Rawatan Islam untuk Mengatasi Penyakit Rohani & Jasmani, Hutang, Rezeki, Serta Krim yg Hebat untuk Sakit Kulit Psirorisis
Azri Ulkifli @ DZYN Enterprise - Mon 4/Apr/2016 10:50am
Assalammualaikum,

Saya ingin membantu dengan menawarkan rawatan Islam bagi yang menghadapi masaalah kesihatan jasmani seperti darah tinggi, kencing manis, jantung dan lain-lain serta rawatan gangguan makhluk halus, hutang, perniagaan, permis perinagaan yang kurang maju, meningkatkan pendapatan dengan kaedah islam yg lebih berkat dan bersih, masaalah pejabat, jodoh, masaalah rumah tangga.

Saya juga mempunyai sejenis krim ajaib untuk kebahagian suami isteri yang mampu mencantik kan payu dara, menguatkan, membesarkan, memanjangkan serta melamakan hubungan suami isteri, krim ini juga mampu merawat masaalah kanser payu dara, sakit kulit psirorisis dengan berkesan. Hubungi saya ustaz azri 0133272927 call/whatsapp

Niche: Rawatan Alternatif
   
 1. Azri Ulkifli - Sun 13/Mar/2016, 11:03pm
  Bagi yang ada masaalah hutang atau ingin menambah pendapatan saya akan bantu dari segi kongsi perniagaan tanpa modal tetapi mendapat keuntungan yang tinggi, hubungi saya segera saya akan membantu n berkerjasama 0133272927 call/whatsapp  
 2. Azri Ulkifli - Thu 24/Mar/2016, 11:17am
  Saya sudi berkongsi perniagaan yang tinggi keuntungannya, patuh syariah, modal rendah dan mendapat kelulusan kerajaan. Hubungi saya 0133272927  
 3. Azah Shaza - Tue 29/Mar/2016, 10:03am
  Whatsapp 01116335590
  Sya area taman kluang barat  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)