Sewa Tapak Niaga Sempena Jualan Raya 2014 - Seksyen 25 Shah Alam
Syuhada 71 - Fri 11/Jul/2014 12:05pm [Last Comment]
Kami membuka peluang kepada para peniaga semua untuk mempromosi barangan jualan anda sempena hari raya ini...

Anda boleh menyewa khemah promosi raya 2014 di luar dewan MBSA seksyen 25 Shah Alam sempena The Store Warehouse sale bermula pada 16/07/2014 sehingga 24/07/2014.

Sewa serendah RM150 sehari untuk khemah berukuran 10x10.

Jika berminat boleh hubungi Dr Fatimah Ahmad: 019-3132377 dengan segera!!!

Tempat adalah terhad!!

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Arzera Bussaina - Sun 13/Jul/2014, 12:25pm
Salam,
Tumpang iklan ya...
Saya nk let go tapak saya 5x6 (tapak yg di share) yg di Setia City Mall outdoor atas sbb hal kerja yg x dpt dielakkan. Boleh mula isnin ni - rm850 sahaja.
Hubungi saya segera utk tapak hari ni... 0129020507.
Terima kasih  
2. Pemborg Pelbagai - Sun 13/Jul/2014, 2:04pm
Salam sy nk sewakan tapak di kl sentral..selama 14 hari sehari rm 110...sesiapa berminat boleh call no ni 0129023493..crowd dr kalangan student...prefer jual monopod..n gadjet..  
3. Fara 164 - Mon 14/Jul/2014, 2:43pm
As salam, sesape nk sy consign makanan utk raya :-
1) Kuih Tat Nenas Homemade
2) Bahulu Inti Pelbagai Perisa (Coklat, Strawberry, Blueberry & Nenas)
3) Kuih Kapit (Peanut & Coklat)
4) Kerepek ubi & Pisang (Pedas, BBq, Jagung, Masin & mcm2 agi)

Leh wassap sy (Fara : 012-342 1984)  
4. Fara Liana - Mon 14/Jul/2014, 4:48pm
Salam.. Saya mempunyai satu tapak kosong untuk disewa di Giant Klang Sentral hanya RM 1100 sebulan.Boleh mula julai-ogos.

Details promotion space bagi sesiapa yg berminat :-

Harga tapak : RM 1100 / bulan
Saiz tapak : 10'' ?10'' kaki persegi
Jualan : Pakaian
Waktu berniaga : 10a.m - 10p.m

Sekiranya berminat boleh call/sms/whatsapp 0146474701 email:faraliana.wta@gmail.com  
5. Suzie Azijul - Mon 14/Jul/2014, 5:06pm
supplier borong baju raya, call/sms/whashapp ke 013-247 8750 utk info harga borong dan gambar  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..