Ujang 15

Profile
NameUjang
Forum NickUjang 15
Websiteblog che haron
URLwww.cheharon.com/myblog
RegisteredSun 30/Oct/2011, 12:04pm
Topics by Ujang
1Kini Anda Boleh Buat Web Jualan/Minisite Sesuka Hati Anda! (1) - Tue 14/Mar/2017 1:26pm
2Perhatian Kepada Peniaga-Peniaga dan Bakal Peniaga! (8) - Tue 27/Dec/2016 11:50am
3Banglo Setingkat di Desa Kujid, Panji, Kota Bharu - Mon 11/Jul/2016 11:16am
4Sungguh Bermanfaat Sistem Jualan Pro (Sjp 2.0) Ni - Tue 5/Apr/2016 11:10am
5Rahsia Macamana Pinjaman Rumah Mudah Lulus - Thu 18/Feb/2016 1:08pm
6Anda Dah Jemu Dengan Kerja Makan Gaji? (1) - Thu 15/Oct/2015 2:57pm
7Rahsia Mudah Lulus Pinjaman Rumah (11) - Mon 17/Aug/2015 8:00am
Comments by Ujang
1Dropship Diperlukan - Wed 22/Mar/2017 12:38am
Nak bina minisite sendiri? Nak program buat minisite dgn lesen lifetime dgn harga yg ohsem? Layari link ni untuk info lebih lanjut => bit.ly/binawebsendiri Layari link ni untuk info lebih lanjut => bit.ly/binawebsendiri
2Nak Buat Sale Sebelum Masuk Raya? - Wed 22/Mar/2017 12:29am
Ramai peniaga2 yg nak buat web jualan/minisite untuk produk/servis mereka, tapi masalahnya upah buat web tu yg tak larat nak bayar. Dulu saya pun alami situsai yg sama. Sekarang, saya nak bantu peniaga2 buat web jualan/minisite sendiri dgn kos yg tidak patut anda tolak. Kalau sebelum ni anda memang berhajat nak buat web jualan utk produk/servis anda, jangan lepaskan peluang ini!! Layari link ni untuk info lebih lanjut => bit.ly/binawebsendiri Layari link ni untuk info lebih lanjut => bit.ly/binawebsendiri Layari link ni untuk info lebih lanjut => bit.ly/binawebsendiri
3Mencari Lori Pickup Pasar Malam - Wed 22/Mar/2017 12:26am
Ada satu alternatif yg saya nak cadang jika anda perlukan lori pasar malam. Layari => http://pju4us.blogspot.my/
4Kini Anda Boleh Buat Web Jualan/Minisite Sesuka Hati Anda! - Mon 20/Mar/2017 11:06pm
Dengan tawaran ini, anda berpeluang memiliki program SqueezeMatic dengan lesen lifetime!! Dengan program SqueezeMatic ini anda boleh buat web jualan/minisite dengan mudah. Untuk tengok contoh2 minisite yg saya hasilakan sendiri, anda boleh layari => bit.ly/binawebsendiri Cepatt!!... sementara tawaran lesen lifetime ini masih dibuka!! Layari link ni untuk info lebih lanjut => bit.ly/binawebsendiri Layari link ni untuk info lebih lanjut => bit.ly/binawebsendiri Layari link ni untuk info lebih lanjut => bit.ly/binawebsendiri
5Mohon Cadangan & Pendapat - Cadangan Biz - Fri 15/Jul/2016 4:07pm
Berita baik untuk anda! Untuk tempoh dan kuota terhad, rakan usahawan internet saya ada edarkan CD Bisnes Internet secara percuma! Di dalam CD ini, ada diterangkan langkah demi langkah bagaimana untuk anda memulakan bisnes internet dari rumah anda. .. Ia juga merangkumi video tutorial langkah demi langkah yang disampaikan dalam Bahasa Malaysia. InsyaAllah mudah difahami. Dapatkan CD tersebut melalui pautan ini; => http://bit.ly/29B2M8P
6Bengkel EUsahawan - Fri 15/Jul/2016 3:34pm
Ada satu peluang buat duit secara online saya nak share di sini. Sekiranya anda seorang pelajar, ini dapat menambah wang saku untuk anda. Malah jika kena gayanya ia bukan sekadar menambah wang saku tapi boleh menjadi pendapatan lumayan untuk anda. Untuk info lanjut layari pautan di bawah; => http://bit.ly/Sistem-Jualan-Pro Jangn lepaskan peluang ni.
7Memerlukan Kerja Dalam Bidang IT - Fri 15/Jul/2016 3:28pm
Jika ingin pelajari bisnes online dan dalam masa yg sama boleh terus jalankan bisnes online, layari link di bawah.. => http://bit.ly/Sistem-Jualan-Pro Anda berpeluang membuat side income melalui bisnes online hanya dari rumah.
8Perolehan Kewangan Tambahan Bulanan Bagi Bumiputera - Fri 15/Jul/2016 3:27pm
Pelajari teknik online marketing dgn melayari pautan di bawah.. => http://bit.ly/Sistem-Jualan-Pro Apa yg anda akan dapat?? =>Mengetahui teknik berkesan bisnes online. =>Bila dah tahu boleh apply pada apa saja produk atau servis yg anda ingin tawarkan. =>Jika tiada produk pun anda masih berpeluang jana pendapatan lumayan.
9Pembekal Ikan Bilis Sabah - Mon 11/Jul/2016 11:49am
Saya ada menjual sambal tumis yg dibotolkan. Harga rm7 sebotol. Saya tinggal berdekatan Tasik Biru, Kundang. Kami akan hantar terus ke lokasi anda untuk area Kundang, Kundang Jaya, Kuang, Sg Buloh, Tasik Puteri, Batu Arang, Country Home, Emerald, Rawang, Selayang. Untuk pesanan boleh hubungi saya samada melalui WhatsApp/SMS/Call di nombor 013-9353287. Saya juga sedang mencari agen, sekiranya anda berminat untuk beli secara borong untuk dijual di lokasi anda, sila hubungi saya (WhatsApp/SMS/Call) di nombor 013-9353287. Untuk belian borong, kami sediakan penghantaran percuma untuk area sekitar KL, Selangor, Putrajaya. Untuk maklumat lanjut berkenaan sambal tumis ini sila layari http://sambalummirose.blogspot.my
10Mencari Kerja Sambilan Sekitar Sungai Buloh - Tue 28/Jun/2016 2:59pm
Saya sedang mencari sesiapa yg berminat untuk jadi agen menjual sambal tumis (yg telah dibotolkan). Area: Kundang, Kuang, Sg Buloh, Paya Jaras, Rawang. Jika berminat boleh wsapp 013-9353287
11Ingin Bertanya Cara untuk Menambahkan Income Menjelang Hari Lebaran - Tue 28/Jun/2016 2:09pm
Saya ada menjual sambal tumis yg dibotolkan. Harga rm7 sebotol. Saya tinggal berdekatan Tasik Biru, Kundang. Kami akan hantar terus ke lokasi anda untuk area Kundang, Kundang Jaya, Kuang, Sg Buloh, Tasik Puteri, Batu Arang, Country Home, Emerald, Rawang, Selayang. Untuk pesanan boleh hubungi saya samada melalui WhatsApp/SMS/Call di nombor 013-9353287. Saya juga sedang mencari agen, sekiranya anda berminat untuk beli secara borong untuk dijual di lokasi anda, sila hubungi saya (WhatsApp/SMS/Call) di nombor 013-9353287. Untuk belian borong, kami sediakan penghantaran percuma untuk area sekitar KL, Selangor, Putrajaya. Untuk maklumat lanjut berkenaan sambal tumis ini sila layari http://sambalummirose.blogspot.my
12Mencari Kerja Part Time Are Kg Baru atau KL - Tue 28/Jun/2016 1:04pm
======================== Pelajari Cara Jana Income Dari Rumah ======================== As'salamuaiakum, Saya ingin share suatu info iaitu, seorang founder kpd suatu sistem bisnes internet sedang mengadakan tawaran diskaun istimewa untuk produk panduan perniagaan internet yg beliau hasilkan sendiri. Beliau beri diskaun 70% lebih untuk kesemua 5 produk beliau. Tawaran ni dibuka beberapa hari saja sempena akhir Ramadhan ni. Bukan setakat diskaun, beliau juga bermurah hati utk berikan BONUS Eksklusif sempena ramadhan ni. Dengan produk beliau ini kita boleh pelajari cara2 bagaimana untuk jana pendapatan melalui internet dgn hanya berusaha dari rumah saja. Untuk info ditil mengenai produk, bonus, dan tawaran tersebut boleh layari di link di bawah ; => http://rahmanbasri.com/aff/idevaffiliate.php?id=cheharon_13 Salam hormat
13Mencari Pemborong @ Supplier - Sun 19/Jun/2016 4:09pm
Saya ada menjual sambal tumis yg dibotolkan. Harga rm7 sebotol. Saya tinggal berdekatan Tasik Biru, Kundang. Kami akan hantar terus ke lokasi anda untuk area Kundang, Kundang Jaya, Kuang, Sg Buloh, Tasik Puteri, Batu Arang, Country Home, Emerald, Rawang, Selayang. Untuk pesanan boleh hubungi saya samada melalui WhatsApp/SMS/Call di nombor 013-9353287. Saya juga sedang mencari agen, sekiranya anda berminat untuk beli secara borong untuk dijual di lokasi anda, sila hubungi saya (WhatsApp/SMS/Call) di nombor 013-9353287. Untuk belian borong, kami sediakan penghantaran percuma untuk area sekitar KL, Selangor, Putrajaya. Untuk maklumat lanjut berkenaan sambal tumis ini sila layari http://sambalummirose.blogspot.my
14Mencari Peluang Perniagaan Kecil-Kecilan - Tue 26/Apr/2016 12:57am
Sdra Fardi, Jika ingin pelajari bisnes online dan dalam masa yg sama boleh terus jalankan bisnes online, layari link di bawah.. http://jualanpro.com/cheharon/ Anda berpeluang membuat side income melalui bisnes online hanya dari rumah.
15Mencari Pemborong/Pengedar Barangan Plastik, Beg Plastik dan Polistren - Tue 19/Apr/2016 4:38pm
Sdra Amri 57, tolong email detail kpd saya ujang001@hotmail.com tq
16Eksekutif Pemasaran - Thu 14/Apr/2016 9:07am
Pelajari teknik online marketing dgn melayari pautan di bawah.. => http://jualanpro.com/cheharon/ Apa yg anda akan dapat?? =>Mengetahui teknik berkesan bisnes online. =>Bila dah tahu boleh apply pada apa saja produk atau servis yg anda ingin tawarkan. =>Jika tiada produk pun anda masih berpeluang jana pendapatan lumayan.
17Ingin Melangkah ke Dunia Perniagaan? - Thu 14/Apr/2016 8:56am
Jika ingin pelajari bisnes online dan dalam masa yg sama boleh terus jalankan bisnes online, layari link di bawah.. http://jualanpro.com/cheharon/ Anda berpeluang membuat side income melalui bisnes online hanya dari rumah.
18Baru nak Belajar dan Berjinak Berniaga Online - Wed 13/Apr/2016 6:52pm
Kalau nak pelajari 'bisnes internet' dgn melakukan dari rumah je boleh layari link di bawah; http://jualanpro.com/cheharon/
19Bagaimana nak Pasarkan Dadih untuk Dijual? - Wed 13/Apr/2016 6:41pm
Pn Aisyah 202, Puan boleh pelajari rahsia untuk dapat pelanggan melalui jualan online. Layari pautan di bawah... http://jualanpro.com/cheharon/
20Penutupan Ashadee.com - Wed 13/Apr/2016 6:36pm
Jangan risau En Jamali. Masih ada peluang untuk jana side income. Tuan boleh layari link di bawah. http://jualanpro.com/cheharon/
21Grup Telegram Barangan Made in Sabah - Wed 13/Apr/2016 6:32pm
013-9353287
22Cari Kerja Secepat Mungkin - Wed 13/Apr/2016 5:48pm
Jika nak belajar perniagaan internet, peluang keemasan ada di sini... >> http://jualanpro.com/cheharon/ Layari link di atas.
23Ingin Jadi Ejen Produk Kopi Bermodalkan RM520 Sahaja? - Tue 12/Apr/2016 1:36am
Pelajari teknik online marketing dgn melayari pautan di bawah.. => http://jualanpro.com/cheharon/ Apa yg anda akan dapat?? =>Mengetahui teknik berkesan bisnes online. =>Bila dah tahu boleh apply pada apa saja produk atau servis yg anda ingin tawarkan. =>Jika tiada produk pun anda masih berpeluang jana pendapatan lumayan.
24Bagaimana untuk Mulakan Bisnes Online (Facebook) - Tue 5/Apr/2016 10:06pm
Panduan bisnes online.. >> http://jualanpro.com/cheharon/ Layari link di atas.
25Mencari Idea Perniagaan - Tue 5/Apr/2016 5:27pm
Jika nak belajar perniagaan internet, peluang keemasan ada di sini... >> http://jualanpro.com/cheharon/
26Watsup Group Business Network - Tue 5/Apr/2016 5:21pm
Nama: Ron Perniagaan: Online Marketing Wsapp: 013-9353287 Negeri: Selangor
27Keuntungan Hartanah Tanpa Membeli. - Mon 8/Feb/2016 2:30pm
Ini adalah kisah benar mengenai mentor saya. Kisah bagaimana beliau berjaya membeli empat buah rumah yang keseluruhannya bernilai RM1.22 juta. Apa yang menarik ialah ianya berlaku dalam masa 5 tahun sahaja. Asalnya, beliau seperti juga kebanyakan orang, terjebak dgn hutang dek kerana lemah dari segi pengurusan kewangan. Akibatnya beliau sering menghadapi masalah tidak cukup wang. Setiap kali terima gaji, ianya akan habis licin dalam masa 2 minggu sahaja. Mana tidaknya sebahagian besar gaji habis digunakan untuk membayar hutang. Asalnya juga beliau boleh dikatakan tidak tahu langsung tentang selok belok dalam pelaburan hartanah. Sekarang, dari apa yg beliau telah pelajari, beliau yakin sesiapa pun mampu memiliki rumah sekiranya mempunyai ilmu yang betul. Banyak perkara yang akan anda pelajari dari ebook ini. Ramai yang tidak menyangka sebenarnya ada cara bagaimana supaya pinjaman rumah yang kita mohon mendapat kelulusan dari bank. Milikilah ebook ini sekarang. Selain mendapat ilmu yang sangat berguna anda juga berpeluang menjana pendapatan dari sistem affiliate yg disediakan bersama ebook ini. Untuk maklumat yg lebih detail dan untuk buat pembelian, boleh layari link di bawah. => http://bit.ly/RahsiaHousingLoan
28Kiosk Lipat/Stall Lipat/Meja Lipat - Thu 15/Oct/2015 1:01am
whatsapp 013-9353287 t.kasih
29Jual 1brg Komisyen RM300; Kalau Sbln 30brg? - Thu 15/Oct/2015 12:59am
En Ezry, tolong email detail ke ujang001@hotmail.com
30Shop 4 Rent at Sg Choh Bdr Rawang - Thu 15/Oct/2015 12:46am
wsapp gambar kedai dan persekitaran kpd saya 013-9353287 T.kasih
31Nak Minta Pandangan (Berhenti Kerja) - Sat 10/Oct/2015 10:56pm
Sebenarnya kita dizaman skrg ni bertuah kerana kaedah untuk raih rezeki semakin bertambah berbanding dulu2. Dulu medan cari rezeki hanya di dunia nyata, tapi skrg sudah ada satu lagi medan untuk cari rezeki, iaitu di dunia maya/internet. Puan boleh perdalami selok beloknya dgn melayari di :- http://bit.ly/blueprint10k Atau boleh email saya di ujang001@hotmail.com
32Berapa Ramai yang Berjaya Membuat Personal Loan & Lulus - Sat 10/Oct/2015 12:21am
Nak buat pinjaman tu untuk buat modal bisnes ker? Mungkin boleh cuba pelajari bisnes yg tak memerlukan modal besar dan tak berisiko tinggi, malah mampu jana income yg lumayan. Layari di sini => http://bit.ly/blueprint10k
33Bagaimana Ingin Memulakan Perniagaan Packing Gula dan Minyak - Sat 10/Oct/2015 12:06am
Kalau berminat nak tahu cara2 bisnes produk informasi, boleh layari di... => http://bit.ly/blueprint10k
34Bisnes Group Whtsapp - Fri 9/Oct/2015 11:58pm
013-9353287
35Kepada Anda yang Mahu Berniaga Carwash. Baca Info Ini Dulu! - Fri 9/Oct/2015 10:25pm
Boleh pelajari ini untuk bisnes yg lebih murah tapi berpotensi tinggi :- http://bit.ly/blueprint10k
36Pakej Kiosk Satay dan Satay Bergerak (Lori) - Sun 4/Oct/2015 2:28pm
Tuan Rafiq 19, tolong email info detail kpd saya di ujang001@hotmail.com t.kasih
37Anda Ingin Memulakkan Business Dobi Tanpa Modal yang Besar? - Mon 28/Sep/2015 11:54pm
Saya berminat. Tolong email detail kpd ujang001@hotmail.com
38Mencari JV untuk Bisnes Stesyen Minyak - Mon 28/Sep/2015 11:25pm
Boleh send info detail di ujang001@hotmail.com T.kasih
39Rahsia Mudah Lulus Pinjaman Rumah - Mon 28/Sep/2015 11:17pm
Ok saya dah send ke email tuan.
40Rahsia Mudah Lulus Pinjaman Rumah - Fri 18/Sep/2015 11:16pm
Ok saya dah send ke email tuan.
41Kg Padang Balang, Sentul - Tanah Lot RM75k - Fri 4/Sep/2015 12:35pm
Maaf....tumpang ye tuan. Apply housing loan tapi tak lulus? Jangan kecewa. Layari => http://bit.ly/RahsiaHousingLoan
42Senarai Tanah untuk Dijual - Selangor/N9 - Mon 31/Aug/2015 4:05pm
Saya nak beli tanah pertanian seluas 3 ekar di area Rawang. Jika ada boleh hubungi saya di email : ujang001@hotmail.com http://bit.ly/RahsiaHousingLoan
43Rahsia Mudah Lulus Pinjaman Rumah - Fri 28/Aug/2015 3:35pm
Ok saya dah send ke email tuan.
44Rahsia Mudah Lulus Pinjaman Rumah - Mon 17/Aug/2015 3:29pm
Ok saya dah send ke email tuan.
45Refinance Rumah - Mon 17/Aug/2015 12:36am
En Rohaizad agen kpd bank mana ya? -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Apply housing loan tapi tak lulus? Jangan kecewa. Layari => http://bit.ly/RahsiaHousingLoan
46Skyevo Printing - Mon 17/Aug/2015 12:03am
Saya nak tahu berapa bayaran untuk servis edar risalah. Tolong send info ke ujang001@hotmail.com ------------------------------------------ Apply housing loan tapi tak lulus? Jangan kecewa. Klik => http://bit.ly/RahsiaHousingLoan
47Usahawan Tanpa Modal Kdidi - Sun 14/Jun/2015 2:43pm
Anda sibuk dengan kerja? Anda tak de modal nak buat bisnes? Anda tak pandai menjual barang? Anda malu nak jumpa orang? Anda tak tahu apa cara yg anda boleh buat untuk tambah pendapatan? ADA CARANYA!!!....INI PENYELESAIAN UNTUK ANDA!!! Layari di link di Bawah :- http://bit.ly/buat_duit_cara_sempoi
48Beli Aiskrim Terus Dari Kilang - Mon 9/Jun/2014 8:45am
email ke saya juga ye ujang001@hotmail.com
49Ingin Berniaga Sendiri Buka Perniagaan Anda Sendiri Secara Francais Menjual Barangan Runcit Dan Tak Membebankan Sesiapa - Sun 17/Jun/2012 11:21pm
email detail kat saya juga ye encik. ujang001@hotmail.com tq
50Majalah - Wed 13/Jun/2012 1:20am
Saya tinggal kat area Rawang. Boleh hantar ker atau saya nak kena pegi ambik? Kalau nak kena pegi ambik...kat mana? Tolong email saya ye. Saya biasa baca majalah Q&A ni. ujang001@hotmail.com