Rezeli Madina: Agent Madu Habbatussauda Zamzam dan Produk2 Bumi Anbia Diperlukan
Nurul Hayati - Sat 26/Nov/2011 8:37am [Last Comment]
Assalamualaikum.

Kami adalah pemborong dan pengedar madu jenama ZAMZAM 100% asli terus dari Egypt. Untuk pengetahuan, madu ZAMZAM terdiri daripada 4 jenis madu iaitu:

1. Madu Habbatussauda (250g) (madu asli habbatussauda di adun bersama royal jelly, pollen, propolis dan tambahan kisaran habbatussauda)
Antara feedbacks customers: sangat baik merawat buasir, sembelit, resdung, darah tinggi, diabetes, lemah-lemah badan, susah bangun tidur, membantu melembutkan otot2 badan, tambah tenaga batin, tambah susu badan dllll.
2. Madu habbatussauda (500g) (madu asli hasil lebah yg menghisap bunga habbatussauda - sesuai untuk seisi keluarga)
3. Madu Marjoran (500g) (ikut sunnah Rasullullah, gunakan marjoram untuk merawat selsema, batuk dan lelah..)
4. Madu Semanggi (500g) sgt baik merawat astma.

Sehingga kini, feedbacks yg kami terima melalui jualan di kedai kami, karnival, farmasi, jualan di pejabat2 kerajaan, masjid, kg2 adalah sangat2 baik. Ini kerna, madu ini kami jual pada harga yg sangat2 berpatutan dengan harapan semua golongan boleh menggunakannya. Repeat order dr pengguna setelah menggunakan madu ZAMZAM sgt2 menggalakkan.

Kami ingin meluaskan lagi pasaran madu ZAMZAM keseluruh negara, jadi agent/ pengedar amat2 dialu-alukan. Komisyen yg akan diberikan, kami janjikan adalah sangat2 berpatutan (sehingga lebih 40%).

Berminat?...hubungi wan 012-2164487
info produk, layari www.rezeki-madina.blogspot.com

produk2 lain seperti jus FARAGELLO, jus BEYTI, air sparkling (non-alkohol) FAYROUZ, kurma, kismis, cuka, jus delima, baking powder, yeast, biskut kurma, jeruk zaiton, saffron dan lain-lain.

Terima kasih

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Pembekal Madu
 
1. Every Ter - Thu 15/Dec/2011, 2:41pm
emel katalog/details mayorga_jr@yahoo.com  
2. Team 17 - Fri 16/Dec/2011, 4:30am
salam,email detail kt saya..teamer_85@yahoo,com  
3. Razaksapawi - Sat 24/Dec/2011, 11:12pm
salam...tlg email kt razaksapawi@yahoo.com  
4. Rahaizab Bin Ab Rahim - Thu 12/Jan/2012, 11:34am
salam..email kt saya katalog_rahaizab79@yahoo.com  
5. Zamri Bin Zakariah - Sun 18/Mar/2012, 7:28pm
emailkan harga minyak zaitun kiranya dibeli secara borong.  
6. Awang 41 - Thu 30/Aug/2012, 2:27pm
salam... boleh emelkan kpd saya maklumat detail tentang madu Habbatusauda . saya berminat untuk menjadi pengedar madu Habbatusauda.. emel saya : awanggq@yahoo.com  
7. Ibnuaziz - Thu 30/Aug/2012, 11:27pm
salam. minta email katalog/details k ibnuaziz_90@yahoo.com  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..