Sapa Ada Tanah yang Sesuai untuk Pembinaan Stesen Minyak? Sy Ada Direct Buyer
Qareem - Thu 13/Sep/2018 12:26pm [Last Comment]
Assalam semua.

client saya ingin membina stesen minyak di dalam kawasan selangor, negeri sembilan dan Melaka (salah satu lokasi akan dipilih)

ciri2 tanah dicari:
- minimum 1 ekar - 2 ekar (jika ada lg besar, boleh propose asalkan bersesuaian dgn tujuan projek ini)
- tanah malay reserved (diutamakan). status lain pon bolej juga propose
- bentuk 4 segi sebaik baik nya
- tanah rata sebaik baiknya lah.. tak nak bukit gunung ganang
- kwsn strategik dan mempunyai aliran trafik yang tinggi / sibuk.
- tiada stesen minyak petron atau shell berhampiran / sebaris dengan tanah tersebut.

Client saya juga berminat untuk memajak tanah tersebut jika dipersetujui oleh pemilik.

jika ada tanah di kawasan Hulu langat (sebelum batu 14 1/2), bangi, kajang, semenyih, dengkil, jenderam, sepang, adalah digalakkan.

owner / pemilik tanah adalah di alu alukan untuk terus hubungi saya seperti no dan link tertera di bawah.

cepat hubungi saya.

copy link wasap sy ni pon bolehh

http://qareemproperty.wasap.my
http://qareemproperty.wasap.my
http://qareemproperty.wasap.my

Qareem
013 327 3327
www.hartamudah.com

Niche: Ingin Berniaga | Bisnes Stesen Minyak | Agen Hartanah | Tanah Untuk Dijual
     
  1. Muafakat Bina Ibs Resources - Thu 20/Sep/2018, 12:32pm
    Semua dh completed terus operate ..harga 12 juta , kuala lumpur

    Whatsapp
    Hj zul 0183788334  
  2. Putra Hanaz 2 - Fri 5/Oct/2018, 12:40am
    cik sya wassap tapi nk layan ...kenapa earkk  
  3. Muhd Syed - Tue 23/Oct/2018, 3:00pm
    -Kuala Rompin to muadzam shah tepi jalan besar..

    3 ekar something.. Bukit..
    Bebas antarabangsa..
    3.5 juta..

    Muhd syekra 0169344609  
  4. Muhd Syed - Tue 13/Nov/2018, 1:47am
    2 ekar lebih.. Antarabangsa.. Tepi jalan besar.. Tanah rata.. Kuala rompin..

    Pling strategik..

    1.2 juta.. Leh nego sampai jdi..

    0169344609 muhd syekra  
  5. Mohd Faizal Jailani - Sat 24/Nov/2018, 4:24am
    16 ekar tepi jalan utama
    Depan rata 4 ekar ( kosong )
    d bhgian blkang bbukit.. ( kosong )
    Keluasan tanah memanjang ke dalam ( 16 ekar )
    Lokasi sandakan sabah
    Harga rm1.6 juta  
  6. Mohd Faizal Jailani - Sat 24/Nov/2018, 4:26am
    Sebarang pertanyaan 0198611172 ( wsap / call )
    Tq  
  7. Amm 10 - Sat 22/Dec/2018, 10:59am
    PLUS Highway arah utara ....
    @ RnR Ayer Keroh

    1.5ekar , tanah rata , kosong .
    Freehold

    Tel / PM 0123101530  
  8. Nor 147 - Thu 19/Sep/2019, 1:24pm
    seekar di laluan bypass balok gebeng-area ni memg hot dah naik byk perumahan dan komersial..ROItrbaik...fmly sy punya..wsp 011-16930576-owner lain dekat area tu dh jual dekat sejuta..kami nak letgo cpt offer hrga trbaik

    wsp la yer..cpt..  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)