Real Bisnes RM 200 RM 300 RM 500 Sehari Rahsia Income Lumayan Kerja Beli Surat Pajak Emas Terpakai Dari Ar-Rahnu, Kedai Pajak Kerja Mudah Hanya Perlu Ilmu Jer
Tukangbeliemas - Wed 24/Jun/2015 2:58pm [Last Comment]
Nak Pecah Lubang Jangan Marah Yer Peraih-Peraih yang Lain, Rahsia Peraih Emas Membuat Untung 5k Sebulan

KERJA SEJAM ATAU DUA JAM DAPAT INCOME RM 200 HINGGA RM 500 SEHARI, INILAH RAHSIA PERAIH EMAS MEMBELI EMAS TERPAKAI.

Salam dan Selamat pagi Warga Majalah
yang ingin Berniaga atau Tukar Perniagaan yang lain.

Inilah rahsia yang telah lama disimpan rapi oleh saya dan ilmu peraih emas yang lain, Di simpan sebagai proses untuk memiliki kesenangan dan kekayaan mendapat hasil yang ranggi.
saya rasa tiba masanya saya nak PECAH LOBANG kiranya saya kongsikan rezeki ini bersama-sama dengan semua yang ingin memiliki dengan sedikit usaha untuk mendapatkan tips-tips membeli emas terpakai.

Allahandullilah Syurkur saya telah berhasil menyiapkan ebook PECAH LOBANG yang sangat berfeadah untuk anada belajar sesuatu buat duit.

Dalam perniagaan Emas siapa yang paling untung.

1. TOKEY KEDAI EMAS - untung on the spot
2.PERAIH EMAS - untung on the spot
3.PELABUR EMAS yang tak tahu apa-apa tentang emas, simpan kat ar-rahnu tunggu harga emas naik upah simpan kena bayar harga emas pulak turun , lambat sangat tunggu harga emas naik ,lambat untung berjangut tunggu.

_Ebook yang akan menjadikan anda seorang BOSS kepada perniagaan sedara sendiri yang untung bersih rm 200, RM 300 Sehari malah RM 500 sehari hanya berurusan dengan pelanggan yang ingin menjual emas terpaki kepada anda hanya berurusandengan pelanggan anda hanya 1 jam sahaja.

Dan saya akan beri BONUS EXLUSIVE setiap pembelian ebook ini. MEMANG PECAH LOBANG.

Saya akan dedahkan LOKASI dan beri kepada anda ALAMAT di mana peraih emas emas seperti kami gelarkan kilang emas untuk menjual kembali emas terpakai untuk membuat kleuntungan yang MAXIMUM.

Dengan ebook ini anda tidak akan rugi lagi sehingga 28% hingga 35% susut nilai apabila jual emas anda balik di kedai-kedai konvensional atau kedai pajak gadai.

Saya menjual ebook ini dengan PECAH LOBANG BONUS EXCLUSIVE lokasi rahsia menjual emas terpakai dengan harga RM 40

BERMINAT untuk berubah menjadi senang untuk keluarga

sila WHATSAPP untuk mendapat ebook ini 0193989552.

Niche: Pelaburan Emas | Bisnes Ebook | Kedai Emas
 
1. Dayang 76 - Tue 23/Jun/2015, 2:23pm
adakah ebook seperti yang encik maksudkan benar-benar mendatangkan hasil seperti yang encik perkatakan?kurang yakin kerana kurang pendedahan tentang ebook.  
2. Tukangbeliemas - Wed 24/Jun/2015, 3:04pm
Harga ebook turun rm 30 salah Tulis  
3. Abu Bakar Mohd Aris - Wed 24/Jun/2015, 8:58pm
Whatsapp saya bos 0175641239  
4. Halaqahbiz - Thu 25/Jun/2015, 12:55am
Kepada: Tukangbeliemas

Saya minta Encik Tukangbeliemas email saya di: halaqahbiz@gmail.com
untuk perbincangan.  
5. Teknik Peraih 2 - Fri 26/Jun/2015, 9:48am
Dayang 76 adakah awk akan beli ebook yg awk dah tahu. Mmg perniagaan peraih emas ini tidak ramai yg tahu , dan mereka peraih emas takan dedah brp banyak diorang membuat keuntungan dengan membeli kembali emas2 dr pelanggan yg tidak DAPAT menebus kembali emas meraka di pajak gadai , pejabat arrahnu dan pelanggan yg ingin menjual emas Kerana nak pakai duit.  
6. Khairulj - Fri 3/Jul/2015, 7:56am
berminat bole bg lg detail....
khairullj@yahoo.com  
7. Nazman 7 - Wed 8/Jul/2015, 7:49pm
minima rm30 setiap setiap minggu wd masuk ke ac dapat hingga 4 minggu untung lebih 200% dalam tempoh sebulan sape nak wasp 0189115358 program baru mula 25 jun 2015  
8. Roslizan Abd Ghani - Fri 10/Jul/2015, 4:38pm
jom labur dlm unit trust...x rugi. Blh guna EPF or Cash. Dapat PA free. Whatsapp je saya: 012-9247597  
9. Harry 18 - Sun 12/Jul/2015, 3:32am
Pembantu rumah indonesia... Pd yg memerlukan, segera hubungi 019-3264626.
Yg berminat sahaja...  
10. Ati 15 - Mon 13/Jul/2015, 9:03pm
berminat email watiali36@yahoo.com.my  
11. Wanx - Tue 14/Jul/2015, 8:19am
one_4965@yahoo.com  
12. Nurmawati - Tue 14/Jul/2015, 2:16pm
berminat sila email watiali36@yahoo.com.my  
13. Alex 63 - Tue 21/Jul/2015, 2:10am
email saya tanfx4u@yahoo.com.my  
14. Rizlan Dani - Fri 24/Jul/2015, 11:49am
email kepada saya:binaidea10@gmail.com  
15. Noor Aini 5 - Mon 17/Aug/2015, 1:59pm
sy jual brg kemas secara online..kita juga ade group tp kene join ahli dulu.wassup sy utk anda juga bole buat biznes emas online nie 012 4604510  
16. Mojak - Tue 15/Sep/2015, 12:28pm
Berminat sangat..tolong emailkan ke miklojefe@gmail.com  
17. Ikmal Shahrin - Mon 28/Dec/2015, 3:24pm
pecah lobang email ikmalshahrin@gmail.com  
18. Norfaztul Suria - Wed 4/May/2016, 3:56am
hai..sambil2 beli emas tu..pe kata singgah blog sy utk tgok herba dn vitamin trbaik utk kesihatan anda..https://petuahamildanlangsing.blogspot.my byk tips sy kongsikan dan juga sharing psal produk herba utk bantu pasangan yg belum dpt zuriat..jemput ya..or wsap sy 011-16930576 utk info.tq  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..