Seminar 8jam Boleh Berbahasa Mandarin. Melalui Teknik yang Dipermudahkan. 25 Sep (JB) & 2 Okt 2011 (Bb Bangi)
Azlen 4 @ Intelligent Circle Management - Fri 12/Aug/2011 9:56am [Last Comment]
Ingin belajar BAHASA MANDARIN tanpa membayar yuran yang mahal. Cuba la dahulu mengenali BAHASA MANDARIN dengan seminar kami. pasti berbaloi...


"Seminar 8jam membongkar rahsia membaca dan menyebut BAHASA MANDARIN dengan tepat menggunakan kaedah EasyMandarin"

Tarikh : 25/09/2011 (Johor Bahru)
02/10/2011 (Bandar Baru Bangi)

Masa : 8.00 pagi - 5.00 petang


- Hampir semua yang mempelajari BAHASA MANDARIN tanpa mengetahui cara sebutan yang sebenar tidak akan berjaya menguasainya. Oleh itu, seminar ini adalah langkah pertama dalam mempelajari bahasa ini.


- Memperkenalkan Teknik EasyMandarin yang mana ia adalah 1 teknik yang mudah untuk menguasai BAHASA MANDARIN dengan cepat dan efektif melalui sistem Hanyu Pinyin.


- Terbuka kepada semua lapisan masyarakat yang berumur 16 tahun ke atas.


- Di akhir seminar, para peserta akan dapat menyebut setiap perkataan BAHASA MANDARIN dengan tepat.


TAHUKAH ANDA...!!!!

- Percaya atau tidak permintaan golongan yang boleh BerBAHASA MANDARIN sangat diutamakan dalam sektor swasta ketika ini.

- Membuka pasaran yang luas bagi menjalin hubungan perniagaan dengan Negara-negara yang menggunakan BAHASA MANDARIN sebagai medium komunikasi.



JANGAN LEPASKAN PELUANG INI, BERTINDAKLAH SEKARANG. TEMPAT ADALAH TERHAD.


Pantas, mudah, cepat dan sungguh efektif...

Penceramah ialah seorang anak jati melayu yang mahukan bukan penutur mandarin boleh berBAHASA MANDARIN sejajar dengan keperluan semasa...

DAFTARLAH SEKARANG.. 5 peserta pertama akan mendapat buku "Asas Pertuturan Mandarin dengan kaedah yang telah dipermudahkan secara PERCUMA"

sms atau tinggalkan e-mail DAN no telifon anda untuk mendapatkan borang penyertaan dan maklumat lanjut...

012-7433 443 - Azlen (easymandarin2u@yahoo.com)

019-6039 496 - Azril (letsmandarin@yahoo.com)

Niche: Kursus Dan Seminar | Pusat Bahasa
 
1. Amri 12 - Fri 12/Aug/2011, 10:01am
email kn

biszack@gmail.com

xde tulis pn brape yuran  
2. Asiah 5 - Fri 12/Aug/2011, 4:54pm
yuran?  
3. Latib - Sat 13/Aug/2011, 7:18am
email kpd saya keterangan lamjut
algojo56@yahoo.com  
4. Fatihah 7 - Sat 13/Aug/2011, 10:08am
saya berminat..emel miss_fatihah@yahoo.com  
5. Azlen 4 - Sat 13/Aug/2011, 10:17am
hai semua.. saya dah email... kalau xde dalam inbox, pls check kat SPAM folder... tq  
6. Nora Jay - Sat 13/Aug/2011, 12:34pm
nurulaien_gurlz@yahoo.com  
7. Ally 5 - Sun 14/Aug/2011, 12:24am
email me..suhaile5@yahoo.com  
8. Nabil 2 - Sun 14/Aug/2011, 12:03pm
email sy nabilsuffian@yahoo.com  
9. Norhayati 15 - Sun 14/Aug/2011, 12:39pm
emailkan details yaty_hashim80@yahoo.com  
10. Azlen 4 - Sun 14/Aug/2011, 3:30pm
hai semua...saya dah meial... tq : )  
11. Noriz 6 - Mon 15/Aug/2011, 6:40am
Emailkan Norbiz2010@gmail.com  
12. Abd Rahman Bin Abd Karim - Mon 15/Aug/2011, 11:00am
Saya berminat untuk menyertai kursus ini. Emailkan ke manlepeh@gmail.com  
13. Muhammad Syahman - Mon 15/Aug/2011, 1:06pm
email lina.msjaqua@gmail.com  
14. Haslina Binti Hassan Basri - Mon 15/Aug/2011, 2:39pm
Email dkt has388@yahoo.com  
15. Ha Inova - Mon 15/Aug/2011, 4:44pm
email me at driveline11@gmail.com  
16. Azlen 4 - Mon 15/Aug/2011, 5:06pm
hai semua...saya dah email.. kalau xde dalam inbox..sila check di SPAM folder... tq  
17. Khisiekaizer - Tue 16/Aug/2011, 2:34am
e-mail kn kat sj jugak....akmalkosnan@yahoo.com..tq..  
18. Hafizi 9 - Fri 19/Aug/2011, 11:22am
email kt saya hafizi_lucky@yahoo.com
0134456801/o137021272  
19. Mohd Noor 11 - Fri 19/Aug/2011, 3:37pm
email kn kat cahayayangterpuji@yahoo.com.. tq  
20. Abdul Jalil 6 - Sat 20/Aug/2011, 8:20pm
waduh..saya seneng banget ni..boleh emailkan kepada sy juga ajay5588@ymail.com. TQ  
21. Azlen 4 - Mon 22/Aug/2011, 5:20pm
hai semua... saya da email borang 2..
have a nice day!! :)  
22. Ctsuraya - Tue 23/Aug/2011, 9:12am
salam...emel detail plz tq
ssma_kancilmerah@yahoo.com  
23. Ster9 - Wed 24/Aug/2011, 3:10am
emailkan detail kat sy, amirahfariha@hotmail.com.. thanks  
24. Haszril - Wed 24/Aug/2011, 9:42am
hai.... kami dah email detail... tq.. : ) -Easymandarin2u  
25. Intan 123 - Wed 24/Aug/2011, 2:26pm
emailkan kat saya gak  
26. Kamarul 64 - Fri 26/Aug/2011, 10:45am
emailkan detail to, alisonaji@yahoo.com.. thanks  
27. Burunghantu - Wed 7/Sep/2011, 4:30pm
kalo masih ade tmpt kosong email dtl
d_evakiki7@yahoo.com  
28. Haszril - Fri 9/Sep/2011, 11:20am
Intan 123: mintak email addrs awk plz...

yg lain2 sy da emailkn semua.. hve a nice day!!  
29. Arefieyreen - Fri 9/Sep/2011, 9:05pm
Hi.bleh e-mailkn detail utk sy x?
arefieyreen@yahoo.com  
30. Amran 23 - Wed 14/Sep/2011, 9:58pm
emailkan detail pada saya
manzct@yahoo.com  
31. Ala 2 - Tue 4/Oct/2011, 8:17am
minat juga
sofeadanial@gmail.com  
32. Sulaiman Ghani - Sun 15/Jan/2012, 1:16pm
letto_mlk10@yahoo.com  
33. Man 83 - Wed 22/Feb/2012, 12:43pm
ade buat lg ke?
email sy : arrauby@gmail.com  

Page 1   (Total 33 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..