Sedang Mencari Pendapatan Tambahan
Mohd Rizal 6 - Tue 16/Feb/2016 1:59pm [Last Comment]
Saya sedang mencari sumber pendapatan tambahan bagi membantu keluarga. Buat masa ini pendapatan yang ada tidak mencukupi.
Saya pernah berniaga trading, tetapi gagal disebabkan payment yang tidak dibayar dan lain-lain hal.
Sekarang saya perlu mencari sumber pendapatan lain dengan kadar segera bagi menyelesaikan masalah dan membantu keluarga.
Mungkin ada yang boleh berkongsi peluang perniagaan...jika MLM (jual barang) saya tak berminat..
Harap dapat kongsi peluang....whatsapp saya 0196533366

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Rizlan Dani - Wed 17/Feb/2016, 12:21am
Salam...sy ada bisnes,,modal rm5......sorang join ..72 bln komisen......program telco postpaid Terbaru!!!!

Wasap nama lokasi kpd rizlan 0169713924  
2. Aizihni - Wed 17/Feb/2016, 7:04am
Salam Rizal..since dah ada trading nyer experience, jom join kitorang jadi financial konsultan kt CWA...
Hari rabu ni ..17 feb 16 , ada taklimat percuma tentang bisnes ni.
Min requirement: 21 years , spm with credit in math
Call/ wassap : 0125089234 - nasir  
3. Pemborong Mumayyaz - Wed 17/Feb/2016, 11:18am
Modal tak sampai hanya rm1000 pun..
Keuntungan lumayan inshaALLAH..

Anda tidak perlu pening soal laku atau tidak sbb anda akan jual produk TERLAJAK LAKU di pasaran kini!!
Kami terpaksa restock dgn kadar yg sgt cepat krn makin ramai yang dah nampak peluang KEEMASAN ini!!

Jom apa kata anda cuba bisness penjualan AL Quran Al Mumayyaz..jual secara online pun dh ok sbb mmg dh jadi VIRAL di laman sosial pun..kelebihan Al Quran ini dh jadi buah mulut customer2 tetap kpd bakal cus!

Nampak tak betapa MUDAHnya jual Al Quran ini??

Sy ingin membantu anda dgn memberikan HARGA BORONG terbaik dgn minimum 30 naskah shj!! Siap boleh campur saiz A4 dan A5 lagi total 30 pcs..

Nak postage atau COD pun boleh.

Boleh layari blog untuk lebih detail :
tafsirmumayyaz.blogspot.com

Atau Fb page untuk dptkan info terkini :
Pemborong Mumayyaz Termurah

Whatsapp Nur +60177846028 untuk pertanyaan atau tempahan.

COD : Pantai Dalam, Bangsar KL.  
4. Syz821 - Wed 17/Feb/2016, 3:56pm
Cuba program 'main kutu' besar-besaran pertama di Malaysia. Mengunnakan konsep derma menderma seikhlas hati. Derma RM60 untuk mendapat pulangan sehingga RM4000 daripada ahli-ahli yang lain. Sesuai digunakan untuk mengumpul modal perniagaan.

http://www.charityid.com/promo/pinjaman-tanpa-bayaran-balik/syzr8h21  
5. Hamirazulkifli - Wed 17/Feb/2016, 5:35pm
Jana pendapatan dengan produk susu kambing Mummylicious !!

Campuran susu kambing dengan makanan sunnah sesuai untuk seisi keluarga.

Untuk keterangan lanjut, hubungi
012 504 3295
mirasari.trading@gmail.com  
6. Aisy Akasia - Wed 17/Feb/2016, 7:58pm
Kami mencari agent atau dropship atau pemborong minyak urut bunga matahari. Jika berminat sila hubungi 013 562 3065  
7. Sambal Tumbuk Mak Ten 2 - Thu 18/Feb/2016, 12:26pm
Assalammualaikum & Salam Sejahtera.

Saya mencari agen untuk produk hot saya

1. Sambal Tumbuk Mak Ten

Syarat Utama ialah

1. Peminat Sambal Tumbuk Mak Ten bila da suka pasti tahu
macam mana nak jual nanti
2. Nak tambah pendapatan..
3. Ulang Syarat Pertama.

Hotline : 0173139147  
8. Bantuanmodal - Thu 18/Feb/2016, 5:00pm
MENCARI PELABUR/YANG INGIN MENAMBAH INCOM

-HANYA MENCARI PELABUR MODAL RM2000
-PERJANJIAN 6BULAN SAHAJA.
-SETIAP BULAN DIBAYAR RM400
-TAMAT PERJANJIAN MODAL + KEUNTUNGAN 5%
(SELAMA 6BULAN)

BERMINAT 0173429803

TERIMA KASIH..  
9. Adiefa - Fri 19/Feb/2016, 8:49am
AS-SALAM & SALAM SEJAHTERA

TAWARAN RAKAN NIAGA PART TIME BAGI PEMASARAN PRODUK KOPI PAK BELALANG (TIDAK PERLU KELUAR MODAL)

# MODAL 1K
# TIDAK PERLU KELUAR MODAL (PINJAMAN BANK DIURUSKAN)
# 100% SYARIKAT AKAN URUSKAN JUALAN
# AGIHAN UNTUNG DAPAT SETIAP BULAN SELAMA 12 BULAN (MASUK ACC)
# SYARIKAT KUKUH SEJAK TAHUN 2007

AGIHAN UNTUNG (TIADA SYARAT TERSEMBUNYI)
* AGIHAN UNTUNG JUALAN RM400++ (DAPAT SETIAP BULAN)
* BONUS TAHUNAN RM1K++

EXTRA BONUS
* BONUS RAKAN NIAGA RM300++ (DAPAT SETIAP BULAN)

TERBUKA KPD SEMUA PELAJAR, KERJA KERAJAAN, SWASTA, PESARA...RAKAN NIAGA PART TIME TETAPI INCOME FULL TIME

LUANGKAN MASA 10 MINIT UNTUK INFO
019-2912050 (ADAM)  
10. Usahawantopup 2 - Fri 19/Feb/2016, 9:46am
Tuan Rizal : Boleh lihat peluang di blog saya http://bit.ly/prkte7

Program BUat duit Sampingan antara paling mudah di dunia.

In shaa ALLAH
Wassap/Call saya di 0105374811  
11. Rizlan Dani - Mon 22/Feb/2016, 11:10pm
Bisnes online Telco Postpaid...xde yuran dealer..Modal rm5 jer..jana income rm17600 bln2 selepas bulan ke 3.......whatsapp...0169713924(rizlan)  
12. Adi Nubli Ramli - Tue 23/Feb/2016, 3:12am
Salam, jemput lihat bisnes saya :)

http://bit.ly/1nYkN70

Jika ada jodoh kita berdua berniaga sama2, di website saya ada no telefon saya :)  
13. Din 471 - Tue 23/Feb/2016, 9:57am
Nak tak income/pencen RM1,500 setiap bulan?

Dengan hanya keluar Modal sekali saja anda akan diberi income setiap bulan serta diberi produk pilihan secara Percuma bernilai RM600?

Ini bukan MLM atau Networking?
Tak perlu ?cari orang?.
Tak perlu jual produk.
Tak perlu buat ?demo?.

Anda boleh fokus pada kerja anda atau bisnes lain kerana ia x mengganggu...jgn fikir panjang?
Semua diuruskan oleh syarikat?.
Anda hanya duduk diam dan dapat keuntungan dr syarikat. Di kongsimakan anda dpt merialisasikan impian anda..

Hubungi sy: 017-2756543  
14. Azrul 207 - Tue 23/Feb/2016, 1:53pm
biz tudung/hijabs trends terkini
boleh join whatsApp group/agent/dropship
Instagram azzsmallmarket
Call/whatsApp 0122414823  
15. Shahz 12 - Tue 23/Feb/2016, 3:23pm
Join saya buat grabcar  
16. Sazali Ahmad - Wed 24/Feb/2016, 4:29pm
salam.. boleh join kongsimakan.. saya dah join and alhamdulillah dapat buat pasif income tanpa perlu cari orang.. mdal start rm1500 , dpt produk rm600 tiap2 bulan and lepas bulan ke lime dapat balik rm1500 tu.. boleh whassap saya 0194689428 untuk tau lebih lanjut  
17. Emy 136 - Thu 25/Feb/2016, 8:00pm
Check instagram @bisneskite  
18. Rizlan Dani - Fri 26/Feb/2016, 8:15am
Join saya biz online..modal rm5 jer...wasappp 0169713924(Rizlan)  
19. Izzybiz - Fri 26/Feb/2016, 12:38pm
rakan niaga mini@halal mart sms ..
01133186829

keperluan segara utk macrh...

biz boleh tgk tempat  
20. Nazman 7 - Sun 28/Feb/2016, 10:04pm
nak income mingguan atau bulan boleh bermula modal hanya dgn rm100 wsp 0189115358 utk detail  
21. Amiey 2 - Sun 28/Feb/2016, 10:08pm
Jom buat dropship luffiya skincare..xpyh keluar modal..promote je..keuntungan tinggi..
whattsap 012 7717188  
22. Usahawantopup 2 - Mon 29/Feb/2016, 11:16am
http://bit.ly/prkte10 ..sila copy dan paste  
23. Hardtuii - Tue 1/Mar/2016, 8:30am
salam..berminat untuk menceburi dalam perniagaan nite market..berkonsepkn uptown dan downtown....nite market dalam mall...waktu operasi yang panjang 10am to 3 am...rental yang murah.....booking lot segera..
untuk info..
mizie -0102094861  
24. Muhammad Azmil 2 - Tue 1/Mar/2016, 12:48pm
BERMODALKAN RM 50..ANDA AKAN DAPAT RM 15000 DALAM MASA 3 BULAN..SAHUT CABARAN KEPADA SESIAPA TAK KIRA BANGSA UMUR DAN JANTINA..
PM SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT..tq
014-2660272 whatsapps
MUHD AZMIL  
25. Rizlan Dani - Tue 1/Mar/2016, 1:49pm
Bisnes online modal rm5 je.....
Whatsap utk pencerahan,,,0169713924  
26. Hardtuii - Tue 1/Mar/2016, 3:27pm
salam tumpang iklan..
ingin berniaga di metro mall nite market...nite market yang pertama di damalm mall..kelengkapan yang lengkap..berhawa dingin...waktu operasi yang panjang 10 am to 3 am....
untuk info...lokasi yang strategik di tengah2 bandar cheras..
mizie-0102094861  
27. Wani 51 - Wed 2/Mar/2016, 12:30pm
Assalamualaikum rizal & sume warga majalah..
Sy wani.. Mungkin wani boleh kongsikan satu peluang yg dapqt & wani usahakan sehingga sekarang da hampir 6thun..
Dan alhamdulillah, projek ni berkembang di satu malaysia, & masih memerlukan lagi penggerak projek..
Berminat nak tahu??
Whatsapp/call WANI 0179396956  
28. Rizlan Dani - Mon 7/Mar/2016, 9:01am
Bisnes online...guna henfon jer.....hanya bertukar ke line xoxpostpaid...anda terpaksa enerima income rujukan yg mewah.....

Modal rm5 je......Tiada yuran dealer.....jom join..0169713924 rizlan  
29. Razali 7817 - Tue 8/Mar/2016, 5:04pm
saya ada lesen forwarding...
dan saya sedang mencari customer yg ingin mengunakan perhikmatan sy...
atau sesiapa yg ingin memberi shipment import or export untuk saya clearance dr port sampai ke tempat costumer sila
email kepada saya smacky.rs@gmail.com untuk sebarang rundingan dan pertanyaan..  
30. Mohd Subhi Ahmad 2 - Wed 9/Mar/2016, 3:41am
Berminat sebagai usahawan Malaysia dgn income Rm9000 sebulan..boleh wasap saya utk detail segera 0136118862  
31. Barli Mutiara - Sun 13/Mar/2016, 3:36am
bro suma bisnes kena tebalkan muka dan top up ilmu ttg produk.gagal sale kalu malas baca atau gagal mendengar dgn baik..bisnes produk org kita nk.. mana ada percuma!  
32. Saiful 417 - Sat 19/Mar/2016, 1:48pm
NAK TAMBAH PENDAPATAN DALAM BIDANG UNIT TRUST?

JOM!! KARIER YG SGT SENANG.
HUBUNGI SAYA 012-2328501. SAYA AKAN BANTU DAN GUIDE ANDA HINGGA CAPAI INCOME 5DIGIT..

LOKASI:
SHAH ALAM, PUCHONG, KLANG, DAMANSARA  
33. Fiza 360 - Fri 1/Apr/2016, 11:40am
Salam,
Jika tidak menjual maka bukanlah perniagaan namanya. Tidak kiralah samada MLM atau bukan. Walaubagaimanapun saya nak kongsikan seminar perniagaan online ini.

SEMINAR GLOBAL ONLINE BUSINESS - CARA RARE BUAT SALE 6-7 ANGKA USD SETAHUN

SELASA 5.4.16 @ JALAN KLANG LAMA, K.L.

TEMPAT TERHAD

HUBUNGI FIZA - 0193321566  
34. Zeyla - Tue 12/Apr/2016, 9:38am
Assalam. Pernah dengar Amanda Brownies Bandung? Kira ole ole wajib bawak balik kalau ke Bandung.
berminat untuk tambah duit Raya wwasap Amanda ke 0192970808 utk jadi reseller.
Cepat bertindak sementara peluang terbuka dan masih fresh in the market!  
35. Siti Fatimah Nor Abdul Rahman 2 - Wed 13/Apr/2016, 2:34pm
as salam

saya siti fatimah seorang program manager
saya ada satu projek yg ingin di kongsikan
mau x dpt income melalui perbelanjaan rakyat malaysia? berminat boleh wassap saya 0196352783 untuk lebih detail..tq  
36. Nizgr8gal - Fri 15/Apr/2016, 9:09pm
Saya mencari dan membantu golongan yg memerlukan serta peluang kerja untuk pendptn tambahan secara full time atau partime. Bkn MLM.
Hubungi saya cik niza 0102631174. Keje ikut sistem yg mesra alam,senang dan mudah. Bergerk secara team. Semua dah dilengkapi dan cara yang sama. Tiada tekanan kerja.  
37. Ejah 6 - Mon 25/Apr/2016, 12:40pm
Nie xjual barang. Ade 3k? Mudah & rajin
Saya bgtahu A-Z.
0173508581  
38. Aku - Wed 4/May/2016, 11:17am
Minat niaga ayam guntinf uncle bob?
Contact 0133883223  
39. Mahsuri 12 - Thu 5/May/2016, 12:37pm
bermula kecil-kecilan dengan tanpa modal tambah pendapatan sampingan ,meniaga atau menjadi dropship perfume dengan keuntungan 50%-100%.jaminan wang dikembalikan. whatsapp 0196699747  
40. Nur Izzati Amira - Sat 18/Jun/2016, 11:36pm
Rizal, kalau awak tak berminat jual barang. Saya hanya boleh cadangkan agar awk buat perkhidmatan. Tidak mustahil hanya dengan zero modal sekali pun.. match kan dengan kepakaran yang awak ada serta kena berani. Banyak kan cari ilmu free mahupun berbayar. Google pun boleh tapi jgn lupa pertimbangkan dengan akal. Inshaallah dpermudah kalau awak tunjukkan effort. saya dlu macam2 bisnes saya buat, jual kelapa .. pisang .. ayam .. paling saya ingat masa tu duit saya ada dalam RM300 . Kebetulan saudara saya terduduk dalam keadaan susah . Jadi tiba2 terfikir idea utk jual air . Nampak mudah tp apa yg saya lalui sukar . mungkin tak tertulis rezeki saya utk jual air. Saya tak dapat pulangan modal sampaila saya xputus asa cuba ikhtiar lain sbb air tak jalan . Nak jual mknn xpandai n berani masak utk jualan . Jd saya tekad test market masa tu jual laksa dari kawan saya . Saya ambil utk 20 org mkn . Tp cuma laku 7 shj . Masa tu saya sangat buntu duit untung xdapat apatah lagi modal . Kekeringan duit sangat2. Tiba2 bisnes senyap saya masa tu Allah tulis pintu rezeki utk saya. Dapat order dari customer nak aloevera sebotol. Saya esok xdtg dh niaga kebetulan hari tu nak hantar barang customer. Selesai penghantaran saya buka purse . Terkejut dan syukur sgt masa tu . Xbuat apa pun org order kita beli dan hantar. Dlm purse ada rm33 UNTUNG shj dari jual SEBOTOL aloevera. Sy sgt2 bersyukur masa tu . Ya. Itu lah turning point saya sedar aloevera byk membantu masalah kesihatan customer dan mereka kerap repeat . Tak perlu saya buka payung, meja, bancuh air, kos tol (masa tu ambil tapak utk event) dll . Saya tahu bisnes ni saya boleh buat kalau sebotol dpt untung rm33 jual 3botol sehari pun boleh ada duit dlm tangan lebih kurang rm100 . Tidak semua bisnes jual barang yang perlukan modal. itu awk perlu tahu. Slain dari aloevera ada banyak lagi yang saya jual dari syarikat ni. Ada madu delima mcam2. Saya mmg niat nk bg peluang itupun kalau awk berminat sbb saya tahu bisnes ni boleh bantu org yang betul2 memerlu kan. Cuma, kena ada EFFORT!

Boleh ws 0104663640 nak tau detail ya. Slamat bjaya!  
41. Snain - Wed 27/Jul/2016, 1:28pm
salam en rizal, semoga diberi kemudahan semuanya, saya ade biz untuk share, insyaallah kalau usaha lebih bolhe jadi pencen bergaji..da ramai yg berjaya, modal starting rendah..rm 100 je,

wasap ain 014 539 2590
snain_89@yahoo.com  
42. Mohd Firdaus 100 - Thu 28/Jul/2016, 8:55am
Salam sejahtera,sesiapa yg berminat utk buat duit online secara real bole wasap sy, tp sy buka kpd yg benar2 serius shj. Tak perlu fb tak perlu instagram, saya ada bukti live wasap pembelian/transaction bank/ etc. saya adalah founder dari teknik yg ternyata menjana duit dri rumah 100%. Sebuah teknik jual beli yang sebenar. Apa yang anda akan dpt ilah satu cara berniaga yg bijaksana dimana anda akan memiliki sebuah store online pada harga 0 yg dilihat seluruh malaysia. Miliki sebuah store online yg terdapat ribuan item untuk dijual. sy mengenakan yuran pembelajaran yg berpatutan untuk teknik ni. Untung setiap jualan untung ats angin serendah rm30 ke rm300. Let say setiap item ada 1000 klik, if ada 3000 item dah berapa sales dpt setiap hri/mnggu? semua tknik ni kos 0, hnye perlu komitment wasap dan ada online banking.semua sy dedahkn termasuk kat mana nk dpt ribuan item yg punyai rekod jualan tinggi etc..wasap 01123376141  
43. Mohd Alif Suhaili - Tue 2/Aug/2016, 10:37pm
Mohd Rizal 6,

boleh berikan email kepada saya untuk saya berikan detail perniagaan yang awk inginkan tue.

whatsapp saya : 0133002274.  
44. Nick 84 - Sat 27/Aug/2016, 6:07pm
jual pomade meh?

him pomade apple scent, 150gram siap packaging

sy bg 10tin rm200 free postage
untung bersih rm200

lgi banyak borong lg murah sy bg

wssap sy 019 371 9160  
45. Nur Izzati Amira - Thu 26/Jan/2017, 2:14pm
Ws no baru zaty bg yg berminat dengan peluang niaga utk comment post diatas.. 0106079101  

Page 1   (Total 45 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..