Ruang Niaga Untuk Disewa di Stadium Kajang dan Perkarangan Stadium (Karnival Sate Kajang 2012)
Karnival Kajang @ Karnival Sate Kajang 2012 Webiste
Wed 28/Nov/2012 12:58pm [Last Comment]
Salam buat Semua Peniaga / Pempamer di Majalah.Com

Kami dari Luvmila Corporation Sdn Bhd event management untuk Karnival Sate Kajang, anjuran Majlis Perbandaran Kajang (MPKj) ingin menjemput Tuan/Puan/En/Cik untuk berniaga di Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 2012 (K1001RSK2012)

Tarikh : 21- 23 Dis 2012
Tempat : Stadium Kajang dan Perkarangan Stadium
Masa : Jumaat (10 pg - 11 mlm)
???????????? Sabtu (8 pagi - 12 mlm)
???????????? Ahad (8 pagi - 6 ptg)

Lebih dari 100 acara telah direncanakan antara Acara UTAMA:

A) Jumaat :
- Ceramah Perdana oleh Penceramah terkenal Malaysia
- Persembahan Nasyid oleh Kumpulan Nasyid Terkenal
- Persembahan Zikir
- Night Bike Ride "Berbasikal Menerokai Kajang"

B) Sabtu?? :?
- Acara Aerobicthelon (Pertandingan Senamrobik)
- Acara memasak Bubur Tradisi (10 kawah)
- Pertandingan Futsal Padang PIALA YDP MPKJ
- Helikopter Joy Ride (3 hari berturut turut dari 9 pg)
- Hot Air Ballon
- Konsert oleh Barisan Artis Terkenal
- Majlis Perasmian oleh VVIP
- Makan Sate PERCUMA (Setiap hari pada jam 4 ptg dan 8 mlm)
- Membakar Sate Terbesar & Terberat Malaysia Book Of Record
- Pertandingan Autoshow

C) Ahad???????
- Senamrobik Perdana
- Perhimpunan Motor Cross
- Majlis Penutupan
- Grand Lucky Draw
- Pesta Buku Sinar (dari 21 - 30 Dis)
- Pesta Makan Durian (Eat all you can)

Tarif sewaan Gerai/Tapak :

A) Gerai Jualan/Pameran (termasuk makanan ringgan)
????? 10' ? 20' = RM 750
????? 20' ? 20' = RM 1500
B) Gerai Makanan/Minuman
????? 10' ? 20' = RM 1000
????? 20' ? 20' = RM 2000???

Jika Tuan/Puan/En/Cik berminat untuk menyewa gerai/tapak boleh lah menghubungi pihak sekritariat K1001RSK2012 di talian
011 1227 1197 atau ditalian pejabat 03 7873 0488 bercakap dengan wakil kami En Isz Mustapha atau Cik Tasha.

Untuk pelan tapak / layout Tuan/Puan/En/Cik boleh layari Facebook rasmi Karnival Sate Kajang 2012 di
www.facebook.com/karnivalsatekajang2012

Terima Kasih
Cik Tasha
Secretariat K1001RSK2012
Sales and Marketing
Luvmila Corporation Sdn Bhd
T/F : +603 - 7873 0488
E : luvmilacorporations@gmail.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Zulfarhan 2 - Wed 28/Nov/2012, 1:01pm
salam tuan/puan,

Ingin bertanya mengenai penyewaan tapak adakah pihak anda menyediakan table dan canopy kepada penyewa?  
2. Hadi 44 - Wed 28/Nov/2012, 1:01pm
blh bg layout tapak ke hadizarina@yahoo.com  
3. Karnival Kajang - Wed 28/Nov/2012, 1:14pm
Salam Zulfarhan 2 ... tarif Sewaan adakah termasuk dengan Kemah Arabian Tent, 1 unit Meja, 2 Unit Kerusi, 1 Unit Plug point , Kipas dan Basin singki serta air untuk peniagan Gerai Makanan & Minuman  
4. Matdagang - Thu 29/Nov/2012, 1:32am
Email: safetybut@yahoo.com
Layout pls. Tq  
5. Fazri - Thu 29/Nov/2012, 8:09am
Ada yg nak kongsi x gerai jualan 10x20?  
6. Rozz Watty - Thu 29/Nov/2012, 10:52am
Fazri...kita kongsi nak x...awak jual apa?
Email:BISKUTRAYA2011@gmail.com  
7. Muhammad Afiq 8 - Thu 29/Nov/2012, 11:22am
Kalau kongsi kedai boleh x sy nk jual jersi

ucujja@gmail.com  
8. Hafizzain - Thu 29/Nov/2012, 12:00pm
nk kongsi booth 20x10 saya jual kordial roselle dan jus roselle..
emil hafizzain89@gmail.com
0172258041  
9. Hasyam - Thu 29/Nov/2012, 12:52pm
saya memerlukan ruang utk 5 kaki shj..ada sesape nk kongsi utk 10x10kaki? lot makanan / minuman...hubungi 0122355796 sham tx..  
10. Memy Azmidar - Thu 29/Nov/2012, 2:26pm
Ada sesiapa yg nak share tapak tak? tapak 10x20? please contact me di 0133729562 (memy)  
11. Sswy - Thu 29/Nov/2012, 6:45pm
Siapa nak kongsi bgtau saya, saya nak join. saya jual pakaian muslimah.0134409250.  
12. Karnival Kajang - Thu 29/Nov/2012, 7:31pm
SALAM pada Sswy, Memy, Hasyam, Hafizzain, Muhammad, Rozz, Fazri, Matdagang

Bila dah dapat pairing untuk share, hubungi kami ya.

Thanks  
13. Mazsiti Bt Sulaiman - Thu 29/Nov/2012, 9:48pm
ada sesiapa nk kongsi dgn saya tak???saya jual tudung,t-shirt,aksesori wanita...hubungi saya 011-19200616  
14. Risan - Thu 29/Nov/2012, 11:49pm
sila email detail ke risannasir87@yahoo.com  
15. Watty - Fri 30/Nov/2012, 8:29am
salam,

nak tanya harga 750 per hari or dh total utk 3 hari?

Terima kasih.  
16. Ak 4 - Fri 30/Nov/2012, 9:38am
Kami AK Strategy Solution menawarkan perkhidmatan untuk acara anda seperti :

-Badut(Clown)
-Ahli Silap Mata(Magician)
-Mascot Cartoon
-Caricature (melukis kartun)
-Dancer (Trandisional & Modern)
-Live Band

Harga yang terbaik & perkhidmatan yang terbaik.
*Banyak berkerjasama dengan pihak kerajaan & sektor swasta

Layari : www.ak-ss.com
FB Page : www.facebook.com/AKStrategySolution

Direct call : 013-2030789  
17. Rozz Watty - Fri 30/Nov/2012, 10:04am
saya pun nak share utk produk kanak-kanak...call saya 012-9028978  
18. Bad 12 - Fri 30/Nov/2012, 10:52am
email layout badliani7980@yahoo.com  
19. Karnival Kajang - Fri 30/Nov/2012, 6:33pm
Salam
Bad, Watty dan Risan
kami dah email kan borang dan informasi

Pada Rozzy,Mazsiti... jika dah dapat pairing sharing partner untuk sewa booh, hubungi kami ya..

TQ  
20. Mohd Atuf - Sun 2/Dec/2012, 11:57pm
salam . saya nak masuk tapak ni ,
ada sape2 berminat nak share x ?
saya jual kek lapis ... berminat 0172274154 atuf
email xpayah la ya .
topup7993@gmail.com  
21. Rozz Watty - Tue 4/Dec/2012, 3:09pm
Karnival Kajang....Rozz Watty dengan Mazsiti Bt Sulaiman setuju nak share booking 1 booth 10 x 20 -gerai jualan.
thanks.  
22. Starglamorous - Tue 4/Dec/2012, 6:27pm
ada sape2 nak share tapak 10x20? sy jual pakaian. B'minat sms 0127569870. TQ  
23. Ridwan Bin Ramli - Tue 4/Dec/2012, 11:34pm
sy menyediakan audio system pro untuk karnival/event majlis tertutup sama ada indoor atau outdoor...

berminat hubungi saya 019-3269950 ridwan..
rizqibackline@gmail.com  
24. Emy Asnieza - Wed 5/Dec/2012, 12:28pm
Kepada Rozz Watty/Mazsiti Sulaiman..

Bolehkah saya tumpang niaga barangan saya (share booth)?Saya jual Perfume Solat,pelbagai kerongsang mutiara dari Sabah dan tudung.

Jika boleh, minta email saya : emyasnieza@yahoo.com/hubungi 010-202 6476.tq.  
25. Ziamah - Thu 6/Dec/2012, 8:15am
berminat untuk jual beanbag dan promosi pakej simpanan dan pelaburan..blh email form and layout x? ziamah_ahmad@yahoo.com  
26. Aizuddin Mohd Ajis - Thu 6/Dec/2012, 6:39pm
Pm detail please
syobil_86@yahoo.com  
27. Am Zahrah Enterprise - Thu 6/Dec/2012, 7:21pm
tolong emailkan kepada saya layout tapak ke salimyusoff@yahoo.com atau pun ke amzahrahent@yahoo.com.my

terima kasih  
28. Shaiful 26 - Fri 7/Dec/2012, 2:19am
ada sesapa mencari pairing lagi tak? saya menjual ice blended dan ice cream potong. Klw ada, sila cal saya 010 8946110  
29. Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 21 23 Dec 2012 - Fri 7/Dec/2012, 4:20pm
Kami dah email

Tq  
30. Shaiful 26 - Sun 9/Dec/2012, 2:29am
hasyam, kita kongsi tapak nak tak? saya jual ice blended, cal saya untuk confirm 010 8946110  
31. Elly s Gallery - Mon 10/Dec/2012, 11:50pm
Saya juga sedang mencari partner untuk share booth 10 X 20.....

Booth berhadapan pintu masuk stadium.

Jika berminat sila hubungi saya 017-880 8027 (Zahar)  
32. Zakilah 2 - Thu 13/Dec/2012, 10:07pm
saiful 26,tapak agrofest awak bayar pakai duit saya dan nana jer,..harap awak pun bertanggung jawab jugak bila kena tipu ngan gerak mewah event management..sila berikan bukti pembayaran awk ker gerak mewah untuk kami laporkan pada tribunal pengguna..awak tak boleh lepas tangan biarpun awak register guna duit kami saja  
33. Ziamah - Sun 16/Dec/2012, 4:12pm
saya tengah mencari sape2 yg ingin berkongsi tapak bahan kering di karnival sate kajang... Saya jual beanbag dan ingin mempromosi insurans..sila hubungi sy Ziamah (019-592486)  
34. Faseeha - Tue 18/Dec/2012, 1:17am
sesiapa yang ingin berkongsi booth 10x20...
sy menjual kek coklat moist dlm container
adians_recipe@yahoo.com  
35. Shaiful 26 - Wed 19/Dec/2012, 4:18pm
zakilah, awak buatlah, saya jugak ada hak utk di pertengahkan. saya byr duit awak da kami tak ambik duit awak 1 sen pun, clarify with en nordin dan tanya kenapa dier collect lambat ngan saya the payment!  
36. Sswy - Fri 21/Dec/2012, 5:38pm
Sape nk kongsi tapak dengan sy 10x10 call 0145209913  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..