Rate Home Financing Dah Jatuh. Jom Refinance Kecilkan Hutang
Financial Planner 6 - Tue 4/May/2021 10:22am [Last Comment]
Assalamualaikum..

Saya Muhammad.. Saya merupakan ex-banker dari Maybank dan sekarang saya menyediakan perkhidmatan runner pada bank-bank yang ada di Malaysia nie.

- Anda nak beli rumah tapi taktau nak cari banker yang betul2 buat kerja?
(Banker memang ramai kat Malaysia nie tapi samada dorg boleh advice pada client tak apa solution kalau loan nak biar lepas. Kecuali ccriss ctos blacklisted bankrupsi. Ni memang takleh nak tolong la pakcik.

- Anda dah lama beli rumah tapi masa sign LO dengan bank dulu interest kaw2.. 4.8%
Since covid last year rate dah jatuh. Pernah dalam pengalaman saya rate 3.2%. Mana2 yang nak kecikkan interest nak cash back untuk standby emergency boleh la refinance.

Apa yang menarik kat sini saya akan terangkan kelebihan MLTA masa saya discuss dengan client.
Banker pun tak terangkan tau.

Longterm punya perancangan kewangan saya akan sajikan pada anda semua..

Boleh direct contact saya

Muhammad
017-5169317
Financial Planner

Chillaxsss

Niche: Pinjaman Hartanah
 
1. Syahieda82 - Tue 4/May/2021, 2:19pm
boleh wasap saya 0172895871 dalam perancangan nk refinance rumah  
2. Hazrul Nizam - Tue 4/May/2021, 2:29pm
Mohon Tuan Muhammad Financial Planner tidak meminta wang deposit dari pelanggan anda. kesemua wang deposit yg diminta (atau wang guaman, wang mati setem, wang test payment atau apa sahaja) sebelum pinjaman diluluskan adalah penipuan.

Segala kos yg berkaitan pinjaman perlu ditolak dari pinjaman yg telah diluluskan. Pelanggan tidak perlu mengeluarkan walau satu sen.

Perjumpaan juga perlu dilakukan secara face to face sebelum pelanggan menyerahkan sebarang salinan dokumen. Snap gambar agen tersebut untuk rujukan polis jika diperlukan pada masa akan datang.

Jangan serahkan maklumat peribadi melalui email atau whatsap. Maklumat peribadi boleh disalahgunakan utk membuat jenayah perdagangan (contohnya meminjam wang dari ahlong menggunakan identiti anda).

Isu ini sangat mudah jika agen mempunyai premis pejabat dan syarikat yg berdaftar dgn SSM. Saya tidak perlu membuat peringatan. Tetapi bagi agen yg tiada SSM, tiada syarikat dan tiada lokasi pejabat anda perlu berhati hati.  
3. Syahieda82 - Tue 11/May/2021, 9:18am
hazrul nizam terima kasih banyak atas info yang diberikan.  
4. Kredit Komuniti 3 - Wed 26/May/2021, 4:54pm
Syarikat Pinjaman Kredit Komuniti

◾Bantuan pinjaman penuh khusus untuk peniaga,usahawan,pemilik perniagaan,peniaga kecil.
◾Pinjaman untuk perusahaan sederhana kecil/small medium enterprise (SME) kepada pengusaha untuk meningkatkan produktiviti perniagaan
◾Pinjaman perusahaan sederhana kecil (PKS) untuk pengeluaran makanan

Pinjaman untuk syarikat :

⭕Sektor pengilangan/sektor pertanian
⭕Sektor runcit dan pemborong/pembuatan/perkhidmatan
⭕Pinjaman untuk kontraktor bumiputera

◾Kekurangan modal kerja/perbelanjaan/pengubahsuaian premis perniagaan
◾Pembelian peralatan/mesin/perkakasan dan perisian
◾Modal kerja/pembangunan projek pertanian

1)Pinjaman syarikat milikan tunggal
2)Pinjaman syarikat perkongsian
3)Pinjaman syarikat sendirian berhad

◾Modal pusingan/membiayai pembelian/pembayaran perkhidmatan/stok yang berkaitan/produk
◾Lesen/permit/daftar perniagaan sah

http://wasap.my/+601127384055

Anda Boleh Terus Membuat Permohonan Pin..  
5. Kredit Komuniti 3 - Tue 6/Jul/2021, 10:09am
Bantuan Pinjaman Penuh Perniagaan Terjejas /MCO
Diberikan Kepada Usahawan Baru /Lama
(KREDIT KOMUNITI)

Sekurangnya Perniagaan sudah dijalankan selama 3 ke 6 bulan keatas

Mempunyai tempat premis /lokasi Perniagaan tetap / bergerak

◻️Kekurangan Modal
◻️Masalah bayaran gaji pekerja
◻️Pembaik pulih kedai
◻️Penambahan cawangan /kedai

◽Peniaga Pasar /Khemah /food truck /Lori /Kedai Runcit /Kedai Makan /Warung /Kedai dobi / Kedai gunting rambut / founder / supplier dll

▫️Syarikat Kredit Komuniti yg berdaftar sepenuhnya (KPKT) Mempunyai cawangan /pejabat disekitar SELANGOR

http://wasap.my/+601151648380  
6. Siti Syarah1221 - Mon 30/Aug/2021, 11:43am
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
7. Pinjaman Berlesen Nick - Mon 13/Sep/2021, 11:00am
Tidak memerlukan wang pendahuluan
Tidak memerlukan penjamin
Urusan 100% hanya akan dijalankan di office saja
Maklumat peminjam akan dirahsiakan
Blacklist Ctos Ccris layak memohon
Terbuka kepada mereka yang menetap dan bekerja di sekitar KL dan Selangor
KELAYAKAN:
-PEKERJA SWASTA(GAJI YG MASUK BANK SAJA)
-PEKERJA KERAJAAN
-GOLONGAN PENCEN
-PENERIMA SOCSO
Jika anda berminat, dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Bil Elektrik / Air yang terkini
4) Surat pengesahan jawatan

hubungi 014-962 0885
opis tel : 03-3163 1185  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..