Senarai Projek Perlukan Funder Serta Kontraktor G7 Dengan Seberapa Segera.
Syzo - Tue 13/Aug/2019 2:05pm [Last Comment]
PROJEK KERAJAAN
1. hospital LTAT 5B BOT konsep.
2. Projek Risda 1.2B
3. IDF Green town, senawang project for sale 10 psqft

PROJEK KERAJAAN YG PERLUKAN FUNDER
1. Rhu Seawater 6B - (perlukan Funder)
2. projek Lumut Perak 5.8B (funder or kont JV)
3. Apau Bay City - 10Billion (need Funder)

PROJEK YANG PERLUKAN KONTRAKTOR G7
1. Prefer Rakyat Projects (85M) (need kont G7) paymaster Bank
2. BB Plaza projek 8Billion need kont G7 (swasta)
4. Sg penchala development need kont G7 kos 200j (paymaster BG by progress claim)

PROJEK UNTUK DIJUAL (KERAJAAN & SWASTA)
1. Kuala Terengganu City Centre (KTCC) (150M) for sale (swasta) kos 1.5Billion
2. KPKT Melaka 60Juta for sale
3. KPKT projek for sale 3B / JV 70/30 500juta need nilai GDV 60B++

PROJEK MIX DEVELOPMENT
1. Horizon green beberapa mix development total kos sehingga 140B
2. Mix Development area DBKU (SARAWAK) 5Billion + UNIMAS 3Billion
3. Sport City Shah Alam mix development (swasta) 3Billion ++

PROJEK PERLUKAN MAINCON
1. PKNS projek 600Juta++ (maincon)
2. Projek Bukit Katil maincon 250juta

- Funder dan Kontraktor G7 yang berminat harap dapat sediakan profile Syarikat beserta bukti kmmpuan kewangan syarikat utk jalankan projek.
- Mempunyai sekurang-kurangnya modal 30% dari nilai projek di akaun syarikat agar perjalanan projek tidak terganggu.
- Profile syarikat hendaklah diserahkan semasa perjumpaan nnt dan diserahkan sendiri oleh owner syarikat. Tempat, masa dan lokasi untuk pertemuan akan kami maklumkan kemudian.

Whatsapp saya jika berminat.
+6016 387 4629
(syzo)

Harap dapat whatsapp bussines Card anda sebelum pertemuan diatur. Segala maklumat berkaitan projek adalah sulit dan pihak akan kami maklumkan semasa perjumpaan nnt.

- Whatsapp sahaja. Sebarang Panggilan telefon tidak akan dilayan dan pihak kami yang akan telefon anda nnt setelah mendapat maklumat yang kami perlukan melalui Whatsapp.

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Swasta | Kontrak Tender Kerajaan | Mencari Pelabur
     
  1. For - Thu 15/Aug/2019, 4:34pm
    Banyak nye project. Genuine ke:)  
  2. Rezqi 6 - Thu 15/Aug/2019, 7:08pm
    Biar btul..kerja susun projek ke  
  3. Therev 2 - Thu 15/Aug/2019, 8:54pm
    Saya ade cont dari china..kalau ade project yang ade paymaster bleh whatsapp saya 019-782 4954  
  4. Azham 20 - Thu 22/Aug/2019, 6:49pm
    Jangan setakat tunjuk projek tu projek ni, tapi dokumen takde, contoh LA. Sembang kosong  
  5. Reza 38 - Tue 3/Sep/2019, 12:20pm
    PROJEK KERAJAAN YG PERLUKAN FUNDER
    1. Rhu Seawater 6B - (perlukan Funder)
    2. projek Lumut Perak 5.8B (funder or kont JV)
    3. Apau Bay City - 10Billion (need Funder)

    Untuk project ni approval & LA dah ada ke?
    Kalau dah ada email saya copy LA utk saya pass kpd funder.
    FYI funder saya bukan local company.  
  6. Shahairil Sapingi - Sun 29/Sep/2019, 11:18am
    Projek JPS, RM 1.5B, direct deal n close urgent..wassp 0173198634  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)