckap psal tolong melayu... memang pembelit lebih hebat dari ular
7Mencari Kerja Part Time. Waktu Malam - Tue 29/Jan/2013 10:20am
jom buat kerja part time yg lumayan n mudah bangat Kentut sekali dapat 1000!!! layari www.kentutwang.ch
8Cyber Cafe Untuk Dijual Kuala Lumpur - Tue 29/Jan/2013 9:55am
Cyber Cafe telah dijual. Harap maaf pada yg contact saya xreply tu.
9Simkad Tunetalk - Tue 29/Jan/2013 9:52am
Ini semua poyo adakah anda ingin kaya? tanpa bekerja? hanya dduk dirumah tonton tv atau tidur sahaja dan duit masuk setiap menit hanya perlukan sedikit usaha dan tenaga sahaja...YA sedikit sahaja Memperkenalkan Kentut sekali dapat 1000!!!! ketahui rehsienye di www.kentutwang.com!!! tempat adalah TERHAD!!!! kentut sekali RM1000! Kentut 10 kali dpt RM10,000!!!!!!!!!! kentut juga perlukan usaha dan energy juga JANGAN BERLENGAH!
10Mencari Pembeli External Hard Disk Buffalo dgn Harga Terbaik! - Tue 15/Jan/2013 4:04pm
saya xfikir itu harga yg murah... harga Ext Harddisk telah turun kepada bawah RM200 di Klang Valley.
11Promotions for Laptop And Pc 2013 - Tue 15/Jan/2013 3:58pm
saya mahu tahu spek yg ada secara list kerana lebih mudah. sila emailkan ke pantaiwifi@gmail.com
12Dengan RM100, Kuatkan Signal Wifi di Kediaman Anda! - Tue 15/Jan/2013 3:46pm
saya harap tuan dapat mempertimbangkan utk tidak menyertakan software hack tersebut. Adalah tidak adil kami penat2 membayar utk internet tetapi dicuri pula org yg pentingkan diri. Mencuri adalah haram walau apa cara dan akan dituntut.
13Penubuhan Koperasi Bagi Warga Majalah.com - Mon 14/Jan/2013 12:41pm
mcm mana nak sertai? pengurusan oleh pemilik majalah.com juga ke?
14Cyber Cafe System for Sale - Mon 14/Jan/2013 11:50am
xperlu marah2 En. Hefini.... sabar
15Saya Mahu Beli Komputer Rosak/Lusuh Anda - Thu 27/Dec/2012 12:19pm
djkaled@gmail.com crt monitor terima juga ka?
16Membeli Komputer Rosak - Thu 27/Dec/2012 12:13pm
djkaled@gmail.com
17Cyber Cafe Untuk Dijual Kuala Lumpur - Thu 27/Dec/2012 12:05pm
Suleiman Di Kerinchi hubungi seperti nombor tertera
18Cyber Cafe Untuk Dijual - Sat 14/Jul/2012 2:56pm
email kan ke saya juga djkaled@gmail.com
19Partime 1 Orang RM100 di Bayar Cash. Cepat! - Wed 13/Jun/2012 9:50pm
mencari pekerja sambilan di Kerinchi waktu kerja 11pagi-7ptg... kerja sambilan waktu malam dari 7-12mlm juga boleh dipertimbangkan. Kerja sambilan sabtu ahad juga diperlukan. Internet cafe tahu komputer 0163699030
20Mencari Rakan Kongsi/JV/Pelabur Untuk Cybercafe - Tue 12/Jun/2012 10:05pm
djkaled@gmail.com
21Menyediakan Servis Import Tablet PC Dari China - Sat 9/Jun/2012 5:37pm
email me djkaled@gmail.com ...
22Cyber Cafe Setup, Membekal Komputer untuk Semua Sektor (Syarikat Mahu Pun Individu) - Johor - Sat 9/Jun/2012 4:57pm
saya mahukan detailnya boleh sendkan ke djkaled@gmail.com?