RM2k! Geran Padanan Pendigitalan PKS
Muhammad Nor Zairi Bin Rosli - Wed 21/Jul/2021 12:00pm [Last Comment]
Bagi sesiapa yang mempunyai ssm melebihi 6 bulan boleh apply skim ini untuk mendapatkan rm2k tanpa sebarang bayaran!!!

Dokumen yang diperlukan hanyalah
- Ssm
- Salinan ic
- Bank statement (2bulan)

Bayaran akan dibayar ke acc penama ssm selepas permohonan diluluskan.

Sila wasap sy untuk tindakan lanjut
https://wa.me/60147364688

Niche: Pinjaman Perniagaan | Iklan Terbuka | Ingin Berniaga
 
1. Hazrul Nizam - Wed 21/Jul/2021, 12:10pm
boleh terangkan serba sedikit tentang diri Tuan.

Ini kerana tidak wajar memberikan maklumat kepada sesiapa yg tidak diketahui identitinya, kerana takut maklumat syarikat akan disalahgunakan utk tujuan jenayah.

Contoh jenayah adalah membuat pinjaman dari Ahlong, membuat jualan/skim penipuan online dan pelbagai lagi, kesemuanya menggunakan identiti mangsa.

Maklumkan:
1) siapa Tuan, dari syarikat mana, nombor SSM dan lokasi pejabat.
2) IG, FB atau website yg ada gambar dan wajah Tuan  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..