Rahsia Mudah Lulus Pinjaman Rumah
Ujang 15 - Mon 17/Aug/2015 8:00am [Last Comment]
Ini adalah kisah benar mengenai mentor saya.

Kisah bagaimana beliau berjaya membeli 4 buah rumah yang keseluruhannya
bernilai RM1.22 Juta.

Apa yang menariknya ianya berlaku dalam masa 5 tahun sahaja.

Asalnya, beliau seperti juga kebanyakan orang, terjebak dgn hutang
dek kerana lemah dari segi pengurusan kewangan. Akibatnya beliau sering
menghadapi masalah tidak cukup wang. Setiap kali menerima gaji, ianya
akan habis licin dalam masa 2 minggu sahaja. Mana tidaknya sebahagian
besar gaji habis digunakan untuk membayar hutang.

Asalnya juga beliau boleh dikatakan tidak tahu langsung tentang selok belok
di dalam pelaburan hartanah. Sekarang, dari apa yg beliau telah pelajari,
beliau yakin sesiapa pun mampu memiliki rumah sekiranya mempunyai ilmu yang betul.

Banyak perkara yang akan anda pelajari dari ebook ini....ramai yang tidak menyangka
sebenarnya ada cara bagaimana supaya pinjaman rumah yang kita mohon mendapat kelulusan
dari bank. Tidak rugi anda keluarkan duit RM50 sekarang. Malah anda juga berpeluang
menjana pendapatan dari sistem affiliate yg disediakan bersama ebook ini.

Unuk maklumat yg lebih detail dan untuk buat pembelian, boleh layari link di bawah.

=> http://bit.ly/RahsiaHousingLoan

Niche: Pinjaman Hartanah | Bisnes Ebook
 
1. Khairulj - Mon 17/Aug/2015, 8:10am
bole emial detail...khairullj@yahoo.com  
2. Ujang 15 - Mon 17/Aug/2015, 3:29pm
Ok saya dah send ke email tuan.  
3. Isketambola - Tue 18/Aug/2015, 7:23pm
http://www.rahsiapinjamanrumah.com/  
4. Isolution - Wed 19/Aug/2015, 11:34am
-MUDAH LULUS-
refinance rumah / property anda untuk dapatkan pinjaman wang segera, sila bawa semua dokument yg berkaitan untuk memudahkan proses
call / email utk appointment
0124885808 assilla
email: nurulassilla@gmail.com
website: loan2u.my  
5. Bad89 - Mon 24/Aug/2015, 3:28pm
email detail bamyz89@gmail.com  
6. Ujang 15 - Fri 28/Aug/2015, 3:35pm
Ok saya dah send ke email tuan.  
7. Viola Beauty Secret - Thu 17/Sep/2015, 11:11am
salam..boleh emel detail ttg e book ini..sahakneo@gmail.com  
8. Ujang 15 - Fri 18/Sep/2015, 11:16pm
Ok saya dah send ke email tuan.  
9. Isolution - Mon 21/Sep/2015, 2:36pm
REFINANCE /CAGARAN RUMAH ATAU TANAH.

KAMI BUKAN BANK! KAMI FIRMA PERSENDIRIAN! BERDAFTAR.

KAMI INGIN MEMBANTU ANDA! JANGAN MALU2 UNTUK BERTANYA!
JANGAN TAKUT WAS2 SEMUANYA SAH DISISI UNDANG2!

TIADA CAJ2 TERSEMBUNYI!

REFINANCE 0124885808 / PUAN NURUL ASSILA
Email - nurulassilla@gmail.com  
10. Mohd Sodri - Tue 22/Sep/2015, 11:18pm
email detail tuan ujang..
merc_10@yahoo.com  
11. Ujang 15 - Mon 28/Sep/2015, 11:17pm
Ok saya dah send ke email tuan.  
12. Jomloan1 - Thu 11/Feb/2021, 10:38am
Syarikat Kredit Komuniti
🆘Mco2.0 ramai yg tak cukup duit ? Urgent!! nak guna duit boleh pm.
http://www.wasap.my/60107880515/nakloanNiena
Cara pembayaran
💛-Autodebit 💛Transfer
💛Interest serendah 1.5% sebulan
💛Tanpa kad ATM💛Tanpa Deposit
🇲🇾Cover
KL🎗️SELANGOR🎗️SEPANG🎗️NILAI🎗️SEREMBAN🎗️SENAWANG🎗️N9
🌍Office tetap
Call For me
🤑Pinjam dari RM500~RM10,000
http://www.jomloan.my  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..