Sanitizer 50ml & 5 Liter Ready Stok. Boleh Buat Brand Sendiri. Ini Masa Sangat Sesuai.
Bosskanopi Dotcom - Thu 26/Mar/2020 4:23pm
Penat lama duduk rumah, tak tahu nak bisnes apa. Hand Sanitizer adalah pilihan terbaik buat masa sekarang untuk berniaga. Permintaan semakin meningkat. Seriously.

Kami cuma ada stok saiz 50ml & 5 liter sahaja sekarang ni memandangkan botol & bahan mentah kehabisan stok.

Bayangkan, ''production'' kilang kami habis 10 tan dalam masa 1 bulan. Semuanya Hand Sanitizer semata-mata.

Salah seorang founder yang buat produk dengan kilang kami order 60,000 botol Hand Sanitizer habis jual dalam sebulan. Sampai Ejen-Ejen beliau marah sebab tak cukup stok.

Ini realiti..

Saya faham, mungkin anda sekarang tengah stuck sebab semua jenis bisnes sekarang tengah stuck pasal Covid 19.

Apa kata, kita tinggal kan sekejap bisnes sedia ada dan fokus bisnes yang tengah ada permintaan tinggi ni. Walaupun kes ni akan reda dalam tempoh dua tiga bulan mungkin, tapi saya yakin ramai yang akan berjaga-jaga sampai hujung tahun ni. Ramai orang akan hati-hati.

Stok Hand Sanitizer habis dimana-mana tempat. Memang laku keras.

Siapa tak tahu nak bisnes apa sekarang dan waktu puasa nanti, boleh stanby produk Hand Sanitizer ni siap-siap.

Ini masa yang sangat-sangat tepat. Tak ambil peluang rugi lah.

Nota penting :
(saya sarankan siapa nak buat Sanitizer sendiri ni mesti yang dah tahu nak jual/supply dimana. Yg baru nk cuba2 Industri ini saya tak galakkan buat. Simpan duit anda)

Mengenai kami :
- kilang bertaraf GMP, Mesti & Halal
- kemudahan Fasiliti & Teknologi Moden
- proses pengeluaran cepat & bersistematik
- memiliki pasukan R&D produk
- kami bantu daftarkan KKM
- Bahan ada Material Safety Data Sheet (MSDS)

Buat keputusan sekarang sebelum ''Total Lockdown''

Hubungi sekarang : 018 577 5000
Website : http://www.binajenama.com

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Konsultan Perniagaan | Covid 19
     
  1. Bosskanopi Dotcom - Thu 26/Mar/2020, 4:24pm
    Terima kasih sbb berminat.

    Jangan tinggal kan no tel atau email disini ya. Takut saya tak perasan

    Terus wasap atau call sy 018 577 5000  
  2. Ayie94 2 - Fri 27/Mar/2020, 1:46pm
    Saya ada menjual hand sanitizer yang mengandungi 70% Alcohol isopropyl ethyl (medical use) Ada MSDS report dan KKM approval

    Produk dari kilang dan barang ready stock sesuai untuk supply ke Government,GLC dan MNC,serta badan2 korporat yang lain

    Jualan secara borong sahaja
    Berminat boleh terus hubungi saya di talian 0187754849  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)